arkadaşlar kafama takılan bir şey var bu yuzden evlilikten çok korkuyorum hiç kimse ile cinsel birlikteligim olmadı kızlık zarını kolay bozulabildini okumuştum agırlık filan kaldırmakla bozulurmu yani çok kolaymı bozuluyor bozulunca kanama çok mu oluyor kusura bakmayın merak ettim evlilikten çok korkuyorum bu yüzden benim sorunum ne bilmiyorum da hergün bubnu düşünmekten bıktım psikolojik sorunlarımmı var bilemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz çevremden de çok duydum çok kolay bozuluyormuş hatta kızlara agır kaldırmayın deniyor burda şaşkınım biraz uzun oldu kusura bakmayın
Bir kere bu kizlik zararinin cok kolay bozulmasi vs. vs. hepsi yalan canim...
Kizlik zari hakkinda nettede detayli bilgiler alabilirsin ayrica burdada cinselik bölümünde enteresan bilgiler var...a.s
Hem daha ortada fol yok yumurta yok iken bu tip seyleri kafana takma bence, ha olduki cok merak ediyorsun git bir jinekologa muyane icin degil ama konusup kafandaki soru isaretlerini giderebilirsin..
valla bazen bende takarım kafaya..ama gulsum sultanın dedıgı gıbıde...
sımdıdende zehır etmeye gerek yok...yasayıp gorucez...
bıde...evlıler bu konuyu konusmak rahatladıyor...
en azından onlar deneyımlı...soylentıler bazen o kadar sacma ve komık oluyor kı..
ınanmamak en dogrusu...bosver o gun gelsın ne olur bıter....o zaman kafa yoralım canım
bende evlilikten korkuyorum ama
kizlik zarindan önce genel anlamda acaba evliligin yükünü tasiyabilimiyim korkusu var..[/QUOT
Yeşil erik öpüyorum seni tatlım.Valla bende kızlık zarından önce evliliğin getireceği sorumlulukları düşünmek gerektiğine inanıyorum.Sen kendinden eminsen gerisi boş.Mutlu,huzurlu,sevgi dolu bir yuva nasıl kurulur buna kafa yormak daha mantıklı değil mi?