Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 yasındasın? Adamın annesi nasıl seni oğluna denk görebiliyor ki sahipleniyor? Torunu olacak yaştasın cicim.Beraber olduğum kişi hiç evlenmemis. Ailesi de artık ciddi ilişki gözüyle bakıp evlenmemizi istiyor olabilir diye düşünüyorum. Zaten başta karşı çıkmışlar ama şu an evlenmemiz istiyorlsr beni çok sevdiklerinden.
Babamla ilişkim normal bir sorun yok. Evet baba sevgisi görmeyenler böyle bir ilişki içine giriyor ama ben özellikle yaş farkı aramadım. Birlikte olduğum kişinin de daha önce beraber olduğu kişiler akraniymis.
21 yasındasın? Adamın annesi nasıl seni oğluna denk görebiliyor ki sahipleniyor? Torunu olacak yaştasın cicim.
Arkadaşın da bahane arıyo gibi artıkArkadaşımla eşi arasında 14 yaş fark var
2 yıl çocukları olmadığında arkadaşım çok sorun yapmaya başladı çünkü eşi artık 41 yaşına gelmişti ne zaman baba olacakta elinden tutup gezdirecek diyordu hatta çocuğum olursa yanında dedesi gibi görünecek demeye başladı şimdi 2 çocukları var bu kezde ölmesinden korkuyorum tek kalmak istemiyorum diyor. Arkadaşım şimdi 29 yaşına girdi ama hep yaşlı insanlarla gezmelere gidiyorlar eski neşesi yok![]()
Çünkü çok kolay hedefler. Şeyma ayrıldıktan sonra " acun ile birlikte iken rap müzik sevdiğimi sanıyordum aslında sevmiyormuşum" dedi. Tam manipüle edilecek yaşlar ve böyle tuzaklara düşen kızlarımız çok fazla.koca koca adamlar küçücük kızlarla geziyor, acun neyse erkek arkadaşın da o gözümde
ülkenin çoğu bir de bu adamın servetine servet katıyor, devlet yetkilileri seyirci. adam kendi kızlarından küçük bebelerle geziyor. Allah ıslah etsin midem bulanıyor atıkÇünkü çok kolay hedefler. Şeyma ayrıldıktan sonra " acun ile birlikte iken rap müzik sevdiğimi sanıyordum aslında seviyormuşum" dedi. Tam manipüle edilecek yaşlar ve böyle tuzaklara düşen kızlarımız çok fazla.
Bu profil sevgili profili değil zaten ebeveyn profili. İstersen evlen 1 haftalık evliyken evlilik danışmanına git sana aranızdaki ilişkinin baba kız ilişkisi olduğunu söyleyecek . Aşk böyle bir şey değil yanımda oldu destek oldu diye kimseye aşık olunmaz. Çekicilik? Romantizm? Ten uyumu? Erotizm? Aşkı bunlar besler. Eğer merhamet şevkat minnet üzerine kurulu bir ilişki var bu ebeveynlik oluyor. Sen bir ilişki danışmanı ile görüşHayır menfaat ilişkisi değil inan. Sağlik ve psikolojik sorunlar yaşadığımda hep yanimdaydi. En güçsüz zamanlarımda destek olması sanırım beni iyice ona bağladı. İnsan başına gelmeden anlamıyor tabii.