Evlilikte ya fark..Fikirlerinize ihtiyacm var

• Konu Sahibi Konu Sahibi ranuna11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende bi fikir vermek istedim benimle eşim arasındada 9 yaş var o benden 9 yaş büyük biz görücü usulüyle evlendik tıpkı severek evlenmiş gibi birbirimize çok aşık olduk evlendiğimizde ben 16 eşim 25 yaşındaydı evleneli 6 yıl oldu ama biz severek evlenmiş gibi gün geçtikçe birbirimize daha çok bağlanıyoruz ve çokta mutluyuz demek istediğim eğer aklı başında bir insansa yaşının hiç ama hiç önemi yok canım

Son düzenleme:
benle eşim arasında 8 yaş fark var
evlendiğimizde ben 23 oda 31 yaşındaydı bence sorun değil cnm
müim olan anlaşmak
ama şöyle bidurumoluyo
ben bebek için erken diyorum ama eşim yaşım ilerlio diyo o istiyo
bunun gibi şeyler tatlım

esim ile benim aramda 7yas var.. iyi ki de bu yas farki var.. erkekler cok gec olgunlasiyor dakaydirigubbakcemile3

yas farkı bıraz cok bence ama anlasmaya baglı tabı ama 20 yas evlılık ıcın cok erken bu kesın

bence seviyorsan onun yanında kendini güvende hissediyorsan neden olmasın !!! (: ama yinede iyi düşün ve verdiğin karardan asla pişmanlık duyma derim yerimseniben

canım benim de erkek arkadaşımla aramda 8 yaş fark var ben 20 yaşındayım o 28 ,, şu an ilişkimiz gayet iyi 2yıla yaklaştı .. :nazar:: bence kimsenin ne dediğine değil yüreğinin sesine kulak ver ve kendine her koşulda güven unutma sen istersen çabalarsan aşılmıcak engel yoktur aranızdaki tek farkın yaş farkı olması dileğiyle a.s.

bence yaşın önemi yok erkek büyük olucak benim annemle babamın arasında 12 yaş var:kedi: ÖENMLİ OLAN UYUŞMA ANLAŞMA FİKİRLER ÇOK ÖNEMLİ SEN BİRAZDAHA İXLARÇ DÜŞÜNÜRKEN ERKEK DAHA OLGUN DÜŞÜNÜR BUDA BAZEN ANLAŞMAZLIĞA KAVGAY AYOL AÇAR UYUŞMA ÇOK ÖNEMLİ HEMEN KARAR VERME MANTIKLI DÜŞÜN CANIMopuyorumnanaktan

canım eşimle aramanda 6 yaş var inan kendi yaşıtımda erkek arkadaşım oldu ama ondaki bu olgunluğu kimsede bulamadım olgun olması bence daha güzel çünkü bağzı şeyleri bizden daha olgun düşünüp üstesinden gelebiliyorlar.ayrıca kafaların uyuşması önemli olan yaş çok önemli değil ama bence aradaki farkında bir sınırı var.yinede mutlu olmak önemli iyiki kendi yaşıtımla evlenmemişim.kalbinin sesini dinle...:asigim::1hug:.

Teşekkürlerr hepinizeopuyorumnanaktan

9yaş bişey değil ki erkeğin büyük olması hep daha iyidir ama 20 de ufak hani bu 25ile 35yaş arası fark diye sorulsa tamamdı da böyle olmaz gibi

zarifecik sende haklısın.... napıcam ben Allahımmm :sinifsinif:hepiniz haklısınız evlilik şimdi değil gerçi daha çok yeni sonraları olcak bişi ama , bn şimdiden düşünmek zorundayım...

erkekler büyük olmalı bence zaten az gelişmiş bi beyinleri var anca açığı kapatırlar :delphin:

sırnaşık şey çok hoşsun ya tuuce güldür benii:roflol:

canım benim de erkek arkadaşımla aramda 8 yaş fark var ben 20 yaşındayım o 28 ,, şu an ilişkimiz gayet iyi 2yıla yaklaştı .. :nazar:: bence kimsenin ne dediğine değil yüreğinin sesine kulak ver ve kendine her koşulda güven unutma sen istersen çabalarsan aşılmıcak engel yoktur aranızdaki tek farkın yaş farkı olması dileğiyle a.s.

26 lık genç adam 18 lik gencecik kızla :1shok:

şaşkınlığım sadece sana değil yanlış anlamasüprizzzzz

daha lise çağlarındaki kızlara bakan erkeklerden pek haz etmem delikafadulden

eşim 74 doğumlu ben ise 82 ....
aramızda anlaşıldığı üzere 8 yaş fark var ....
yarında evliliğimizin 7.yılını bitiryoruz anlaşılacağı üzere bişicik olmuo......
herkese mutluluklar takıntısız aşklar dilerim....

Şu an için yaş farkı sıkıntı olmaz çünkü onunda yaşı genç ama ilerleyen senelerde sıkıntı olacağını düşünüyorum. benim annemle babam arasında da 9 yaş var. babam çok komik ve eğlenceli biridir ama gel görki şimdilerde artık yaşlı sıfatıta kendini sokmaya başladı annemse daha fıkır fıkır gezmek tozmak istiyor. İllaki sıkıntıo oluyor... Bence 3 4 hatta 5 yaşa kadar normal ama 9 yaş fazla yaaa

Benim için yaş farkının hiç bir önemi yok... Hem asıl olan ruh yaşıdır... ınsan kendini hangi yaşta hissederse o yaşı yaşar hep derim.. Kafaca anlaşabiliyorsan yanında huzurluysan problem yok.. Önemli olan anlaşabilmek uyuşabilmek.. Hem 9 yaş ne ki baksana halis ağaya kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bende benden 12 yaş büyük biriyle görüşmeye başladım. bunla ilgili bende başlık açmıştım çok tereddütteydim, aradan çok zaman geçti ama içinde gittikçe büyüdü. yaşını şuan gözüm görmüyor inanın, sadece bana uygun mu değil mi onu öğrenmeye çalışıyorum. yaşlarımız 26-38

evlilikte yaş farkından ziyade karekter ve kültür,zevk .alışkanlık farkı var mı bunlara dikkat edilmeli
bana sorarsan çevremdeki kişlere bakarak(tecrübeyle sabit yani)yaş farkı olan kişiler daha mutlu yaş farkı az olan kişilerde boşanma daha fazla

benim arkadaşım var yaş farkı 15 ve adam sürekli kadını kıskanırdı

kadın genç gezmek istiyor adam sürekli evde oturuyor

en berbat evlilik türleri

erkek için en iyi
kafamçokkarıştı

Back
X