Evlilikten Korkuyorum

evlilik korkulacak bişey değildir ama evleneceğin insanı çok çok iyi tanımanı öneririrm.zira evlendikten sonra bilmediğin çok yönünü görebilirsin..
evlenmek için evlenme gerçekten mutlu olmak için evlen..

herkesin evliliğinde sorunlar olabilir.benimkisinde de olmuyor değil
ama bende evli olduğum için çok mutluyum
eşimide seviyorum
rabbim daim eder inşallah

benım su son aya kadar bır problemım yoktu... en son konumda kı kafa karışıklığımın sebebını belırttım .. Su an benı sevmedıgını bıle düşünüyorum Kafam gerçekten karman corman.. Evet bırde bahsettıgınız gıbı mutsuz evlılıkler,aldatma hıkayeleri kendımı sureklı kotu senaryolara hazırlıyorum.. nasıl doğruyu bulacagımıda hıc bılmıyorum..

Konu sahibi arkadaşı ve sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri zaman zaman ben de yaşıyorum. Bir de önceki hayatınız nasıldı bilmiyorum ama biraz kendi kararlarıyla yaşamış aile müdahelesinden uzaksanız, istediğiniz an istediğiniz şeyi yaparak yaşamışsanız olay daha da vahim bir boyut alıyor

Yine birçoğumuzun benzer kaygıları yaşadığını düşünüyorum. Normalde hiç dert etmeyeceğiniz bi çok şeyi paranoyak gibi sorgular hale geliyosunuz " Amanın ben bu adamla evlenicem, oturup çok iyi düşünmem lazım, dönüşü yok he" psikolojisi yüzünden. Bence normal. Yalnız öncesinde evlenmeden bi insan ne kadar tanınırsa, tanımak için yeterli süreniz olmuş bence. Gerisi de biraz şans, gözümüzü karartıp giricez karar verdiysek yapıcak bşy yok

teşekkür ederım yorum ıcın.. Sanki birbirimizin kusurlarını görmekten başka ısımız kalmamış gıbı.. Benım kadar olmasada erkek arkadasımdada panık halı var..Tedırgın olduğunu arada hıssedıyorum..cok zor gerçekten oncesınde asuk ıle maşuk gıbıydık hıc bu kadar tartıştığımızı hatırlamıyorum :18:

Evet benim erkek arkadaşımda da var panik, söylüyo direk. Biz de olay iyice ciddiye binene kadar birbirimiz için yaratılmışız gibi bakıyoduk. Şöyle örnek vereyim, pazar sabahı 10da uyanmamla ilgili bile şunu söylüyo "Bak pazar sabahı kahvaltıları benim için önemlidir, aile sıcaklığıdır.Tabi ki uyiicaksın, bir h.sonun var ama ben daha erken kalkmışsam mesela kalkar mısın?" diyo. Düşün paranoyaklığı ve ölçüp tarttığı şeyi

Ama normal yani çünkü ben de abartı derecede ölçer oldum. Yapmamak lazım ya, belirli şeyler uyduysa devam ediceksin. Gerisi için orta yol bulunur illa ki :)

benim artık bu düşüncelerim korkularım onada yansımaya başladı. sanki bana öncekinden daha ilgisiz geliyor artık yada ben mi öyle düşünyorum artık. bunu nasıl kafamdan atacamm belkide ancak evlendikten sonra görürüm gerçeğini ozamn rahat ederim :26:

22 imde evlendim 23 ümde boşandım.mutlu evliliğin, gerçekten güzel evliliğin çok az olduğuna inananlardanım.karşıma bikaç kişi çıktı boşandım diye istemedi.o zamanlar üzülmüştüm ama şimdi ALLAH bana yardım etmiş, onların paşa gönülleri bilir diyorum.yeniden evlilik??? bu fikir beni ne kadar korkutuyor sana anlatamam konu sahibi kardeşim.çünkü benim için kabusla eşedeğer gibi bişey.ama yurtdışından bir sevdiğim var altın gibi de bir kalbi var.evliliği onunla düşününce biraz hafifliyor korkum.bilemiyorum.ne kadar geç o kadar iyi gibi.

peki o sevdiğin şimdi gelse evlenelim dese evlenir misin. kendine güvenir misin.

peki o sevdiğin şimdi gelse evlenelim dese evlenir misin. kendine güvenir misin.

evet sanırım evet derim.ama o türk değil.müslüman .bunu sorun etmiyorum çünkü onun duygularından eminim.bence sn de onu tüm içtenliğinle sevsen şüphen olmazdı bence bir yerlerde sorun var gibi geldi bana.çünkü ben uçakla 7 saat süren memleketteki adamla evlenmeyi düşünürken bu kadar korkmuyorum

Slm sen baya bi korkmussun bu durumdan anlasa bildikden sonra cok guzel bisey ayni yatagi paykasmak ayni evde nefes almak isden gelince onu karsilamak harika buda ikinizin elinde sunu soyleyeyim bazi bilinmedik huylar cikabiliyor yerine gore kavgada ediceksiniz buda evliligin tuzu biberi kavgasizda olmaz mutlaka oliyor.fakat aradaki saygi ve sevgiyi bitirmemek onemli.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun. zaman geliyoki çok seviyorum hiç bi şüphem yok ama bazende öyle bi oluyoki ben bu insanla evlenemem diyorum. benim bu ikilemlerden kurtulmam biraz zor galiba. bu insandan vazgeçemiyorum ozaman yaşayıp karşılaşıcam korkularımla. (... aslında şöyle bi korkumda var benden beklentilerini karşılayamamaktan korkuyorum...:2:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…