Evlilikten bahsetmiyor

mavipapatyaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
142
50
98
31
Görücü usulü biriyle tanıştık. Sürekli arayıp mesaj atıyor.yaklaşık 2 ay oldu ama evlilikten hiç bahsetmiyor. Ailemin evde tadilat yaptığını söyledim. Bana güldü. Evdeki tadilatın evlilikle alakası yok. Bırakmayı düşünüyorum ne yapmalıyım. Ciddiyetsiz olduğunu belirten bir mesaj yazıp bırakmayı düşünüyorum. Ne yazmalıyım?Anlaşmada problem yok egoistlik var biraz

Görücü usulü tanıştırılmada hedef genelde sadece evliliktir zaten. Siz ne için tanıştırıldınız ki?
Yani aracı olanlar ne demiş tavsiye verirken?
Görücü usulünün de bir usulü olsun. Her gördüğünüze evet demeyin. İçinizde bir gram heyecan oluşmamış madem, bunlar zamanla olmaz zaten. Gördünüz, olmadı. Görmezden gelebilirsiniz.
Konuyu evliliğe getirmek için mi evdeki tadilatı anlattınız, onunla konuyu bağdaştıramadım.
Evde tadilat var, ev demişken biz ne zaman evleneceğiz falan mı dediniz?

Görücü usulü ile tanışmak evlenmek için adımdır evet ama siz evlenmek için evleniyorsunuz galiba.Hic bir şey hissetmediğini bir adam var karşınızda bugün gel evlenelim dese hemen tamam mı diyeceksiniz ?
Görücü usulü de olsa bir kaç kez bulusulur konuşulur kafalar uyuşuyor ,bir çekim oluyorsa o yola girilir Bu gün tanıştım yarın evleneyim mantığında mantık yok,akıl tatile çıkmış demek ki....

Görücü usulü görüştüyseniz evlilik konuşması lazım zaten. Eğer niyeti sizinkiyle aynı değilse konuşmayı kesmelisiniz

Karşınızdaki kişi evlilikten bahsetse her şey tamam mı? Bencil demişsiniz mesela, evlenmek istese önemi olmayacak mı?
Görücü usulünce evlilik konuşulur tamam ama bu kadar evlenmek içinde evlenme düşüncesinde olmayın.

Görücü usulünde amaç zaten evliliktir ama sizin içinize sinmeyen birşeyler varsa devam etmeyin tabii mecbur değilsiniz.

Konu sahibinin dediğinin tam anlaşılmadığını düşünüyorum. Görücü usulü tanıştırılan kişiler evlilik hayatından beklentileri gibi dolu konular konuşur. Benim anladığım kadarıyla adam lay lay lom boş konular konuşuyor. Evlilik niyeti olsa ciddi konular konuşmaya çalıştırdı diye düşünüyor ben yanlışsam düzelt konu sahibi

belki hoşuna gitmemiş olabilirsin görücü usulunun amacının evlilik olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…