Evlilikten korkmaak

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
38.175
127.640
798
Kizlar yakinda Allah izin verirse nisanlancam. Ya cevremde guzel evlilikler gormedim. Cok severek evlenen mutlu olanlar bile evlenme aklin varsa, nisanliyken daha iyi diyolar. Bu insanlar neden bu kadar sikayetciler? Sorumluluktan dolayi mi? Surekli ev isi, yemek vs. bundan dolayi mi? Ben sevdigime kavusmayi o kadar cok istiyorum ki. Her uyandığımda onu gormek, ayni evde ortak bişeyler yasamak vs. bunlar bence cok guzel seyler. Neler oluyor da mutsuz oluyor insanlar

Her uyandığımda onu gormek, ayni evde ortak bişeyler yasamak vs. bunlar bence cok guzel seyler

Iste tam olarak bunlara inandigi icin mutsuz oluyolar.hergun evde oturup kocanin suratina bakmicaksin isin gucun cocugun yorgunlugun olucak.her uyandiginda onu gormek degil totonu dönüp biraz daha uyumak isticeksin yani demek istedigim herkes romantizm yapma hayaliyle evlenir bildigin turk ailesi gibi olur aksam oturup cekirdek citler evlilikte kotu bisey degil ayrics.biraz sorumlulugu fazla sen beklentini yuksek tutma saygiyla sevgiyle ilerler insallah hayirli olsun simdiden

aklın varsa evlenme diyenlere inanma en çok yine onlar düşkündür kocalarına. evet ev işleri bitmiyor, iş den yorgun geliyorsun, yemek stresi çocuklar derken bir sürü sorumluluğun oluyor. ama inan severek yaparsın hepsini mutlu ve yuvanda huzur olduktan sonra. bilinçli olmak gerek bazı konularda etrafında da varmış örneklerin sizinki farklı olsun. mutluluklar şimdiden

Haklisiniz aslinda beklentiyi yuksek tutmamak lazim. Ama abarttiklari kadar da kotu oldugunu dusunmuyorum. Tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin

Ne kadar sorumluluğun olsa bile sevdigin kisiyle birlikte ayni evde olmak, temizligi bile birlikte yapmak cok guzel bisey. Mesela evlenme diyenlerden birisi severek evlendi ve gayet mutlu gozukuyor ama ısrarla evlenme diyor bence seviyorsan her sey guzel gelir insana. Tesekkur ediyorum gorusleriniz icin

herkesin evliliği kendine ,evlilikte mutlu olmakta 2 kişinin elinde mutsuz olup bir anda yıkmakta,ha şuda var tanışma nişanlılık dönemindeki geçirdiğiniz zaman evlendiğinizde olmuyor ,çünkü evlendikten sonra hayat mücadelesi başlıyor,önemli olan birbirini idare etmek ,,saygıyı ve sevgiyi koruduğunuz sürece her evlilik güzeldir

Bencede 2 kisinin karsilikli davranislari onemli. Ben sorunum oldugu zaman yuz yuze daha kolay halledebiliorum. Evlenince daha mutlu ve sorunlari daha kolay halledebilcegimi düşünüyorum. Biz birbirimizi görünce her seyi unutuyoruz cok sukur insallah böyle devam ederiz. Ama insanlarin bu kadar kati olmasi sasirtti beni

işte sıkıntı bu siz iki kişi evlenirken başkasının fikirleriylemi evleniyorsunuz yada sizi korkutan kişilerle siz ve erkek arkadaşınız ne kadar huy,karakter vs uyum sağlıyor,herkes herşeyi söyler siz boşvereceksiniz,eğer karşınızdaki kişiyle mutlu olurum ben bu kişiyle bir ömür yaşarım diyorsanız evlenirsiniz zaten ,başkasının konuşmalarıyla evlilik kararı verilmez.burada da farklı yorumlar gelir kimi evlen der kimi evlenme der,herkesin hayat tarzı,yaşamı,maddi gücü,sevgisi saygısı farklıdır.

Baskalarinin fikirleriyle evleniyorum diye bişey demedim. Sadece her insan evlenince degisiyor mu onu merak ediyorum. Bu kadar sevgi ask varken bu pişmanlık neden diye soruyorum.

Baskalarinin fikirleriyle evleniyorum diye bişey demedim. Sadece her insan evlenince degisiyor mu onu merak ediyorum. Bu kadar sevgi ask varken bu pişmanlık neden diye soruyorum.

evet çoğu kişi değişiyor,hayat şartları maalesef değştiriyor ,maddi sıkıntı ,çocuk ,ev düzeni (kadın çalışıyorsa) ,iki farklı aile yapısı vs,bunların bir tanesi bile boşanmaya kadar götürebiliyor ,çünkü her biri ayrı bir dert oluyor.herkes burada bu saydıklarımdan ayrı ayrı sıkıntıyla konu açıyor çoğuda yeni evli çiftler

evlilik şöyle birşey. sen ve kocan dışında, kaynana konuşuyor, kp konuşuyor, görümce konuşuyor, kayın konuşuyor, elti konuşuyor... senin evine karışıyorlar, senin çocuğuna karışıyorlar, senin gelirine karışıyor. hepsi senin dedikodunu yapıyorlar. zorla onlara gitmek zorundasın, habersizde onlar geliyor. yüzlerini görmek istemiyorsun ama hergün yüzyüze olmak zorundasın. evlilikten korkmak istemiyorsan hepsine uzak bir yere taşın, yılda bir görürsün rahat edersin.

Niye ki, bana sorsalar dogru insani buldugun gibi evlenin derim. Hatta cocugu da hemen yapn derim. Hayat beklemez. Insan olgunlastiktan sonra bunlar da viz. Insani asil yoran olmamis insanlardir, ev isi cocuk tatli yorgunluklar.
Hatta akli olan evlensin, ama dogru düzgün bir insanlar.
Karaktersiz biriyle evlenip evlilige camur atmamak lazim.
Sorun evlilikte degil, sorun sectigin insanda.
Ha bir de evliligi oyuncak sanan kizlar da evlenmesin, prenses olmak isteyenler yani.
Hep özel hissetmen mümkün degil. O kadar kina nisan dügünden sonra evde sogan dogramak zoruna da gider bazilarinin. Cünkü sihir o an biter gibi sonrada yeaaa ben böyle hayal etmemistiiiim zirlarlar.
Hayir, hayat o kavurdugun sogan kokusunda. Cocugugun ilk üc ay canini okuyup yüzüne bakip yine de ona kizamamanda.
Hayattan ve evlilikten ne istedigini bilip evlenmeli ona göre de isabetli bir karar vermeli insanlar.

Anladim

Kaynanayla falan sorun olcagini düşünmüyorum. Uzun yillardir tanıyorum kariscak bi aile yapisinda degiller cok sukur. O yonden skintim yok.

5 senedir iliskim var ufak tefek sorunlar dışında cok sukur skintimiz yok. Bana gore dogru insan. Dediginiz dogru hep ozel hissetmen mumkun degil iki taraf icinde gecerli bu. Ben kendi evim olsun kendi evimizi temizleym ona yemek yapym bana yardm etsn vs cok istyrm. Sirf temizlik yemek vs den dolayi evlenmeyin diyen insanlari hic anlamiorum bile.

Bende çok insandan duydum bunu. Evlenmeyin evlenipte başın göğe mi erecek, diyorlar
Ama ben evlenmeyi çok istiyorum çünkü dğru insan olduğuna eminim.
7 yıldır sevgiliyiz ve artık evliliği hakettiğimizi düşünüyorum.
Ayrıca dediğin gibi sevdiğin insanla kaldığın evi temizlemek ne kadar zor olabilir ki? Bence insan bunları zevkle yapar.

Ayyy benimle aynı fikirde bi kişi çıktı sarılmak istiyorum şu an. Bende doğru kişi olduğunu düşünüyorum ve çok istiyorum evlenmeyi. Ne kadar zor olabilir ki? Abarttiklari kadar değil bence elbette her şeyde zorluk vardır..

Bizim kadar aşık olup geçinemeyen yoktur heralde.. Sebep ne bilmiyorum Evlilik birlikte uyumak ve aynı evde ortak bişiler yapmaktan ibaret değil işte sorun o. Keşke evlenmesemiydik diycem ama sevgiliyken çok özlüyorduk birbirimizi, boşandık diyelim nasıl olacak. Evlilik desen biz mi beceremiyoruz acaba off kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…