Evlilikte ya fark..Fikirlerinize ihtiyacm var

• Konu Sahibi Konu Sahibi ranuna11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
9 yaş sanki fazla gekiyo bana da ama karar verecek olan sensin canım umarım mutlu olursun a.s.

Aslında ortalamada bakılınca 9 yaş çok sorun olacak bir yaş farkı değil ama kişiden kişiye de değişir. Hem sen hem eşin olacka kişi ile ilgili bu.
Kimi insan vardır yaşından da olgundur, ağırdır; kimi daha genç gönüllüdür. E şimdi eş adayı yaşından da olgunsa bu ruhen yaş farkınız ve hayata bakışınız arasındaki fark nüfus cüzdanında yazdığından daha büyük demektir. Aynı şey senin için de geçerli, eğer sen yaşından da genç ruhluysan gene yaş farkınız nüfus cüzdanında yazdığından fazla demektir.
Bir de beklenti ile ilgili tabi, ben mesela hiçbir zaman kendimden çok büyüklere bakamadım. Hep kendi yaşıtım veya yaşıtım sayılacak 2-3 yaş büyükler ilgimi çekti. Demek ki benim beklentim öyle bir eşti ki şimdi eşimle yaşıtız.
Ama bence çok daha önemli bir konu var, 20 yaş evlilik için çok erken. Şimdi evlenmeyeceğiz diyorsun ama şimdi evlilik kararı alacaksın, fiilen evlenmesen bile. Bence bu yaşta böyle bir karar için erken. Omzuna yaşının gereği yükleri al, fazlasını değil. Mutluluklar.

Canım her yasın bı seyı oluyo o yasının verdıgı olgunlıgı almısstır sen daha 20 yasındasın ne bılıym bende 20 yasındayım esım 25 bızde bıle bazen oluyo benım ısdedıgım ona cocukca gelebılıyo yada farklı gelebılıyo 9 yas bılmıyorum yıne sen bızden daha ıyı tanıyosun onu yapabılırım dıyosan allahım gonlunuze gore versın

önemlı olan ruhların uyuŞması kıŞılık ÇatıŞması olmasın da ne olursa olsun.
YaŞıt da olsan senden 10 yaŞ bÜyÜk de olsa kıŞılıĞı oturmuŞsa dengelı davranıŞlar sergılıyorsa Şans ver derım.

bence önemli değil 9 yaş olgun erkek genç erkeklere oranla daha fazla değer verir buda iyi bi avantaj

bence çok değil çünkü erkekler geç olgunlaşıyor kadınlara göre anlaşabiliyorsanız sorun yoktur

cnmm kendi başıma gelen bi olaydan anlatmak istiyorum.4 ay önce birisi vardı hayatımda. benden 11 yaş büyük. ilk zamanlar güzel ve neşeliyim diye görüştük ama sonra bu bana çocuk muameslesi yapmaya başladı.

aslında ben yaşımı yaşıyordum.20 yaşında bir kız gibi cıvıl cıvıldım.ama o 31inde çok ağır, çok yavaş...en sonunda ben çocuk büyütemem dedi ve bitti...

yanisi cnm sen 20 yaşında olduğun için çocuk sayılırsın bnm gibi.bi 25 i geç olgunlaş ondan sonra git 40 ında adamla evlen sorun olmaz.ama bu 20 li yaşlardacidden olmuyor...

sen seviyorssan devam et ama evlilik için bekle 2-3 sene geçsin..çünkü zamanla sende oda karakter olarak değişeceksiniz...

sen şimdiden kara vereyim diyorsun ama aşkın hesabı olmaz zamana bırak..kısmetinde varsa olur kısmetinde yoka olmaz..ağlama ihtimalinde var ama gülme ihtimalinde var.yaşamadan belli olmaz cnm opuyorumnanaktan

benim sevgilimle aramizda 11 yas farki var ama kafa olarak bende onun yasindayimama bu yas farki beni hic rahatsiz etmedi,alima bile gelmedi,bence birde suda var erkek kendine baktigi zaman ciddi ölcüde yas yanilmasi oluor genelde,ve benimki ayni 29 30 civarlari görünüyo hem bakimdan hem geni bozuk dermisimmmmmmmm

Aslında ortalamada bakılınca 9 yaş çok sorun olacak bir yaş farkı değil ama kişiden kişiye de değişir. Hem sen hem eşin olacka kişi ile ilgili bu.
Kimi insan vardır yaşından da olgundur, ağırdır; kimi daha genç gönüllüdür. E şimdi eş adayı yaşından da olgunsa bu ruhen yaş farkınız ve hayata bakışınız arasındaki fark nüfus cüzdanında yazdığından daha büyük demektir. Aynı şey senin için de geçerli, eğer sen yaşından da genç ruhluysan gene yaş farkınız nüfus cüzdanında yazdığından fazla demektir.
Bir de beklenti ile ilgili tabi, ben mesela hiçbir zaman kendimden çok büyüklere bakamadım. Hep kendi yaşıtım veya yaşıtım sayılacak 2-3 yaş büyükler ilgimi çekti. Demek ki benim beklentim öyle bir eşti ki şimdi eşimle yaşıtız.
Ama bence çok daha önemli bir konu var, 20 yaş evlilik için çok erken. Şimdi evlenmeyeceğiz diyorsun ama şimdi evlilik kararı alacaksın, fiilen evlenmesen bile. Bence bu yaşta böyle bir karar için erken. Omzuna yaşının gereği yükleri al, fazlasını değil. Mutluluklar.

vereliniortak

önemi yok bence .şakkıdı.ben eşimle tanışınca ben 16 o 25 yaşına giriyordu..
şuan 9 yılımız bitiyor evliliğimizde..
:asigim:

bence çok da fazla bi fark değil canım zaten erkekler daha geç olgunlaşıyor yani kadının 20 yaşı erkeğin 25'ine denk geliyor böylece aranızda 4 yaş fark oluyor basit bi matematik hesabi yaptımkaydirigubbakcemile3
seni mutlu edebileceğine inanıyosan neden olmasın canım önemli olan o...

Back
X