- 20 Ekim 2009
- 8.286
- 13.476
- 823
Söyle arkadaşına önemli olan anlaşabilmek de çünkü ön yargıları olan bir toplumuz kızamayız kimsey de. Abimin olayına bende öyle yaklaşsaydım belki olmayacaktı annemi yüreklendirdim abime bişey demedi. Yanlış anlamayın annem çok temiz bir yüreğe sahip ama ne derler diye düşündü canım annem
Annem de şuan çok memnun çünkü yengem çok çok hanım çok temiz biri . Ve birbirlerini de öyle çok seviyolar ki abimle yemişim yaşı
Yaşı hiç hiç takmasın eğer çocuk sorun etmiyorsa.[/QUOTE]
zaten doğru insanların birbirlerini bulması zor bir de esktradan gereksiz sıkıntılar çıkıyor işte.
yani henüz çıkan bir sıkıntı yok ama dedim ya ben yaşadığım için bana olası geliyor
çocuk etmiyor gibi yani konuşlmamış bile. bizimki biliyorsun değil mi demiş o da biliyorum tabii ki demiş. bir daha konuşulmamış.
fiziksel görüntü olarak bazıları olduğundan büyük bazıları da küçük gösteriyor. arkadaşınızın öyle bir talihsizliği olmuş sanırım ama mutluysalar sorun yok.
iyi biriyse siz de engellemeyin kendinizi yaş yüzünden. ben önyargılıyım ya da yargılıydım ama o kadar çok örneği varmış ki şaşırdım.
yok yahu 25'i geçeli çok olmuş bizim çiftimizde
bazı erkekler artık aileden mi karakterden mi bilmiyorum oldukça olgun olabiliyorlar evet
umarım bizim enişte de öyledir.

zaten doğru insanların birbirlerini bulması zor bir de esktradan gereksiz sıkıntılar çıkıyor işte.
yani henüz çıkan bir sıkıntı yok ama dedim ya ben yaşadığım için bana olası geliyor
çocuk etmiyor gibi yani konuşlmamış bile. bizimki biliyorsun değil mi demiş o da biliyorum tabii ki demiş. bir daha konuşulmamış.
ki$iden ki$iye degi$ir bu, benim arkada$im ya$itiyla evlendi ama dügünde damat çocuk gibi duruyordu, hatta herkes gelin dahamiu büyük diye soruyordu
fiziksel görüntü olarak bazıları olduğundan büyük bazıları da küçük gösteriyor. arkadaşınızın öyle bir talihsizliği olmuş sanırım ama mutluysalar sorun yok.
Aylardır peşimde olan bi çocuk var ama benden 4 yaş küçük diye cesaret edemedim bu konuda gördüm ki ne kadar çok örneği var. Cesaret geldi valla :)
iyi biriyse siz de engellemeyin kendinizi yaş yüzünden. ben önyargılıyım ya da yargılıydım ama o kadar çok örneği varmış ki şaşırdım.
Ama bence yaştan yaşa da fark var mesela 24 yaşında ki bir bayan 20 yaşında ki çocukla olmaz bence ben öyle düşünüyorum . Erkek 25 olmuşsa sorun yok ondan sonra kadın istediği kadar büyük olabilir erkekler düşüncelerinin tam olarak oturması şart diye düşünüyorum.
yok yahu 25'i geçeli çok olmuş bizim çiftimizde
biz ilk çıkmaya başladığımızda 21 25 dikama ozamanda çok olgunda hala daha öyle her erkek bir değil bence genç yaşta çok olgun erkeklerde var
![]()
bazı erkekler artık aileden mi karakterden mi bilmiyorum oldukça olgun olabiliyorlar evet
umarım bizim enişte de öyledir.