- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Yemmin ediyom benim aklima gelmisti. Benim dusuncelerime tercuman olmussunuz tesekkurler takipteyimİyi akşamlar bayanlar 26 yaşndayım bütün kuzenlerim evlendi ama mutsuzluklarını görüyorum etrafımda hiç evlendiği için mutlu olanı görmedim üstüne birde kk da okuyorum evlenenler hep eşlerinin değiştiğini ilgilerinin bittiğini söylüyor kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür maddi olarak kimseye ihtiyacım yok sadece çok sevilmek ilgi görmek istiyorum ama evliliklerde bu ilgi sevgide azalıyorsa niye sürdüreyim insanlar neden evlenir çocuk sahibi olmak için mi yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyorum duygularımın gelip geçici olduğunu görüyorum mantık evliliği olsa onunda ruhsuz bi şekilde gitmeyeceği kanısındayım bilmiyorum ben masıl evlenirim :))
Korkmana gerek yok. Sırf evlenmek için karşına ilk çıkan adamla evlenmediğin, evlilik hazırlıklarında erkeğin ailesine sanki saraydan kız alıyorlarmış gibi tiripler atmadığın, sanki alışveriş yapıyormuş gibi evlilik karşılığında tonlarca altın istemediğin, evlilik süresince de eşinin ailesine kul köle olup benliğini unutmadığın, eşine karşı adil olup eşinin de sana adil davranmasını sağladığın sürece hiçbir şey olmaz. Evlilik gayet güzel bir şey. Zaten sevgiyi yok edenler de yukarıda yazılanlar. Bizim kadınlarımızda PREMSES sendromu olduğu için genelde evlilik arefesinde adamın ve ailesinin burnundan getirir, evlendikten sonra da kül kedisi moduna girerler. Bütün sıkıntılar da bu yüzden çıkar.İyi akşamlar bayanlar 26 yaşndayım bütün kuzenlerim evlendi ama mutsuzluklarını görüyorum etrafımda hiç evlendiği için mutlu olanı görmedim üstüne birde kk da okuyorum evlenenler hep eşlerinin değiştiğini ilgilerinin bittiğini söylüyor kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür maddi olarak kimseye ihtiyacım yok sadece çok sevilmek ilgi görmek istiyorum ama evliliklerde bu ilgi sevgide azalıyorsa niye sürdüreyim insanlar neden evlenir çocuk sahibi olmak için mi yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyorum duygularımın gelip geçici olduğunu görüyorum mantık evliliği olsa onunda ruhsuz bi şekilde gitmeyeceği kanısındayım bilmiyorum ben masıl evlenirim :))
İyi akşamlar bayanlar 26 yaşndayım bütün kuzenlerim evlendi ama mutsuzluklarını görüyorum etrafımda hiç evlendiği için mutlu olanı görmedim üstüne birde kk da okuyorum evlenenler hep eşlerinin değiştiğini ilgilerinin bittiğini söylüyor kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür maddi olarak kimseye ihtiyacım yok sadece çok sevilmek ilgi görmek istiyorum ama evliliklerde bu ilgi sevgide azalıyorsa niye sürdüreyim insanlar neden evlenir çocuk sahibi olmak için mi yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyorum duygularımın gelip geçici olduğunu görüyorum mantık evliliği olsa onunda ruhsuz bi şekilde gitmeyeceği kanısındayım bilmiyorum ben masıl evlenirim :))
Konuyla alakasız ama cahilliğime verin, nickiniz ne anlama geliyor?
lar birbirlerini sevmek zorunda değiller canım sıkıntı yokBu nicki nerde görsem tanırım. seni hiç gözüm tutmadı S Siklamen07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?