- 8 Mayıs 2024
- 381
- 246
- 23
- 30
- Konu Sahibi blackwiccan
-
Yıllar önce boşanmış birisi olarak ben de evlilikten korkuyorum. Hayatınızdaki kişiyi iyice tanımadan, ailesini de görmeden hemen evlenmeyin derim. Çok fazla sorumluluk gerektiriyor ama karşılıklı sevgi , saygı, güven, anlayış varsa ,ikiniz de birbirinize bir şeyler katabiliyorsanız birbirinize yük değil, destek olursunuz.Merhaba, evlilik düşüncesi içimi bir tuhaf ediyor. 'Acaba yapabilir miyim?' diye sürekli sorguluyorum. Aynı hissi yaşayanlar nasıl başa çıktı? Önerileriniz neler kızlar beni aydinlatirsaniz çok sevinirim..
Hayat risk almaktır, aşk da cesur olmayı gerektirir. Keşke bende başarabilsem her şey gönlünce olsunBen de korkardım ama risk almayı da seviyorum bazen. Eşime aşık oldum bu çok etkiledi. Bir de sonunda ölüm yok ya dedim, olmazsa boşanırım yani, neden boşuna stress yapayım diye düşündüm.
Ortada bir evlilik teklifi ve eş adayı var mı ?Merhaba, evlilik düşüncesi içimi bir tuhaf ediyor. 'Acaba yapabilir miyim?' diye sürekli sorguluyorum. Aynı hissi yaşayanlar nasıl başa çıktı? Önerileriniz neler kızlar beni aydinlatirsaniz çok sevinirim..
Kesinlikle katılıyorum. Bana gorede evlilik ailesiyle de evlenmek ..Evlilik, her şeyden önce derin bir güven ve ortak bir hayat vizyonu istiyor. Sizin de belirttiğiniz gibi, ‘yük olmak’ yerine ‘destek olmak’ çok kritik. Ben de benzer şeyleri düşünüyorum ve insanın gerçekten iyi tanıması gerektiğine inanıyorum. Paylaştıklarınız çok kıymetli, umarım herkes bu bilinçle hareket eder. Teşekkürler bu güzel yorum içinYıllar önce boşanmış birisi olarak ben de evlilikten korkuyorum. Hayatınızdaki kişiyi iyice tanımadan, ailesini de görmeden hemen evlenmeyin derim. Çok fazla sorumluluk gerektiriyor ama karşılıklı sevgi , saygı, güven, anlayış varsa ,ikiniz de birbirinize bir şeyler katabiliyorsanız birbirinize yük değil, destek olursunuz.
Eş adayı var diyelimOrtada bir evlilik teklifi ve eş adayı var mı ?
Kesinlikle katılıyorum..Evlilik, 'pembe gözlüklerle' değil, gerçeklerle yürüyen bir yolculuk. Sorumluluk alabilen, seni anlayan ve seven birini bulmak en önemlisi. Farkındalığın ve kendine dürüst olman çok değerli. Yanlış adımı fark edip gerçekleri görebilmek bile büyük bir olgunluk işareti. Umarım hak ettiğin gibi birini bulursunKizlar evlilik seni anlayan ve seven biriyle iyi olur en önemlisi sorumluluk alabilen.ben Nisan attim olmayacak biriyle evlenmek istemisim gerçekleri net görmek lazım pembe gözlük değil
Evlilik dengine dusunce cok guzel birseyEş adayı var diyelim
Nerden anlarız acabasiDengine düştüysen güzel bir şey, yok düşmediysen korkunç.
İnsallah tek duam .bana dua eder misinKesinlikle katılıyorum..Evlilik, 'pembe gözlüklerle' değil, gerçeklerle yürüyen bir yolculuk. Sorumluluk alabilen, seni anlayan ve seven birini bulmak en önemlisi. Farkındalığın ve kendine dürüst olman çok değerli. Yanlış adımı fark edip gerçekleri görebilmek bile büyük bir olgunluk işareti. Umarım hak ettiğin gibi birini bulursun
Kesinlikle! Evlilikte denge varsa, 'biz' olmak 'benleri öldürmez, tam tersine güçlendirir. Sorumluluklar, sevgi, özgürlük... Hepsi karşılıklı saygıyla harmanlanınca ancak o zaman kalıcı mutluluk geliyor. Ne güzel ifade etmişsinizEvlilik dengine dusunce cok guzel birsey
Hayatta bazı şeyler kontrolümüz dışında, ama senin gibi bilinçli ve cesur insanların seçimleri her zaman fark yaratır. Umarım emeklerin karşılığını en güzel şekilde alırsınİnsallah tek duam .bana dua eder misin
Evet cesaret ettim son aylarda
Teşekkür ederim öneri için!Suzan mutlu nin videolarini izliyorum . Bir videosu vardı toksik ilişki diye güzeldi izleyebilirsiniz
Karşına gerçekten sevdiğin, güvendiğin biri çıkmadıkça bu korkular hep var olacak. Ama o kişi karşına çıktığı zaman kendini adete baharın ilk sıcaklığını hissettiğin an gibi olacak. İşte bu o diyeceksin. Onunla evlenmek için günleri sayacaksın. Sonra gemiye atlayıp birlikte yola çıkacaksınızMerhaba, evlilik düşüncesi içimi bir tuhaf ediyor. 'Acaba yapabilir miyim?' diye sürekli sorguluyorum. Aynı hissi yaşayanlar nasıl başa çıktı? Önerileriniz neler kızlar beni aydinlatirsaniz çok sevinirim..
Çok değerli önerilerin için teşekkür ederim!Doğan Cüceloğlu nün evlenmeden önce kitabını al ve oku derim ben okuyorum farkındalık kazandiriyor
Bir de Tülay kök un evlenmeden önce video serisi var o da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?