evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Goruscez kizim senle :-):-):-)
Çamaşır makinesini aldım kuzum, bulaşık mmakinesinide sipariş edicem, sorma kızçe ya, nişanda kredi çektiydim bide kredi kart borcum var çok fena halde borç batağındayım bi süre çeyiz alamıcam :KK43:
bizim gibi borclular kervanina hos geldin bacimmm :-):-):-)

Ben bugün çok yoruldum yaa belim koptu evime gidip sıcacık kapkaynar suyla bi yıkanayım şöyle anca kendime gelirim. sonrada doğru tv karşısınaa diziler izlemeyee:KK54::KK54:
butun gun yorulmusmus hep cay ben verdim kardisss :-):-):-):-) ben anlamam yarin kaveler senden :-):-):-)

Belli değil canım ya, bayraklı Karşıyaka da olabilir henüz ne konuşuldu ne tarih belli asker yolu gözlüyorum işte bi gelsin bakıcaz ama nasıl etçez bilmiyoruz ailesinin desteği hiç yok birikmişinide aldılar, kredi ile olcak herşey olursa artık :110:
allahım düğün yapanın yardımcısı oluyor sen içini rahat tut bizimde hiç bi birkimimiz yoktu ama birşekilde yaptık. Önemli olan birlikte mutlu olmanız. Allah sağ salim kavuştursun bi hele gerisi sonra sırasıyla gerçekleşir.

allahım düğün yapanın yardımcısı oluyor sen içini rahat tut bizimde hiç bi birkimimiz yoktu ama birşekilde yaptık. Önemli olan birlikte mutlu olmanız. Allah sağ salim kavuştursun bi hele gerisi sonra sırasıyla gerçekleşir.
İnşallah bakalım artık, :KK51:

Günaydınnnnn kızlarr :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Gününüz güzel geçsin. Huzur dolu bir gün olsun hepimiz için. Ben iş başı yapar. aranızda uyuyanlar da vardır şimdi ne güzel bu kış günü en güzel şey sıcacık yatakta olmak. Allah dışarıda kalanlara yardım etsin. Hepinize öpücükler:KK68::KK68:

Gününüz güzel geçsin. Huzur dolu bir gün olsun hepimiz için. Ben iş başı yapar. aranızda uyuyanlar da vardır şimdi ne güzel bu kış günü en güzel şey sıcacık yatakta olmak. Allah dışarıda kalanlara yardım etsin. Hepinize öpücükler:KK68::KK68:
Günaydın , bu ne mutluluk böyle :rolleyes:

iş yerinin interneti kotalı her ay çok yüksek gelio ve neti iki kişi kullanıyoruz işyerinde sadece , benden biliyorlar çok canım sıkıldı ya , tablet kullanıyorum, türk tlekomdan adam geldi tablet diye tutturdu bahanesi hazır adi herifin , tabletim yokkende aynıydı :KK34:

Amin kuzum hava bu aralar gercekten soguk
Noliy kis sana senden fena enerjiksin :-):-):-)

iş yerinin interneti kotalı her ay çok yüksek gelio ve neti iki kişi kullanıyoruz işyerinde sadece , benden biliyorlar çok canım sıkıldı ya , tablet kullanıyorum, türk tlekomdan adam geldi tablet diye tutturdu bahanesi hazır adi herifin , tabletim yokkende aynıydı :KK34:
gunaydin kuzum patronlarin hepsi ayni

Mutluluktan eser kalmadı şuan resmen bugun yoğunluktan nefes alamadım o derece çok yorgunummm mahfoldum kendş kendime nazar değdirdim güne güzel başlayalım dedik ama.:mad:
haa bu arada asıl sizz nereler desinizz kaç saat sonra cevap vermişsiniz bana dikkatimden kaçmadı:KK67:

Back
X