- 14 Nisan 2016
- 65
- 79
- 3
- 35
- Konu Sahibi Aslihandogan
-
Merhaba. Ismim Aslihan, eskisehirde yasiyorum. Foruma uye olmadan surekli takip ediyorum, ozellikle bu bolumde birbirinize destek olmaniz benim de fikrinizi almak istememe neden oldu. Suan nisanliyim. Sevdigim insanla 1 senelik beraberligin ardindan isteme soz nisan yapildi. Yaza da dugunumuz var. Bu sure icerisinde duygularim cok degisken hep aglamakliyim. Sevdigim insan ile evlenmekten suphem yok, eminim kendisinden. Ancak ailemden ayrilacagim her aklima geldiginde gozlerim doluyor ve uzuluyorum. Kendimden suphe etmeye basladim. Boyle hissetmem normal mi
Ben ne diyeyim? 18imde ayrıldım ailemden, okul yüzünden. Üstüne bi de kalktım evlendim. Seneye mezun olunca yurt dışına taşıncaz. Öyle her istediğinde ana baba kucağı olmuyor... En Azından iyi kötü her günümde eşim yanımda, her konuda destek. Sen de böyle düşün. Bi de ne olursa olsun, bi uçak mesafesi de...Merhaba. Ismim Aslihan, eskisehirde yasiyorum. Foruma uye olmadan surekli takip ediyorum, ozellikle bu bolumde birbirinize destek olmaniz benim de fikrinizi almak istememe neden oldu. Suan nisanliyim. Sevdigim insanla 1 senelik beraberligin ardindan isteme soz nisan yapildi. Yaza da dugunumuz var. Bu sure icerisinde duygularim cok degisken hep aglamakliyim. Sevdigim insan ile evlenmekten suphem yok, eminim kendisinden. Ancak ailemden ayrilacagim her aklima geldiginde gozlerim doluyor ve uzuluyorum. Kendimden suphe etmeye basladim. Boyle hissetmem normal mi
Kork valla arkadasim bu evlilik zor bi sanat
Geçer buda geçer nikahtan sonra Mutlu bir evliliğin olursa geçer tersi olursa bu ağlamalarına on mislini ekleMerhaba. Ismim Aslihan, eskisehirde yasiyorum. Foruma uye olmadan surekli takip ediyorum, ozellikle bu bolumde birbirinize destek olmaniz benim de fikrinizi almak istememe neden oldu. Suan nisanliyim. Sevdigim insanla 1 senelik beraberligin ardindan isteme soz nisan yapildi. Yaza da dugunumuz var. Bu sure icerisinde duygularim cok degisken hep aglamakliyim. Sevdigim insan ile evlenmekten suphem yok, eminim kendisinden. Ancak ailemden ayrilacagim her aklima geldiginde gozlerim doluyor ve uzuluyorum. Kendimden suphe etmeye basladim. Boyle hissetmem normal mi
Merhaba. Ismim Aslihan, eskisehirde yasiyorum. Foruma uye olmadan surekli takip ediyorum, ozellikle bu bolumde birbirinize destek olmaniz benim de fikrinizi almak istememe neden oldu. Suan nisanliyim. Sevdigim insanla 1 senelik beraberligin ardindan isteme soz nisan yapildi. Yaza da dugunumuz var. Bu sure icerisinde duygularim cok degisken hep aglamakliyim. Sevdigim insan ile evlenmekten suphem yok, eminim kendisinden. Ancak ailemden ayrilacagim her aklima geldiginde gozlerim doluyor ve uzuluyorum. Kendimden suphe etmeye basladim. Boyle hissetmem normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?