• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten bıkan ve sıkılan var mı?

İllaki vardır da neden sıkıldın
Sorumluluk mu aidiyet mi hesap vermek mi
İnsan kendini tanır
Sıkılacağını bildiğin halde neden evlendin karşıdakinin de sebebi oldun
Evliliği oyun mu sandın
Bari çocuk yapma

Ev işleri, yemek, misafir... İlk başlarda bunlar insana ağır geliyor. Zamanla alışırsın. Ama eşinle sorunların varsa o başka. Sen neyden sıkıldın?

Yeni evlendim ama eski hayatım daha iyiydi. Eskiyi özlüyorum. Evlilikten sıkıldım ve sevmedim. Böyle hisseden var mı?
20 yaşındaki nişanlı-evli mimar hanım. Bilezikleri saatleri düşününceye kadar ben bu adamla hayat geçirebilir miyim diye düşünseydiniz keşke.
10 mayısta bir ay sonra düğünüm var demişsiniz. 4 günde mi sıkıldınız?

20 yaşında öğrencisiniz, daha mesleğiniz bile yok, tecrübe birikim yaşanmışlık... hiçbiri yok. Tek ihtiyacınız koca mıydı? 19 yaşında kızı nişanlayıp 20 yaşında da evden gönderme peşinde aile ve çocuk denecek yaşta kızla evlenme peşinde bir erkek. Çevrenizde kimsede akıl yok mu? Neyse klasik kazayla hamile kalırsınız, okulu önce dondurur sonra da bırakırsınız.

Şaka gibi ya, 20 yaşında okul kantininde kafelerde not peşinde koşması gereken, hafta sonu ne yapsak demesi gereken kız evlenmiş, yemekli misafir ağırlıyor.

Back
X