• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yaş farkı

Evlilikte sorun oluyor ya bizim aramızda 9 yaş var o bile fazla. Düşüncelerimiz istediklerimiz hic birşeyimiz uymuyor başlarda onemli degildi ama şimdi farkedebiliyorum yine de sen bilirsin

Beraber olduğum kişi hiç evlenmemis. Ailesi de artık ciddi ilişki gözüyle bakıp evlenmemizi istiyor olabilir diye düşünüyorum. Zaten başta karşı çıkmışlar ama şu an evlenmemiz istiyorlsr beni çok sevdiklerinden.
21 yasındasın? Adamın annesi nasıl seni oğluna denk görebiliyor ki sahipleniyor? Torunu olacak yaştasın cicim.

Gencecik kıza yanlışını böyle mi anlatıyorsunuz ya yorumları ne kadar sert. O kadar genç ki yaşı böyle bir şeyin içine düşmüş olabilir, ama keşke daha mantıklı yorumlar gelse. Bence evlendikten çok kısa bir süre sonra pişman olacaksın , kendine zaman ver okul iş bişe yok mu ablacım hayatini eline alsan ya 😔 bir adama bağımlı mı yaşayacaksın ilişkinğz evlendikten sonra bu kadar güzel olmaz ki pembe bulutlar kalkacak bi düşün...

Anneniz asla onay vermez.
Benim kızım olsa bende onay vermezdim. Sıfır ihtimal.
20 yaş fark çok fazla..:skandal:

Kız çocuklarını iyi yönlendirmek lazım. Böyle ergen kız pesinde koşan erkekler toplumda maalesef çok var. Allah o kişiyi ıslah etsin; size de akıl fikir versin.

Son düzenleme:
Daha çok gençsin canım hele bir üniversiteni doya doya oku iş hayatına atıl paranın tadını çıkar gez dolaş. Daha gencecik yaşta evlilik gibi bir sorumluluğu sakın alma. Üzmek istemem ama zaten yaşı var arkadaşının onun ailesi daha da yaşlıdır ister misin bir ömür boyu bakmak? Evet diyorsan evlen ama bana genç olman onlar için avantaj olduğu için acele ediyorlar gibi geldi. Evlenmeden asla tanıyamıyorsun bunuda aklından çıkarma.

21 yasındasın? Adamın annesi nasıl seni oğluna denk görebiliyor ki sahipleniyor? Torunu olacak yaştasın cicim.

Ben de bu kisma takildim ama ailesi de bunun evlenecegi yok naparsa yapsin da evlensin en azindan diye dusunuyorlar heralde ki 41 yasinda adama da ne yapabilirler.
Konu sahibi onlar seni sever elbet işlerine gelir ama sen kendi aileni bir dusun ne hale gelirler ogrenseler.

Hayatinin hatasina yürümektesin, kimse kimsesizlikten ölmez, ölmüyor. Aşk hayatta 1 defa yasanan bir olay degil, sizin aşkinizda dunyada gorulmemiş bir aşk degil, muhtelen iyle saniyorsun ama degil. 👍

Bu kadar yaş farkı olan biriyle ben 2 yıl görüşmezdim. Normal bulmuyorum. Siz anlasiyorsanzi bilemem karar sizin

Sen 10 sene sonra afeti devran bir kadin olacaksin. Ayaklari yere basan ne istedigini bilen sağlıklı ve dinç. O 51 yasinda olacak. Belki su an anne baban yasinda olacak düşün. Yaslandikca disleri saçları dökülecek. Yorulmaya baslayacak. O eve bagli yasamak isteyecek. Disarida hayat akip giderken o evde diye sen de evde olacaksin. Arkadaslarin esleriyle planlar yapacak. Hepiniz benzer yas araliklarindayken o aranizda 20 yas buyuk kalacak. Cocugunuz olsa dedesi zannederler. Benim bir yakinim annesinden birkac yas küçük biriyle evlendi. Adam su an sendromlara giriyor. Saçını boyatiyor. Kadini hicbir yere göndermiyor. Kimseyle görüştürmüyor. Yani cekilecek dert degil.

Arkadaşımla eşi arasında 14 yaş fark var
2 yıl çocukları olmadığında arkadaşım çok sorun yapmaya başladı çünkü eşi artık 41 yaşına gelmişti ne zaman baba olacakta elinden tutup gezdirecek diyordu hatta çocuğum olursa yanında dedesi gibi görünecek demeye başladı şimdi 2 çocukları var bu kezde ölmesinden korkuyorum tek kalmak istemiyorum diyor. Arkadaşım şimdi 29 yaşına girdi ama hep yaşlı insanlarla gezmelere gidiyorlar eski neşesi yok 😑
Arkadaşın da bahane arıyo gibi artık😂

Sen şu an zaten evlenecek yaşta değilsin. Evliliği hiç düşünme. Sen 30 olsaydın ve 50 yaşında bir adam ile ilişkin olsaydı bu bana garip gelmezdi. Burdaki problem aradaki yaş farkı değil. Senin yaşın. Ne o adamın sevgisi gerçek ne de seninki. Sen manipüle edilmiş bir ergensin. Lütfen bunu yanlış anlama hakaret değil doğru bir tespit. Adam ise kendi emsallerini etkileyemediği için ya da daha kötüsü çocuk yaşa yakın olduğun için seni hedef almış. Ama en başta da dediğim gibi sevgilin 20 li yaşlarda da olsa evlenmeni tavsiye etmem.

ben baba sorunlarinin tetiklemesiyle sanirim hayatimda hep kendimden yasca cok buyuk erkeklerle birlikte oldum. travmatik olarak cekildim bu insanlara yani, hani ask falan degil aski unutursun edersin baya bilimsel olarak travmalarimi tekrar yasayip onu yenmeye calisti bilincaltim bu psikolojik destek almadan yenilemeyecek bisey benimki, baska sansim yoktu hayatta yani...ve diyorum ki sakin. ne guzel baba sorunun falan da yokmus derdin ne? su an sana ayaklari yere basiyor, ne kadar sahipleniyor aa ne kadar akilli herseyi biliyor vs vs geliyor hatta buyuk ihtimalle o da senin yaninda hissettigi gucu seviyor, kendi yasinda bir kadinin yaninda boyle guclu hissedemez. ama bu hep boyle gitmicek. ama zamanla sen degiseksin cunku daha cok kucuksun. ve o degismeyecek cunku o senin yasayacagin seyleri 20 sene once yasamis.

ben de senin yasindayken 15 yas buyuk bir adamla 4 sene ciktim. ve simdi diyorum ki ne salakmisim. bana su an o kadar bombos bir insan gibi geliyor ki, inan bunu soylemek cok aci ama hatta sapik gibi geliyor ben 20 yasindaydim 35 yasinda adam beni neden tercih etmistir ki diyorum. inan pisman olacaksin.

koca koca adamlar küçücük kızlarla geziyor, acun neyse erkek arkadaşın da o gözümde
Çünkü çok kolay hedefler. Şeyma ayrıldıktan sonra " acun ile birlikte iken rap müzik sevdiğimi sanıyordum aslında sevmiyormuşum" dedi. Tam manipüle edilecek yaşlar ve böyle tuzaklara düşen kızlarımız çok fazla.

Çünkü çok kolay hedefler. Şeyma ayrıldıktan sonra " acun ile birlikte iken rap müzik sevdiğimi sanıyordum aslında seviyormuşum" dedi. Tam manipüle edilecek yaşlar ve böyle tuzaklara düşen kızlarımız çok fazla.
ülkenin çoğu bir de bu adamın servetine servet katıyor, devlet yetkilileri seyirci. adam kendi kızlarından küçük bebelerle geziyor. Allah ıslah etsin midem bulanıyor atık

Hayır menfaat ilişkisi değil inan. Sağlik ve psikolojik sorunlar yaşadığımda hep yanimdaydi. En güçsüz zamanlarımda destek olması sanırım beni iyice ona bağladı. İnsan başına gelmeden anlamıyor tabii.
Bu profil sevgili profili değil zaten ebeveyn profili. İstersen evlen 1 haftalık evliyken evlilik danışmanına git sana aranızdaki ilişkinin baba kız ilişkisi olduğunu söyleyecek . Aşk böyle bir şey değil yanımda oldu destek oldu diye kimseye aşık olunmaz. Çekicilik? Romantizm? Ten uyumu? Erotizm? Aşkı bunlar besler. Eğer merhamet şevkat minnet üzerine kurulu bir ilişki var bu ebeveynlik oluyor. Sen bir ilişki danışmanı ile görüş

Back
X