- Emoji Skoru
- 1.106
- Puanlar
- 148
evet burası benim gibi yavru tilkilerle doldu :))
seninlede tanışalım ozaman canım bugün başka kimse yok sanırım nerdensin napar ne edersin yaş kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet burası benim gibi yavru tilkilerle doldu :))
seninlede tanışalım ozaman canım bugün başka kimse yok sanırım nerdensin napar ne edersin yaş kaç![]()
canım 25 yaşında bi yıllık evli ve öğretmenin..şehrimi falan yazamıyorum kusura bakma küçük bi yerde yaşıyorum..malum burda benim herife dolup dolup herşeyi anlatıyom kimliğimi tespit ederler Allah korusun :)))
selam tatlım ben de yoğunluktan giremedim bayadır..şuan iyisindir umarım?
Selam hanımlarSELAMMMM nasılsınız bakalım hanımlarr![]()
canım ye nerden tanıyacaklar seni bende bi yıllık evliyim bursadayım 21 yaşındayım estetisyenim ama suan çalışmıyorum öyle yani
![]()
Selam hanımlar
Bugün biraz daha iyiyim böyle bir dengesizlik var gülüyorum sonra bir anda hüzün çöküyor sebepsiz...:44:
Selam hanımlar
Bugün biraz daha iyiyim böyle bir dengesizlik var gülüyorum sonra bir anda hüzün çöküyor sebepsiz...:44:
ne güzel canım..ii erkenden evlenmişin :)))
ya topiklerime bakarsan ben ve eşim hakkında çok bilgi verdim..bi de eşim üniversitede hoca ve bulunduğumuz yerde meşhur biri malesef..
ee yeri geliyo yatak odasını bile konuşuyoz burda canım o yüzden şehrimi yazmıyorum..küçük yerde herkes herkesi tanıyo..çevremde de kk'da takılan çok olduğu için..kendi çabımda gizleniyorum :))
selam sevgili güzellik uzmanımmmlilymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm selam nerelerdesin nasılsın bakalım kuzzuuum sayfaları okumaya çalıştım ama naafile almış başını gitmiş maşalllaaah![]()
selam topik anası naber cok özledim krizantem seni kzuum kızcem![]()
![]()
A.SELAM tatlımmm ya aynı şekilde bende özledim krizcimi ama yok![]()
selam sevgili güzellik uzmanımmmiyiyimmm kuzum yaa bu aralar modum düşük hiç kk giresim bile gelmiyor arada bir derdim varda takılıyorum nasılsın?
kayıp balığımız nerelerde acepp ?
çalışıyordur muhtemelen işler yoğunsa
senden naber kızcem görüsmeyeli ayse
yemeğimi koyayım öyle geleyim diyorum her seferinde şu kk beni bırakmıyoooo:126:
:92::121:
doğrudur canım benimeşim sağolsun zorla evlendirttirdi
bana kalsa daha erkendi yani
ahh şu kocalar, kaynanalar ve vs ler zorla konuşduruyorlar bizleri demi
![]()
yaa benim de kafaya takan bir yapım var havalardan mı malum günlerden mi çözemedimhavalar bunalıma sokmuştur kuzum çok sıcakkkhayat boş salla coşş
diyeyim sana bişi takıyosan kafana takma sakın
![]()
teşekkür ederim canımEminmisin canım sebepsiz olduğuna...yani nebiliym mutlaka bi patlak noktası vardır gibi..Allah iyi etsin umarım düzelirsin biran evvel..
kız yoksa nazar mı değdim sana pozitifsin falanya, ne tatlı pozitif bi kız demiştim içimden itiraf ediyorum :26::26:
hoşgeldin selammmm sana da esesselam topik anası naber cok özledim krizantem seni kzuum kızcem![]()
![]()
Allah mutluluklar versin canım...yaa napalım açtırtmasınlar ağzımı...canımız sıkılınca çenemize vuruyo napalım...![]()