- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
Kiz ne ara geldin yakalandimNe oldu canım ya?

Ya isler cok karisik kuzum maddi skntilar sanirim esimle beni cok bogdu biz evlendimizi birak sozlendimizden beri bir cok skntiyla karsi karsiya geldik sozlendik bir cok masrafi esimle benim ailem karsiladi esimin ailesi tam bir hoduk oldugu icin nisanlandik esimin babasi mefat etti dugun mobilyalar butun masraflarimiz bize kacti ben iki bucuk senelik evliligimde hep borcun icindeydim babamlarin annemlerin yardimi onlara ayri uzulmem esime cabalayisi kendini yipratmasi onca yokluk zamaninda bizim cektigimiz skntilar yoksulluklar simdi dermanim kalmadi canim biz ikiyuz elli bin borcla evliligige girdik caliktik cabaladik vergi borcumuz dahil kirk bin borcumuz kaldi ama bizden biz gitti kuzum artik yasla nene gibi hissediyorum kendimi ben onceden sen sakraktim susmazdim simdi ole bir hale geldimki artik esim bana sariliyo onu itiyorum sevgi ilgi gostermesin istiyorum uzuluyorumda ona benim icin yasadigi sehri terketti burda benim icin bir hayat kurmaya calisti halada calisiyo aileme uzuluyorum babam bixe destek olmak icin bazen is yerine geliyo calisiyo para kazaniyomuyuz kazaniyoruz ama offff bilniyorum sen brni anliyomusun