- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
herkes mutsuz diye sende mutsuz olacaksın diye bir kaide yok. etrafına inat ben mutluyum diyebilecek bir evlilik yaşa. karşılıklı saygı ve sevgi olduktan sonra beraber yürütülemeyecek hiç bir şey yok. eş adayına bakıp bunu daha iyi anlayabilirsin.
genelde kızlar daha çok hevesli olur evliliğe. nasıl kaçarım nasıl kurtulurum diye düşünüyorsun ama sevmiyor olabilir misin ?
evlilik gerçekten çok güzel bir şey. tabi zor yanları da var. ev işleri gibiben çalışan biriyim. eşim her koşulda yardım ediyor bana. ben de aileme para veriyorum o da kendi ailesine yardımda bulunuyor. yaşam standardımız etkilenmediği sürece 3 5 kuruşun lafı olmaz.
ki bir abinin kardeşini okutması bence çok güzel bir düşünce ve davranış.
ama illede istemezsen kızın okulunun bitmesini bekle evlenmek için. ya da duygularından emin değilsen boşuna karşıdakinin de duygularıyla oynamamalısın.
Seviyorum ama kendimden emin değilim evlilik konusunda. Kardeşine yardım etme mevzusu da şöyle, bir kardeşinin okulda son senesi,diger kardeşini de seneye özelde okutmak istiyor. Ev almış babası onun kredisini odeyecekmis. Memur maaşıyla... Bunları yine yapsın ama aile kuralım diyorsa bunları yaptıktan sonra evlenmeli diye düşünüyorum. Çünkü resmen benim işe girmemi dört gözle bekliyor. İse girsin de evlenelim mantığında. Bende işe girince ev gecindirmek istemiyorum, hayatımı yasamak istiyorum. Bilemiyorum belki de abartiyorumdur