evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
önünü keselim dövelimm :rolleyes:( yolunu anlamında laf farklı yere gitmesin lütfenn)
Gitti zatiii baska yerlereee :-):-):-):-) aovvvv sende de ne fikirler varmisss yeni bir yetenek doguyor aramizdan :-):-):-)
:KK70::KK70::KK70: allah seni deli ya
Akilliyim ben bir kere hih
:KK70::KK70::KK70: gitti valla , olur keselim çüklerini kedilere atalım :KK70:
ama bu seferde kediye yazik olucakk :-):-):-):-) tabi hemen keselim atalim demiiii kesersek en cok sana yaricak :-):-):-)

cayyyylarrrrrrrrrrrr
index(2).webp

Gitti zatiii baska yerlereee :-):-):-):-) aovvvv sende de ne fikirler varmisss yeni bir yetenek doguyor aramizdan :-):-):-)

Akilliyim ben bir kere hih
ama bu seferde kediye yazik olucakk :-):-):-):-) tabi hemen keselim atalim demiiii kesersek en cok sana yaricak :-):-):-)
:KK34: öküz ya aradı şimdi konuştuk hala hatasını anlamamış hala tripli , bende mesajla soktum lafları , telefon kadar kıymetim yokmuş dedim , dedim de dedimmm:KK62:

:KK34: öküz ya aradı şimdi konuştuk hala hatasını anlamamış hala tripli , bende mesajla soktum lafları , telefon kadar kıymetim yokmuş dedim , dedim de dedimmm:KK62:
Bazen erkekler canim cok kapali anlamda dusunyorlar eminim icinden simdi bunu soluyordur bir telefon aldik benim icin kirk tane laf etti ama olay o degil istee ah birazdaha ayrinti gorme yetileri olsaydi keske
ben tavşan kanı olanı alimm sinirlerim yatışsın :KK35:
sen istee mor renkte bile cay verem balim :-):-):-)

Bazen erkekler canim cok kapali anlamda dusunyorlar eminim icinden simdi bunu soluyordur bir telefon aldik benim icin kirk tane laf etti ama olay o degil istee ah birazdaha ayrinti gorme yetileri olsaydi keske
sen istee mor renkte bile cay verem balim :-):-):-)

Hala dediğini diyo nişanlımsın diye dedim , laf sokuyosun dio , ama kendi dün çok ağır konuştu , allah cezasını versin onun , sevdiğim kadr nefrette ediyorum

Back
X