Evlilikten korkar oldum!!!

ne güzel söylemişsin canım ya evet erkek arkadaşımda benim bir parçam resmen bütün olamam onsuz biliyorum oda bensiz olamaz. ama evlilik konusunda bu kadar israr etmesi delirtiyo bazen beni :) seni seviyorum diyorum bak bi evlenelim o zaman daha çok seviceksin diyor :) sürekli geleceğe yönelik planlar kuruyor biraz heycanlı ve çocuksu kendisi hemen herşey olsun istiyor düşün çocuklarımızın isimleri bile hazır şuan :))) onun bu aceleci tavrı düşünmeme fırsat vermiyor.

ayy nigüzel aslında herkesin istediği erkek tipi:9::9::9: dedğim gbi ufak tefek kusurlarını da görmezden gelebilirsen evlen . beş senede yeterince tanıma şansında olmuştur. iyice düşün taşın canım, herşey istediğin gbi olur inşallah:21::21::21:

bu arada evlilik gerçekten korkulcak bişey değil. hele kafa dengini bulduysan çokta eğlenceli.. ben bazen ailemin evinde mutlu olmadığım kadar mutlu olduğumu düşünüyorum:16::16::16:

ayy nigüzel aslında herkesin istediği erkek tipi:9::9::9: dedğim gbi ufak tefek kusurlarını da görmezden gelebilirsen evlen . beş senede yeterince tanıma şansında olmuştur. iyice düşün taşın canım, herşey istediğin gbi olur inşallah:21::21::21:

Amin canım inşallah dediğin gibi olur. Dur bakalım kafamı toparlayıp bi düşüneyim iyice olmadı valla alcam elime kağıdı kalemi yazıcam artıları eksileri :) sonra tutuşturcam eline al eksilerini artı yap gel iste diycem :1: :1: yorumun ve güzel dileklerin için teşekkürler canım

bu arada evlilik gerçekten korkulcak bişey değil. hele kafa dengini bulduysan çokta eğlenceli.. ben bazen ailemin evinde mutlu olmadığım kadar mutlu olduğumu düşünüyorum:16::16::16:

orası kesinlikle öyle bende onunlayken evde durduğum zamanlardan bin kat mutluyum elbette :)

Back
X