• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
seninlede tanışalım ozaman canım bugün başka kimse yok sanırım nerdensin napar ne edersin yaş kaç :1::1::1::1::16:

canım 25 yaşında bi yıllık evli ve öğretmenin..şehrimi falan yazamıyorum kusura bakma küçük bi yerde yaşıyorum..malum burda benim herife dolup dolup herşeyi anlatıyom kimliğimi tespit ederler Allah korusun :)))

sen napıyosun, yaşın kaç canım..evlisin sen de sanırımm..??

canım 25 yaşında bi yıllık evli ve öğretmenin..şehrimi falan yazamıyorum kusura bakma küçük bi yerde yaşıyorum..malum burda benim herife dolup dolup herşeyi anlatıyom kimliğimi tespit ederler Allah korusun :)))

:1::1::1::1: canım ye nerden tanıyacaklar seni bende bi yıllık evliyim bursadayım 21 yaşındayım estetisyenim ama suan çalışmıyorum öyle yani :16::16:

:1::1::1::1: canım ye nerden tanıyacaklar seni bende bi yıllık evliyim bursadayım 21 yaşındayım estetisyenim ama suan çalışmıyorum öyle yani :16::16:

ne güzel canım..ii erkenden evlenmişin :)))
ya topiklerime bakarsan ben ve eşim hakkında çok bilgi verdim..bi de eşim üniversitede hoca ve bulunduğumuz yerde meşhur biri malesef..
ee yeri geliyo yatak odasını bile konuşuyoz burda canım o yüzden şehrimi yazmıyorum..küçük yerde herkes herkesi tanıyo..çevremde de kk'da takılan çok olduğu için..kendi çabımda gizleniyorum :))

Son düzenleme:
Selam hanımlar :3:
Bugün biraz daha iyiyim böyle bir dengesizlik var gülüyorum sonra bir anda hüzün çöküyor sebepsiz...:44:

havalar bunalıma sokmuştur kuzum çok sıcakkk:1: hayat boş salla coşş :1::1::1::1::1: diyeyim sana bişi takıyosan kafana takma sakın :54::54::54:

Selam hanımlar :3:
Bugün biraz daha iyiyim böyle bir dengesizlik var gülüyorum sonra bir anda hüzün çöküyor sebepsiz...:44:

Eminmisin canım sebepsiz olduğuna...yani nebiliym mutlaka bi patlak noktası vardır gibi..Allah iyi etsin umarım düzelirsin biran evvel..
kız yoksa nazar mı değdim sana pozitifsin falanya, ne tatlı pozitif bi kız demiştim içimden itiraf ediyorum :26::26:

selam topik anası naber cok özledim krizantem seni kzuum kızcem :23::23::23: :29::29::29::29:

ne güzel canım..ii erkenden evlenmişin :)))
ya topiklerime bakarsan ben ve eşim hakkında çok bilgi verdim..bi de eşim üniversitede hoca ve bulunduğumuz yerde meşhur biri malesef..
ee yeri geliyo yatak odasını bile konuşuyoz burda canım o yüzden şehrimi yazmıyorum..küçük yerde herkes herkesi tanıyo..çevremde de kk'da takılan çok olduğu için..kendi çabımda gizleniyorum :))

doğrudur canım benim :54: eşim sağolsun zorla evlendirttirdi :1::1::1: bana kalsa daha erkendi yani:1::1: ahh şu kocalar, kaynanalar ve vs ler zorla konuşduruyorlar bizleri demi :1::1::1::1:

lilymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm selam nerelerdesin nasılsın bakalım kuzzuuum sayfaları okumaya çalıştım ama naafile almış başını gitmiş maşalllaaah :1::1::1:
selam sevgili güzellik uzmanımmm:12::21: iyiyimmm kuzum yaa bu aralar modum düşük hiç kk giresim bile gelmiyor arada bir derdim varda takılıyorum nasılsın?

selam sevgili güzellik uzmanımmm:12::21: iyiyimmm kuzum yaa bu aralar modum düşük hiç kk giresim bile gelmiyor arada bir derdim varda takılıyorum nasılsın?

yaa arada banada öle oluyo biliyo musun kuzum nedendir bilmem yada çok sebep vardırda hangisini söylesek :31::31: noldu canım ya kim üzdü senin gibi bi fıstığı:20::20:

yemeğimi koyayım öyle geleyim diyorum her seferinde şu kk beni bırakmıyoooo :68::126::62::92::121:

kayıp balığımız nerelerde acepp ? :23:
çalışıyordur muhtemelen işler yoğunsa :32:
senden naber kızcem görüsmeyeli ayse :6:

aynen kız çok yoruluyor çok çalışıyo bu aralar :ssz:
ne olsun canım ya aynı işte evde pineklemeye devam ara ara hayat koşuşturması oluyo:1::1: sen nasılsın bakalopppp :1::1::1::1::7::7:

yemeğimi koyayım öyle geleyim diyorum her seferinde şu kk beni bırakmıyoooo :68::126::62::92::121:

hehe aynı ya takılınca bırakamıyo insan yemek dedinde bak napcam ben ya aklıma soktunnn:1::1::1::1::1:

doğrudur canım benim :54: eşim sağolsun zorla evlendirttirdi :1::1::1: bana kalsa daha erkendi yani:1::1: ahh şu kocalar, kaynanalar ve vs ler zorla konuşduruyorlar bizleri demi :1::1::1::1:

Allah mutluluklar versin canım...yaa napalım açtırtmasınlar ağzımızı...canımız sıkılınca çenemize vuruyo napalım...:36::36::36:

Son düzenleme:
havalar bunalıma sokmuştur kuzum çok sıcakkk:1: hayat boş salla coşş :1::1::1::1::1: diyeyim sana bişi takıyosan kafana takma sakın :54::54::54:
yaa benim de kafaya takan bir yapım var havalardan mı malum günlerden mi çözemedim
Eminmisin canım sebepsiz olduğuna...yani nebiliym mutlaka bi patlak noktası vardır gibi..Allah iyi etsin umarım düzelirsin biran evvel..
kız yoksa nazar mı değdim sana pozitifsin falanya, ne tatlı pozitif bi kız demiştim içimden itiraf ediyorum :26::26:
teşekkür ederim canım :16: aslında öyleyimdir her ne olursa olsun kendimi motive ederim de insanız sonuçta arada depresif olduğumuz da oluyor ne yalan diyim - eminim geçer brkaç güne:34:

selam topik anası naber cok özledim krizantem seni kzuum kızcem :23::23::23: :29::29::29::29:
hoşgeldin selammmm sana da eses:3: krizantem yok biz yardımcı olalım:42:

Allah mutluluklar versin canım...yaa napalım açtırtmasınlar ağzımı...canımız sıkılınca çenemize vuruyo napalım...:36::36::36:

demiii demiiii :1: biz aslında iyi kızlarız bizi böle konuşturanlar utansııınnn:1::1::1::33:

Back
X