- 26 Nisan 2025
- 19
- 9
- 1
- Konu Sahibi meleklerinsozu
Yeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyun mu bu. Size sorumluluk ağır gelmiş bence.Yeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
Yeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
Yok, çünkü senin gibi 20 yaşımda evlenmedim. Ne acelen vardı?Yeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
20 yaşındaki nişanlı-evli mimar hanım. Bilezikleri saatleri düşününceye kadar ben bu adamla hayat geçirebilir miyim diye düşünseydiniz keşke.Yeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
Ne kadar oldu evleneli? Evlilik büyük sorumluluk, emek istiyor karşılıklı olarak. Zamanla alışırsınız. Severek mi evlendiniz eşinizle?Yeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?