Evlilikten beklentim

Allah onun da ileri görüşlüsünü nasip etsin
Bunların ileri goruslusu de aynı, bırkere evlendim. Aslında koca da istemiyorum ama olursa bigun, aılesı olmayan bırını tercih ederim.. Mantar gibi mesela. Gunun birinde mantarla evlenirsem sasırmam

Ben de öyle diyorum biliyormusunuz

Allah büyük, memleketin durumu düzelir yeniden yurtdışı seyahatler düşünürüz inşallah. Göremediğim ve istediğim ülkelerden Finlandiya-İsveç-isviçre kaldı. Diğer görmek istediklerime hep gittim. Benden 9 yaş büyük bir ablam var, benim şansım o. Ailemizde güvenir bize, ben lise 1'den itibaren ablamla dünyayı gezdim, her durumda ne yapmam gerektiğini, nasıl davranmam gerektiğini öğretmek için beni lise bir'den itibaren yanında taşıdı hep, hakkını ödeyemem, hala söylerim kendisine.
Şimdilerde eşim ablam ben birkaç kez tatil yaptık ama maalesef eşimin vizyonu ve hevesi bizimki kadar gelişmiş değil.
Bunları yaşamış olmak, berkarken kimseye eyvallahın olmadan kendi paranı kazanıp dünyayı gezmek insana korkunç bir özgüven veriyor. Ama bu özgüveni de abartıp adamı ezmemek lazım, ben bazen ucunu kaçırsamda erken toparlıyorum
Hatta 3 aylık evliyiz, netten çanta bakıyorum, gösterdim ona da güzelmiiiiiiiiş 'in daha sonunu getiremeden yuuuuh 6 bin mi aşkım dedi... Sonra durdu düşündü, len hatuna babanın evinde 6 binlik çantamı takıyordun da diyemiyordum takıyordu çünkü dedi gülmeye başladık

Krizi fırsata çevirdi, o çantayı almaktan vazgeçip mikrodalga vs... aldık

Masallah

6binlik çanta mıı buna ben de yuuuh diyorum

Seninki ıyıymıs ya sevdim seninkini, hep boyle esprili mutlu gecsın omrunuz.

Hep espri tarzında geçse keşke. Ama hakkını yemeyeyim benim gibi cadıya iyi dayanıyor
Ben hala bekar kafadayım da, 11 ay oldu, o bana kürdan alsa sorar, ben kafama göre takılıyorum, gelen kargolardan yıldı, dışarı çıkıp alamıyorsun online alışverişe taktın deyince, ''sen kimsin brooooğğğğ'' diyordum, yuttum-yanağımın içini ısırdım demeyeyim diye
Bir de bizim avantajımız tartışırken gülmeye başlıyoruz İkimizde goygoy seviyoruz çünkü.

6binlik çanta mıı buna ben de yuuuh diyorum

Deme öyle, çanta ve makyaj malzemesi en hassas noktam benim
Çalışırken şirketin yurtdışı pazarlama sorumlularına gidecekleri ülkeye göre sipariş verip oradan getirtiyordum, şimdi migros katalo günlerini takip ediyorum, hangi deterjan nerede daha ucuz diye

Çok ütopik değil. En önemli şey hem ruhunuzun hem bedeninizin uyuşması bence.
Bir de hem kadın hem erkeğin ailesinden uzak olmak, bence çok önemli :)) Uzaktayız ve bu yüzden daha çok mutlu olduğumuzu düşünüyorum. Kafamız hep rahat:)

Biz 5 yıllık evliyiz. O maddelerden gezme kısmı hariç çoğunu yapıyoruz o kadar sık geziye vaktimiz yok maalesef şimdi yoğun çalışma zamanımız :)

Onun dışında okula gider geliriz, yemekleri hep birlikte yaparız ya da evle ilgili herhangi bir şeyi bunu yaparken sohbet ederiz müzik açarız güler oynarız. Filmimizi izler kitabımızı okur canımız hiçbir şey istemezse de öylece saatlerce otururuz bazen. Eşim benim en iyi arkadaşım aynı zamanda. Benden büyük ama benim yaşıma iniyor yeri geliyor benimle delirebiliyor bu da önemli benim için:) Bunlar abartılı istekler gibi gelmiyor bana. Maddi kısımda bir şey diyemem o da tamamen hayata bakışınızla ilgili bir şey. Ama diğer saydıklarınız varsa ona da pek takılmam açıkçası:)

Umarım dilediğiniz gibi olur her şey:)

Valla sen istersin de hayat sana vermiyor işte..
Anlattıklarını hangi kadın istemez? :)

Beklentiyi düşürmek lazım yoksa çok üzülürsün..

Nasıl Bi evlilik yaşıyorsunuz da bunlar size imkansız geliuo. Üzüldüm açıkçası adınıza

Ben sizin adınıza üzüldüm. Dışarıya herşey mükemmel eşim kusursuz ben kusursuz gösterisi yapan zavallilardansiniz herhalde..yazdığımı dikkatli okuyun dedim ki biri varsa biri olmaz bu çizdiğiniz profil dört dörtlük bir evlilik ve buda anca hayal malesef...siz hayal dünyanızda gezmeye devam edin...

Bunlarin yuzde yirmisi olursa sukret Oyle bir adam yok tatlim malesef

Ben yorumları anlayamadım

Gayet normal manevi beklentiler bunlar. Beraber gülüp eğlenemeyeceğim biriyle niye evleneyim somurtup oturmak için mi? En son flört ettiğim kişiyle çok eğlendim mesela. Beraber dizi izleyip yorum yaptık, İsmail YK klibi izleyip dalga geçtik 2 muhabbet edemediğin birinden hoşlanamazsın bile zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…