- 4 Mart 2018
- 142
- 50
- 98
- 31
- Konu Sahibi mavipapatyaaaaa
-
Görücü usulü ile tanışmak evlenmek için adımdır evet ama siz evlenmek için evleniyorsunuz galiba.Hic bir şey hissetmediğini bir adam var karşınızda bugün gel evlenelim dese hemen tamam mı diyeceksiniz ?Görücü usulü biriyle tanıştık. Sürekli arayıp mesaj atıyor.yaklaşık 2 ay oldu ama evlilikten hiç bahsetmiyor. Ailemin evde tadilat yaptığını söyledim. Bana güldü. Evdeki tadilatın evlilikle alakası yok. Bırakmayı düşünüyorum ne yapmalıyım. Ciddiyetsiz olduğunu belirten bir mesaj yazıp bırakmayı düşünüyorum. Ne yazmalıyım?Anlaşmada problem yok egoistlik var biraz
Görücü usulü biriyle tanıştık. Sürekli arayıp mesaj atıyor.yaklaşık 2 ay oldu ama evlilikten hiç bahsetmiyor. Ailemin evde tadilat yaptığını söyledim. Bana güldü. Evdeki tadilatın evlilikle alakası yok. Bırakmayı düşünüyorum ne yapmalıyım. Ciddiyetsiz olduğunu belirten bir mesaj yazıp bırakmayı düşünüyorum. Ne yazmalıyım?Anlaşmada problem yok egoistlik var biraz
Reis haklıGörücü usulü görüştüyseniz evlilik konuşması lazım zaten. Eğer niyeti sizinkiyle aynı değilse konuşmayı kesmelisiniz
belki hoşuna gitmemiş olabilirsin görücü usulunun amacının evlilik olması lazımGörücü usulü biriyle tanıştık. Sürekli arayıp mesaj atıyor.yaklaşık 2 ay oldu ama evlilikten hiç bahsetmiyor. Ailemin evde tadilat yaptığını söyledim. Bana güldü. Evdeki tadilatın evlilikle alakası yok. Bırakmayı düşünüyorum ne yapmalıyım. Ciddiyetsiz olduğunu belirten bir mesaj yazıp bırakmayı düşünüyorum. Ne yazmalıyım?Anlaşmada problem yok egoistlik var biraz
O da yok ki bahsetmiyormuş evlilikten. Günlük yazışma sanırım.Bu ne acayip ilişki biçimi. Duygu sıfır, mantık sıfır ama hedef evlilik.
Konu sahibinin hedefi evlilik. Adam hadi evlenek dese sevmediği sevilmediği bir evliliğe balıklama atlayacak gibi görünüyor.O da yok ki bahsetmiyormuş evlilikten. Günlük yazışma sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?