Evlilikten korkuyorum

Yemmin ediyom benim aklima gelmisti. Benim dusuncelerime tercuman olmussunuz tesekkurler takipteyim
Hahah süper aynı kafadan olmamıza sevindim yani çok seviyorum dediğim 3 yıllık ilişkimde bile şehirler ayrılınca yeni yeni huylar çıktı ortaya dedimki ilişkileri uzak şehirlerde de denemek lazım tanıdım sandığınız insan kıskançlıktan sizi bi fanusa koyacak dereceye gelebiliyor herşey yanyanayken süt liman gbi görünsede öyle olmadığını görüyr insan ve sevgiden ziyade sanırım artık alışkanlık oluyor evlendiğinde eşinden sıkılan var mı acaba ya öyle denk olmalı ki birlikte herşeyden zevk almalı insan o spora gitmeyi seviyorsa bunu sevmeyen insan ne işin var neden gidiyosun gibi saçmalıklar yapıyor bilmiyorum ama en iyi arkadaşınızla evlenin yazmıştı birisi

Etrafımda çok görüyorum mesela kocaların davranışları hareketleri ben olsam bu adamı napim diyorum aslan kadınıyım her işini beceren biraz fazla öz güvenli yani bana gelecek adamın benden beş beden büyük olması lazım ona hayran olmam lazım ki adam yerine koyayım ne bilim ağır mı konuşuyorumda ben biraz fazla delikanlıyım ya :)

Yaş ilerledikçe mantıklı düşünmeye başlıyor insan ve bazı şeylerden ödün vermek istemiyor yani bi an birisine kalbin atıyor sonra bakıyorsun iyiki olmamış ya diyorsun doğru kişi olduğunu nasıl anlar ki insan çok evleneyim meraklısı değilim ama yalnızlıkta zor geliyor bazı bazı :-

Baştan taviz vermeyin, ucu kaçıyor. Şuan kk'da bir çok konu şu dengenin tutturulamamasından...

Ablam elleriyle bir canavar yetiştirdi. Aman evim temiz olsun ama yemek yapayım aman gömleği ütülü olsun vs...
Gitti bir de çalışıp eve para getirdi. Adam rahata alıştıkça insanlıktan çıktı. Sonu hüsran...

Bunları istiyor insan çünkü erkeklerin sevgisini göstermesi çok zor oluyor maddesel olarak alıp gelince diyorsun aa hatrlamış falan :) benimde en çok istediğim sevdiğini hissetmek ama bazı erkekler biz kadar heyecanlı olmuyor yada belli etmiyor soğukkanlılar daha çok içlerinde yaşıyorlar ama hissettrmeyince bana ne fayda

once birini bulacaksin

evet ortada aday bile yok,olunca ne oluyor kor gibi evleniyorlar yokken boyle diyenler
3 yıldır süregelen bi ilişkim var şehirler ayrılınca ondaki çeşit huylarıda görünce onunda doğru insan olmadığını düşünmeye başladım yani beni olduğum gibi sevmeli bi insan

Dogru adami bulmuyorlar sonrada evlilik zor.
Yahu yüz kere yazdim karakteri kit kocalar, insan bezdiren kaynanalar yüzünden evlilik kurumuna camur atmayin diye.
Benim problemim mesela kaynanamladir, evliligimden ve esimden son derece memnunum.
Bir de yok askim bitti, yok heyecan bitti, yok esim ilgisiz.
Yahu ben bile yedi yirmidört esimle ilgilenemem. Biz zaten cift olarak özel günleri dahi unuturuz sonrada aman unuttuk iste deriz.
Yani ruh esi gibi birseyiz bakin, dogum günümü unutsa kizmam. Ki hep olan seyler bunlar.
Gelip de kocam dogum günümü bile kutlamadi demem, ben de unuturum onunkini ödesiriz
Evlilik güzel, azicik hosgörü lazim sabir lazim.
Ben yaslaninca ondan önce ölmek icin dua edecek kivamdayim, nasil dayanirim onu düsünüyorum.
Ha hic mi sinirlendirmiyor beni. In na nil mazzz sinirleniyorum. Tabiki kötü huylari da var.
Dert cekmek istemeyen evlenmesin zaten. Evlenince dert olmasi da olagan. Bunlari iyi bir düsün sen Siklamen

Rica ediyorum konu sahibesini ne zaman görseniz kullanıcı adıyla alakalı yazıp bu ismi olmadık taraflara çekmeyin.
Bir çiçektir bilmeyenlere işte bu çiçektir, diğer adı da tavşan kulağıdır.

Rica ediyorum konu dışına çıkmayın, üyelik ismine değil konuya odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…