- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
çok güzel kızansın kimse almassa ben alırım seni puhahaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel kızansın kimse almassa ben alırım seni puhahaa
hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen
Vassss taliplerim costuçok güzel kızansın kimse almassa ben alırım seni puhahaa![]()
Kuzum sinirsiz yapsa daha az gelir delimi ne105tl kız çokda değil, of benimkinin öküzşüğü tuttu çok canım sıkkın ya
Yaaa site ozaman sakin oliyy yaaa daha bir her seyi gozlenliyebiliyorum canim gecede uykum gelmiyoo kocamin horultusunu dinliceme burasi daha iyiyaww sende gece gece ne arıyodun sitede. Gecelerin kadunuuuu![]()
kiscem bebek yapmayi siz dudunmuyomusunuz onu sorucaktimişte geldim burdayım kayboluverdim bi yarım saatlik ama geldim yinee. süleee çiçek bahçem![]()
Oooooo ciçemm biz bir bucuk yildir istiyoruz ama olmadi tedaviye basliycam ama ne yapacaklar bilmm. Testlerimi filmlerimi hepsini yaptirdim.en son iste hsg cektirdim. Sonuclarim temiz cikti hepsi normal ama neden olmuyor bilmiyorum. Siz kac yillik evlisinizVassss taliplerim costu
Kuzum sinirsiz yapsa daha az gelir delimi ne
Yaaa site ozaman sakin oliyy yaaa daha bir her seyi gozlenliyebiliyorum canim gecede uykum gelmiyoo kocamin horultusunu dinliceme burasi daha iyi
kiscem bebek yapmayi siz dudunmuyomusunuz onu sorucaktim
Biz calismalara baslicaz yakin zamanda![]()
Nasil yaniikizlar duydunuzmu artik sahte konu acan face arkadaslar polislik olucaklarmis
Bu siralar fazla yalanci konu lar acildi insanlarla dalga gecmek ve kandirmak icin canim bir insan bir kac ayri uyelik alindi farkli kisiymis gibi davraniyolar bunu anlayinca yonetimdekiler halletmeye calistilar ama en son kazen beyden isim ler istendi bunlar hakkinda polis sanirim ilgilenmeye baslamisNasil yanii
Iki bucuk yildir canim bir dusuk yaptim canim ben simdi yeni yeni istemeye basladik bakalim nasip ins olurOooooo ciçemm biz bir bucuk yildir istiyoruz ama olmadi tedaviye basliycam ama ne yapacaklar bilmm. Testlerimi filmlerimi hepsini yaptirdim.en son iste hsg cektirdim. Sonuclarim temiz cikti hepsi normal ama neden olmuyor bilmiyorum. Siz kac yillik evlisiniz
farkindayim canim hizini kesmeden ardi arkasina yorum yapiyosunKaçmadım ben buralardayım.
Bdv de kayboldum :)
farkindayim canim hizini kesmeden ardi arkasina yorum yapiyosun![]()
Ben de takip ediyorum ama bdv yi bazen insanlar istediklerini duymak istiyorHahahahh belki birine faydam olur bebek![]()
Aman ben bildiğimi yazayım da alıp almamak ona kalsın yavrumBen de takip ediyorum ama bdv yi bazen insanlar istediklerini duymak istiyor
Ama her baktimda sukur yaziyorum
Sen sadece bana akil ve kiskanirim seni benAman ben bildiğimi yazayım da alıp almamak ona kalsın yavrum![]()
Sen sadece bana akil ve kiskanirim seni ben![]()
Heheheh :)
Sen ne derdin olursa kapımı çal hep seninleyim.
Tabi Allah dert vermesin:)
Ole deme denizde kum bende dert cok biliyosun![]()
Ayt insallah cnm yaa buradan mujdeli haberi birlikte veririz insallah. Fazla uzatmayin hemen baslayin. Ben ilk uc yil istemedim simdide olmuyorIki bucuk yildir canim bir dusuk yaptim canim ben simdi yeni yeni istemeye basladik bakalim nasip ins olur
Ole deme denizde kum bende dert cok biliyosun![]()