- Konu Sahibi pamu_kseker
-
hazır hissetmediğin bir şeye kendini şartlaman neden o zaman? sırf sevgilin istiyor diye mi? bence bu korkularını onunla da paylaş.
bu şekilde sağlıklı adım atılmaz.
5 yıldır bir birlikteliğim var ve artık zamanı geldiğini düşündük ve nişanlanmaya karar aldık. Artık iş ciddiye bindiği için bilinç altımda olan tüm korkular gün yüzüne çıktı. evlilik yaklaştıkça korkmaya başladım. sanki evlenirsem bütün dünya başıma yıkılacak ve tüm olumsuzluklar beni bulacakmış gibi geliyo. eş adayım evlendikten sonra değişecek mi aynı evin için iki farklı huyda insan nasıl ömür geçer. 5 yılı nasıl geçti diceksiniz ama aynı evin içine girince nelerin değiştiğini evli olanlar çok iyi bilir. hergün bunu düşünmekten kendimi alamıyorum o tatlı hazırlık heyecanlarını bile yaşayamıyorum. düşünün çeyiz bile alamıyorum
Ayni ayni ben :) biz de sevgilimle 5 seneden fazla oldu birlikteyiz. 3 ay oldu nisanlandik mayista dugunumuz var ama sanki cok hevesli degilim. Kac yasindasin? Ben 26 yasindayim e sevgilimle de 5 yildir birlikteyiz artik evlenmek lazim gibi oluyor. Ben anneme aileme cok cok duskunum. Ben gidince ne olacak anneme arkadaslik ediyorum yalniz kalir sikilir mi diye dusunuyorum. Eve maddi faydam var ben gidince etkilenirler diye dusunuyorum. Calisiyorum bu yuzden de ev temizlik yemek duzen gozumde buyuyor. Hani kizlar evlenmeye cok hevesli olur ya ben öyle olamiyorum ne kadar gec o kadar iyi gibi geliyor:) esim degisir diye korkmuyorum ama yeni bir hayat yeni dduzen baslayacak hayatimizda onun verdigi bilinmezlik bence korkutuyor. Sikinti yapmamak lazim bunlar hep detay dusunmekten oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?