evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
yok ya benimki o konularda düşünceli ben çok aşeren birisiyim mesela canım bişi çekse hep alır çok nadirdir ikilettiği. akşam geç saatlerde bile olsa gidiyim alim aşkım der. Ama düşüncesiz tarafıda çok :mad::mad:
Amman her erkek aynı çocuk gibiler ya

Benimde canım çekti :kk77:
Uffffff varya surda bir iyi bir bsklava olsaa aboooo :-):-)
her erkeğin içinde bi öküzlük vardır şimdi yaniii:KK70:
Tabiii okuzlukkkk olmasa erkek olmazzlar sen bilmiyornusun erkeklerin dna sinda odun tozu bulmuslar :-):-):-)

:KK76:nişanlıyız uleynnn diye gözüne bi yumruk :KK11:
:KK53::KK53::KK53:anlamam ben asker falan önce belediye nikahı :KK70::KK70::KK70:

kaç kaççç ama sonunda yakalarsa bırakmazz evlilik varmı sende yoksa nişanlı felanmısın :KK64:
nisanli tehlikeli sulsr yani :-):-):-)

Pastalar geldi hanımlar dalın:kk77:
6824088330_47c034ff31_b-960x640-600x370.jpg

Uffffff varya surda bir iyi bir bsklava olsaa aboooo :-):-)

Tabiii okuzlukkkk olmasa erkek olmazzlar sen bilmiyornusun erkeklerin dna sinda odun tozu bulmuslar :-):-):-)

nisanli tehlikeli sulsr yani :-):-):-)

Kız çikolatalı pasta varken baklava mı yenir :110:

Tehlikeli valla :KK48:

sen ne yaptin beyaz esya isini kiscem
Çamaşır makinesini aldım kuzum, bulaşık mmakinesinide sipariş edicem, sorma kızçe ya, nişanda kredi çektiydim bide kredi kart borcum var çok fena halde borç batağındayım bi süre çeyiz alamıcam :KK43:

uuuuvv çok uzakk kızım bide kır düğünü akşam çok zor valla. yakın yerlerde olsa şehir içi gelirim koşa koşa
Belli değil canım ya, bayraklı Karşıyaka da olabilir henüz ne konuşuldu ne tarih belli asker yolu gözlüyorum işte bi gelsin bakıcaz ama nasıl etçez bilmiyoruz ailesinin desteği hiç yok birikmişinide aldılar, kredi ile olcak herşey olursa artık :110:

Back
X