evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ne oldu canım ya?
Kiz ne ara geldin yakalandim :-):-):-)yazip cikicaktim tam da
Ya isler cok karisik kuzum maddi skntilar sanirim esimle beni cok bogdu biz evlendimizi birak sozlendimizden beri bir cok skntiyla karsi karsiya geldik sozlendik bir cok masrafi esimle benim ailem karsiladi esimin ailesi tam bir hoduk oldugu icin nisanlandik esimin babasi mefat etti dugun mobilyalar butun masraflarimiz bize kacti ben iki bucuk senelik evliligimde hep borcun icindeydim babamlarin annemlerin yardimi onlara ayri uzulmem esime cabalayisi kendini yipratmasi onca yokluk zamaninda bizim cektigimiz skntilar yoksulluklar simdi dermanim kalmadi canim biz ikiyuz elli bin borcla evliligige girdik caliktik cabaladik vergi borcumuz dahil kirk bin borcumuz kaldi ama bizden biz gitti kuzum artik yasla nene gibi hissediyorum kendimi ben onceden sen sakraktim susmazdim simdi ole bir hale geldimki artik esim bana sariliyo onu itiyorum sevgi ilgi gostermesin istiyorum uzuluyorumda ona benim icin yasadigi sehri terketti burda benim icin bir hayat kurmaya calisti halada calisiyo aileme uzuluyorum babam bixe destek olmak icin bazen is yerine geliyo calisiyo para kazaniyomuyuz kazaniyoruz ama offff bilniyorum sen brni anliyomusun

Kiz ne ara geldin yakalandim :-):-):-)yazip cikicaktim tam da
Ya isler cok karisik kuzum maddi skntilar sanirim esimle beni cok bogdu biz evlendimizi birak sozlendimizden beri bir cok skntiyla karsi karsiya geldik sozlendik bir cok masrafi esimle benim ailem karsiladi esimin ailesi tam bir hoduk oldugu icin nisanlandik esimin babasi mefat etti dugun mobilyalar butun masraflarimiz bize kacti ben iki bucuk senelik evliligimde hep borcun icindeydim babamlarin annemlerin yardimi onlara ayri uzulmem esime cabalayisi kendini yipratmasi onca yokluk zamaninda bizim cektigimiz skntilar yoksulluklar simdi dermanim kalmadi canim biz ikiyuz elli bin borcla evliligige girdik caliktik cabaladik vergi borcumuz dahil kirk bin borcumuz kaldi ama bizden biz gitti kuzum artik yasla nene gibi hissediyorum kendimi ben onceden sen sakraktim susmazdim simdi ole bir hale geldimki artik esim bana sariliyo onu itiyorum sevgi ilgi gostermesin istiyorum uzuluyorumda ona benim icin yasadigi sehri terketti burda benim icin bir hayat kurmaya calisti halada calisiyo aileme uzuluyorum babam bixe destek olmak icin bazen is yerine geliyo calisiyo para kazaniyomuyuz kazaniyoruz ama offff bilniyorum sen brni anliyomusun
Anlıyorum tabi canım benim, geçen gün bunları konuşup çözmemişmiydiniz? Hala devam mı ediyorsunuz birbirinize kentlenmemeye?

Bizim eskiden bir fransadan ortagimiz vardi bu adam zamaninda bizimle calismak istedigi icin geldi ortak oldu fransadaki ailesini birakarak daha sonra bu adam kansere yakalandi ve isten ayrilmak istedigi ortakligi birakacagini bixe bildirdi bizde odeme kosullaribi konustuk kabul etti fransaya donup geldiginde uc parca halinde parasini vericektik fransadan dondugundede ilk parca parasini alicakti

herseye konusup anlastik sen bu ortak tut ankaraya kaynimin yanina git sole deki abin ortakligi senin ustune devretcekmis de bu yuzden sen bana odemeyi yapacaksin bu kadar para yi senete imzalat bankaya koy bas git bizde kizdik bagirdik iste sen bize sormadan elin adimin lafiyla nasil guvenipte bizim anlastigimiz paranin iki katina senet imzalarsin dedikolaylar karisti

Kaynim mecburi olarak gitti bu parayi odedi sobrada bizden bildi sizin yuzunuzden dedi bana araba alicaksiniz dedi bizde ona araba aldik araba benim ustume simdi boyle durum olunca bizde arabayi kisin isler durgun oldugu icin bir kac taksidini atlattik ama sorun yasiyoruz iste bizde kaynima dedikki arabayi ver satalim adama borcumuzu odiyelim kalan yirmi bin lirayida al pesinat ver ayda ikibin besyuz odicemize bin bin oderiz bizde rahatlariz dedik boylece gule oynaya gule oynaya oderiz dedik

adam kabul etmiyo etmedigi icinde biz bu hallere dusuyoruz birde tehtit ediyo is yerindeki hissemi satarim diyo falan fistik ben de esime bagardim yeter artik onlarin yuzunden odicegim parabin iki katini oduyorum hemde adam beni tehtit ediyo hemde iki kati sknti yasiyorum iki hafta sonra geliceklermis egerki konus arabayi satmak istemezlerse ben ipleri koparticam hayatta bir daha gorusmicem dedim iki seneden beri bunlarin diriltisnida dinledim ne oldu dedim eesimde tamam haklisin dedi
Keske hersey bu kadar karisik olmasa

adam kabul etmiyo etmedigi icinde biz bu hallere dusuyoruz birde tehtit ediyo is yerindeki hissemi satarim diyo falan fistik ben de esime bagardim yeter artik onlarin yuzunden odicegim parabin iki katini oduyorum hemde adam beni tehtit ediyo hemde iki kati sknti yasiyorum iki hafta sonra geliceklermis egerki konus arabayi satmak istemezlerse ben ipleri koparticam hayatta bir daha gorusmicem dedim iki seneden beri bunlarin diriltisnida dinledim ne oldu dedim eesimde tamam haklisin dedi
Keske hersey bu kadar karisik olmasa
İyide baştan size sormadan imza atarak kendisi hata yapmış. İnsan düşünmez mi kardeşi ortak olmak istese kendisi söyler. Siz niye ödüyormuşsunuz o kısmı pek anlamadım :)

yazili kiscem bak yukariya bir de senin bakis acindan gorelim ne dicen gideyim vurayimmmi yoksa doveyimmi

yazili kiscem bak yukariya bir de senin bakis acindan gorelim ne dicen gideyim vurayimmmi yoksa doveyimmi

Okudum yawrum , bu ne ya , hem sizden habersiz ödeme yapıyor , hemde sizin sıkıştığınızı bile bile gırtlağınıza yapışıyor , bu el mi kardeş mi be ???
Kocanda konuşsun , habersiz parayı öde iki kat borca sok sonrada icraya vericem de , sen nasıl insansın diyip çeksin resti! Allah yardımcınız olsun kuzum , bak sende evde boş durma gel sana iş ayarlayalım , kendi ayaklarının üzerinde dur , biraz daha iyi olur.

Olur da böyle kardeş olur mu?
Hissesini başkasına satsın kurtulun bundan
Ohoooo daha dur sen daha bu kadarini biliyosun bizim babadan kalan hic bir hakka sahip deiliz hersey kardesinin ustune eger mal varkigim benim sizin hakkiniz yok dese biz dim dizlak kaliriz neler neler yasadim neler neler gordum ona ragmen rsimle kopmadik normalde bizim gibi bunlari yasayan her hangi bir sift coktan ayrilmislardi ama banada da bu yakismaz

Ohoooo daha dur sen daha bu kadarini biliyosun bizim babadan kalan hic bir hakka sahip deiliz hersey kardesinin ustune eger mal varkigim benim sizin hakkiniz yok dese biz dim dizlak kaliriz neler neler yasadim neler neler gordum ona ragmen rsimle kopmadik normalde bizim gibi bunlari yasayan her hangi bir sift coktan ayrilmislardi ama banada da bu yakismaz
Eşinin suçu yok ki.. Ailesini o seçmedi sonuçta, abisinin yediği haltlardan onu sorumlu tutamazsın. Ortaklık başlı başına olay zaten, ben eşime müsade etmiyorum o yüzden

Back
X