- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Hahah süper aynı kafadan olmamıza sevindim yani çok seviyorum dediğim 3 yıllık ilişkimde bile şehirler ayrılınca yeni yeni huylar çıktı ortaya dedimki ilişkileri uzak şehirlerde de denemek lazım tanıdım sandığınız insan kıskançlıktan sizi bi fanusa koyacak dereceye gelebiliyor herşey yanyanayken süt liman gbi görünsede öyle olmadığını görüyr insan ve sevgiden ziyade sanırım artık alışkanlık oluyor evlendiğinde eşinden sıkılan var mı acaba ya öyle denk olmalı ki birlikte herşeyden zevk almalı insan o spora gitmeyi seviyorsa bunu sevmeyen insan ne işin var neden gidiyosun gibi saçmalıklar yapıyor bilmiyorum ama en iyi arkadaşınızla evlenin yazmıştı birisiYemmin ediyom benim aklima gelmisti. Benim dusuncelerime tercuman olmussunuz tesekkurler takipteyim
Etrafımda çok görüyorum mesela kocaların davranışları hareketleri ben olsam bu adamı napim diyorum aslan kadınıyım her işini beceren biraz fazla öz güvenli yani bana gelecek adamın benden beş beden büyük olması lazım ona hayran olmam lazım ki adam yerine koyayım ne bilim ağır mı konuşuyorumda ben biraz fazla delikanlıyım ya :)Sevgiliyken başlarda çok mutluyduk.
Nişandan sonra sıkıntılar başladı.
Evlenince anlaşmazlıklar bitti bir daha aşık oldum dedim.
Bebeğimiz olunca dedim ki onlar aşk değilmiş, asıl şimdi aşık oldum ben kocama.
İlla kötü olacak diye bir şey yok. 67 yıllık evli anneannem ve dedem hala sarılmadan uyumazlar.
Ama annemle babam boşandı.
Ablam da boşandı.
Abim boşanmadı çünkü yengem melek gibi bir kadın.
İyisi de kötüsü de var.
Yaş ilerledikçe mantıklı düşünmeye başlıyor insan ve bazı şeylerden ödün vermek istemiyor yani bi an birisine kalbin atıyor sonra bakıyorsun iyiki olmamış ya diyorsun doğru kişi olduğunu nasıl anlar ki insan çok evleneyim meraklısı değilim ama yalnızlıkta zor geliyor bazı bazı :-Gönlünüze göre birı çıkar onun sizin için doğru insan olduğunu düşünürsünüz ve evlenirsiniz bu öyle bugün evlenmeye karar verip yarın evlenmekle olmuyor
Herkes farklı yaşar evliligi iki kişi arasında dört duvar arasında kimin ne yaşadığını bilemezsin sonuçta
Etrafımda çok görüyorum mesela kocaların davranışları hareketleri ben olsam bu adamı napim diyorum aslan kadınıyım her işini beceren biraz fazla öz güvenli yani bana gelecek adamın benden beş beden büyük olması lazım ona hayran olmam lazım ki adam yerine koyayım ne bilim ağır mı konuşuyorumda ben biraz fazla delikanlıyım ya :)
Bunları istiyor insan çünkü erkeklerin sevgisini göstermesi çok zor oluyor maddesel olarak alıp gelince diyorsun aa hatrlamış falan :) benimde en çok istediğim sevdiğini hissetmek ama bazı erkekler biz kadar heyecanlı olmuyor yada belli etmiyor soğukkanlılar daha çok içlerinde yaşıyorlar ama hissettrmeyince bana ne faydaÖyle her Doğum gününde hediye alsın, yıl dönümünde yemeğe çıkalım ay başında çiçek getirsin haftada bir de kuş kondursun gibi beklentileriniz olmayınca mutlu olunuyor gerçekten :) sıfır beklenti ile süper bir evlilik yürütülebilir. Çünkü esas sorun beklentilerin karşılanmamasndan dolayı ortaya çıkıyor.. buda zamanla düzene oturtulan birşey ..
once birini bulacaksinİyi akşamlar bayanlar 26 yaşndayım bütün kuzenlerim evlendi ama mutsuzluklarını görüyorum etrafımda hiç evlendiği için mutlu olanı görmedim üstüne birde kk da okuyorum evlenenler hep eşlerinin değiştiğini ilgilerinin bittiğini söylüyor kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür maddi olarak kimseye ihtiyacım yok sadece çok sevilmek ilgi görmek istiyorum ama evliliklerde bu ilgi sevgide azalıyorsa niye sürdüreyim insanlar neden evlenir çocuk sahibi olmak için mi yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyorum duygularımın gelip geçici olduğunu görüyorum mantık evliliği olsa onunda ruhsuz bi şekilde gitmeyeceği kanısındayım bilmiyorum ben masıl evlenirim :))
once birini bulacaksin
ve neden nick olarak secilirBir çiçeğin neden böyle bir ismi olur ki ?
Konudan tamamen koptum bunu düşünüyorum , evet.
Akdeniz bölgesinde yetişen ve beyaz rengine bayıldığım narin bi çiçeğin bu isme sahip olması benide şaşrtmıştı :)))Bir çiçeğin neden böyle bir ismi olur ki ?
Konudan tamamen koptum bunu düşünüyorum , evet.
evet ortada aday bile yok,olunca ne oluyor kor gibi evleniyorlar yokken boyle diyenlerHakikaten çok güzel bi noktaya parmak bastın.
Resmen doğmamış bebeye don biçmiş , don üstüne uyar mı diye düşünüyor konu sahibi
Hayatımda aldığım ilk çicekti bu gidşle son çicek olma ödülüne de adayve neden nick olarak secilir
3 yıldır süregelen bi ilişkim var şehirler ayrılınca ondaki çeşit huylarıda görünce onunda doğru insan olmadığını düşünmeye başladım yani beni olduğum gibi sevmeli bi insanevet ortada aday bile yok,olunca ne oluyor kor gibi evleniyorlar yokken boyle diyenler
Akdeniz bölgesinde yetişen ve beyaz rengine bayıldığım narin bi çiçeğin bu isme sahip olması benide şaşrtmıştı :)))
cicekteki mesaji anlayamamissinHayatımda aldığım ilk çicekti bu gidşle son çicek olma ödülüne de adayöyle o olsun sedim bende
3 yil cok uzun bir sure3 yıldır süregelen bi ilişkim var şehirler ayrılınca ondaki çeşit huylarıda görünce onunda doğru insan olmadığını düşünmeye başladım yani beni olduğum gibi sevmeli bi insan
Emaan siklamen et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?