günaydın kıslarrrrrr :)) size dün olanları anlatmak istiyorum.eve gittim tv kapalı koltukta oturuyo...hiç ses yok bende üstümü değiştirdim bi kahve aldım kendime...gittim çalışma odama...bir iki şarkı dinledim kafamı toparlamak için...oda gelemedi tabi yanıma...sonra ben gittim oturdum bi sigara yaktım evet dedim ümit bey sizi dinliyorum...ben dedi sana yalan söledim onu dedim biliyorum nedenlerini ve bundan sonra ne yapacağını anlat...hatta dedim sen konuşma sen sadece beni dinle...2 senedir birlikteyiz bir senedir evliyiz...kaç defa yalan söledin ve ben kaç defa bunu alttan aldım....çok dedi...evet dedim çok peki acaba ben böle yaptığım için mi sürekli bunu yapıyosun...evliliğimizi neresinden vurduğunun farkındamısın...ben ne senin annene nede kendi anneme benzemem kusura bakma benim kimse için boşuna harcayacak yirmi senem otuz senem yok evet bundan sonra ailemin yanına dönmem ama kendimi geçindirecek bi işim ve maaşım var kimseye ihtiyacım yok dedim...tabi başka da bir sürü şey söledim ama yinede çok sert kırıcı olmadım yinede erkek gururunu fazla incitmek istemedim daha fazla yeteri kadar ezikti çünkü...şimdi dedim son şansını bu kapıları sen kapattın ya açacaksın yada paşa paşa ayırıcaz yolları...sana bu şansı vermemin sebebi seni sevmem falan deil dedim sadece bu eve bu eşyalara verdiğim mücadeleye ait o pay...yoksa sen hakkını fazlasıyla doldurdun...bundan sonra ben getiririm maaşımı (malum borçlar) oturur hesaplar kitaplar çevirirsin bu evi dedim ya adam gibi önde duracaksın yada beni unutucaksın ona göre dedim...:) nasıl ii konuşmuşmuyum kıslar :)