• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Evlilikten korkan erkek

snnnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar seven erkek maddi sıkıntıları takıp evlilikten uzak durur mu?
4 yıldır konuşuyoruz.Ve her şey iyi giderken işsizlik maddi sorunlar yaşayınca benden ayrılıyor, sonra sensiz yapamıyorum deyip geri dönüyor.Bu bir döngü halinde devam ediyor.Surekli evlilikten korkup maddiyat yok deyip gidiyor.Ama yine dönüyor.Hayaller kursa da kısa sürüyor çok yoruldum.Duygularim onu istiyor ama mantığım çok toksik hal aldı bu ilişki kaç defa ayrıldığınizi sayamazsin diyor.

Eskiden soğan ekmek yenir hayatta kalınırmış. Şimdi kalamazsınız. Asgari ücretten fazlası kiraya gidecek. Siz ne iş yapıyorsunuz? Adam ne iş yapıyor mesela? Eşyalar nasıl alınacak nasıl ödenecek?

Ayrıl yoluna bak 29 yaşındasın ömründen çalma

Eskiden soğan ekmek yenir hayatta kalınırmış. Şimdi kalamazsınız. Asgari ücretten fazlası kiraya gidecek. Siz ne iş yapıyorsunuz? Adam ne iş yapıyor mesela? Eşyalar nasıl alınacak nasıl ödenecek?
Ben atanmaya çalışıyorum oda atanamadı ne bulursa orada çalışıyor ama ev var aldı.

Ben atanmaya çalışıyorum oda atanamadı ne bulursa orada çalışıyor ama ev var aldı.

Düzenli maaş yokken hangi parayla geçineceksiniz? Hani düğün nişan boşver bunları ev eşyaları ne olacak? Evin parkelerini mi yiyeceksiniz?

İkinizin de maaşı yok ne evlenme hayali kuruyorsunuz. Akıl var mantık var.

Uyanik cakal saftos kizi cepte tutup atandigi anda evlenip maasa cokecek. Ulan erkekler ulan erkekler.

Uyanik cakal saftos kizi cepte tutup atandigi anda evlenip maasa cokecek. Ulan erkekler ulan erkekler.
Doğru ya Allah'ın çakal kulu..Zaten benim durum belli atanırsan evleniriz demişti ben atama olmayacak deyince ayrıldı ah ahhh

Düzenli maaş yokken hangi parayla geçineceksiniz? Hani düğün nişan boşver bunları ev eşyaları ne olacak? Evin parkelerini mi yiyeceksiniz?

İkinizin de maaşı yok ne evlenme hayali kuruyorsunuz. Akıl var mantık var.
Seven erkek taşı sıkar suyunu çıkarır ama sevdigi kızı kimseye yâr etmez diye düşünüyorum tamam aç kalınır ama mücadele de edilir.

Doğru ya Allah'ın çakal kulu..Zaten benim durum belli atanırsan evleniriz demişti ben atama olmayacak deyince ayrıldı ah ahhh
Ey saftos kizim sen de hala adami her geldiginde kabul ediyosun

Seven erkek taşı sıkar suyunu çıkarır ama sevdigi kızı kimseye yâr etmez diye düşünüyorum tamam aç kalınır ama mücadele de edilir.

Olmayan iş imkanı, parasızlıkla neyin mücadelesi? Hayal dünyasında mı yaşıyorsun?

Olmayan iş imkanı, parasızlıkla neyin mücadelesi? Hayal dünyasında mı yaşıyorsun?
O zaman barışmak için yalvarmayacak,acitasyon yapmayacak aksi takdirde beni kullanmış oluyor.Kesinlikle bazı erkolar kapatılsın ya..onun yüzünden atanamadım

hala bu adamla evlenmek mi istiyorsun?
neden?

Duygularım yüzünden
aferin sana🧿🧿
hayatini hep boyle duygularin - hormonlarin pesinde bos bos kosarak mi yasarsin?
adam gelse evlenirsin belli ki.
ne denir ki?
allah mesut etsin. duygularin bitip mutsuz olunca da "kaderim kötü yazilmis" der kendine degil kaderine kizarsin

aferin sana🧿🧿
hayatini hep boyle duygularin - hormonlarin pesinde bos bos kosarak mi yasarsin?
adam gelse evlenirsin belli ki.
ne denir ki?
allah mesut etsin. duygularin bitip mutsuz olunca da "kaderim kötü yazilmis" der kendine degil kaderine kizarsin
Bu konu dışında çok olgun ve mantıklı kararlar alırım.Burada tıkanma oldu neyse daha geç olmadan yolumu değiştireyim sağolun.

Arkadaşlar seven erkek maddi sıkıntıları takıp evlilikten uzak durur mu?
4 yıldır konuşuyoruz.Ve her şey iyi giderken işsizlik maddi sorunlar yaşayınca benden ayrılıyor, sonra sensiz yapamıyorum deyip geri dönüyor.Bu bir döngü halinde devam ediyor.Surekli evlilikten korkup maddiyat yok deyip gidiyor.Ama yine dönüyor.Hayaller kursa da kısa sürüyor çok yoruldum.Duygularim onu istiyor ama mantığım çok toksik hal aldı bu ilişki kaç defa ayrıldığınizi sayamazsin diyor.
Hepsi bahane.Ya sizi yeterince sevmiyor ya da evlilikle ilgili ailede veya yakın çevrede travma yaşanmış.Bir yakınının etkisinde kalıyor da olabilir.

Arkadaşlar bir konu da yardıma ihtiyacım var.Ailecek uyuza yakalandik.4 aydir cilt kuruluğu sanıyorduk teşhis konuldu.Wilkinson kullandık ama sadece rahatlattı.Şimdi de armec hapı kullanıyoruz.Sizce geçirir mi?Kullanan var mı?Sınava az kaldı odaklanamiyorum

Back
X