evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ohoooo hemde nasil iyiyim bir bilsen :-):-):-)
Sen naptin kovdunmu basindaki cinlerini sinirin gecmistir inss bugun yilbasi yavremmm
Bu yil bize iyi gelicek gibi geliyor

Ben de iyiyim canım dün ikimiz için de iyiymiş demek :)

Geçen hafta telefonumu düşürdüm camı kırılmıştı.
Dün arkadaşlarla dışarda geziyorduk bir ara eşler olarak ayrıldık.
Sonra birleştik, benimki bana telefon almış hediye, verince cin min kalmadı hahaha :D

Şaşırdım ve ince düşüncesine mutlu oldum elbette.

İnşallah 2015'ten ben de umutluyum..

Ben de iyiyim canım dün ikimiz için de iyiymiş demek :)

Geçen hafta telefonumu düşürdüm camı kırılmıştı.
Dün arkadaşlarla dışarda geziyorduk bir ara eşler olarak ayrıldık.
Sonra birleştik, benimki bana telefon almış hediye, verince cin min kalmadı hahaha :D

Şaşırdım ve ince düşüncesine mutlu oldum elbette.

İnşallah 2015'ten ben de umutluyum..
Vayysssss adamm ne dusunceli ciktii beee kiz resmen adami yonmussun helal sana :-):-):-)

Herkeze iyi aksamlar bayanlar yilbasimiz cok guzel gecti inanilmaz eglenceliydi hic oturmadim hep oynadim esim bile oynamayi sevmeyen bir insan o bile oynadi
Hayatimda hic bukadar eglendimizi bilmezdim sizin nasil gecti bakimm :KK54::D

Sizin adiniza cok sevindim cnm ins daim olur mutlulugunuz biz de siradan bir gundu be kuzum normal bi gun gibi yedik ictik tv izleyip uyuduk. Bu yil bize pek yaramadi gibi. Yeni yila giirdigimizden beri soguk sert ruzgarlsr esiyo bakalim hayirlisi....

Yok bacim once karnini doyur iyice dinlen miden bulantinin sebebi baska seyler de olabilir hemen heves edip test yapma bence sonra hevesin kursaginda kalmasın uzukme diye diyorum tamam mi :-)

Kocama soledim alicak getrcek simdi ufff tuhaf hissettim bir an ya hamileysem yil basinda ben ickide ictim ama etkilermi acaba ins hamile degilimdir ya ama ozaman neden kanamam var korkuyorum :KK64::KK64:

Yok bacim once karnini doyur iyice dinlen miden bulantinin sebebi baska seyler de olabilir hemen heves edip test yapma bence sonra hevesin kursaginda kalmasın uzukme diye diyorum tamam mi :-)
ama kuzum bu dun sabahtan beri var ben bilerek bekledim bugun benek benek kanama geldi hastalansam desem benden bole gelmez ya sagligimda var bisiy yada hamilegim

Eger kanaman cok az ise yani camaairini hafiften kirletecek kadarsa bazen hamilelik olabiliyo ama yilbasi gecesi cok yoruldyn zipladin oynadin diye de olabilir kesin bir sey diyemem. Hamileysen ve ickiyi coooook abartmadiysan onemli degil bir daha icmezsin :-)

Yok kiz bir su bardagi ictim ama hamile deilmisim :-):-) yuregime iniyodu heee dusuk yaptiktan sonra en kucuk seyden nem kapar oldum canim simdi hamile kalsaydim kendimi yerdim icki ictim diye iyiki deilim biraz daha sksikligimiz gitsin bende o donemde doktora gidicem zaten

Back
X