Evlilikten korkuyorum

Bence cok mantikli bi dusunce. Biz de uzun sure ayri sehirlerde devam ettik simdi birlikteyiz ama hala soru isaretleri var kafamda herkes bosaniyo aldatiliyo vs. Cok korkuyorum

Anlamıyorum sadece nicke bu kadar neden takılındığını. Arkadaş fake ise birşey diyemem tabii..
Kkde çok yaratıcı nickler var,senelerdir en iyi nick seçilirler "en"lerde falan.. ör;hasniktir

Evliyim mutluyum sukur ama aci gercekler varki onu unutma;

Erkek daima odundur.
Erkek detaylari dusunmez.
Hersey evlenene kadar cok guzel gecer.
Evlendikten sonra jestler cok azalir.
Erkege isteklerini soylersin oylelikle yapar.
Erkegin kafa hep sonradan dank eder.
Erkek robottur hep kadin yonlendirir.

Felaaan fisman saymakla bitmiyo.
Ama iste sevince gozun gormuyo mallaşıyon yada mantik evliligi olunca maddiyattan gozun gormuyo alisveris yapa yapa.

Ayrica..
Coraplarida hep yerde kosede biyerde. Cunku oyle mutlu oluyorlar.

Benim kocam öyle özel günlerde hediye almayı filan hiç sevmez ama normal zamanda Bi bakarım çiçek almış yada başka Bi özel hediye veya da çıkalım sana şunu alalım der. Ha bunlar sevgisini gösterme şekli değildir bazen bir bakış bazen bir gülüş yada " otur artık çok yoruldun " demesi bile sevgi ifadesidir benim için :). Beklenti az olunca daha mutlu oluyor insan sanırım :))

Hayat kk üyeleri ve çevrendekilerden ibaret değil.Bir derdim var köşesine tabiki derdi olan yazar.Mutlu evlilikler diye topic olsa ona da yazan olur merak etme.Evlilik karşılıklı ilişkiye bağlı.İyi insan tek başına iyi değildir.

Evlilikten beklentiler bir dizi film ne bileyim bir romantik komedi tadında olunca mutsuzluklar kaçınılmaz oluyor haliyle...

Doğru adamı seçersen mutlu olursun
Ben 35 e kadar kaçtım ama şimdi mutluyum
Sevgi olunca her şey iyi oluyor
Sorunsuz hayat mümkün değil, illaki olacak
Evlilik bir yaşam biçimi önce bunu kabul etmek gerek
Beklentiyi en aza indireceksin, o zaman küçük şeylerle mutlu olunuyor

Ben sevgiliyken bile beklentiyi en ustte tutuyorum benim gibisini nerede bulacak cok sanali oldugunun farkinda olmali beni kaybetmemek icin ustume titremeli falan diye dun biletlerimizi aldik tatile gidecektik bana aksam iptal olabilir islerim cikti diyor yalan soyluyor gibi gelior bi tarafim neden yalan soylesin plani yapan o biletleri alan o diyor bilmiyorum kendimide elestriyorum cok mu ben merkezliyim acaba ama bi kerede hayatindaki oncelik ben olayim kardesi olmasin annesi olmasin bi kerede bana kiymet verip onlari ertelesin

valla bir evlilik için yaptı tespitler doğru....

bir şey daha var ki:ne sonsuz mutluluk var
ne sonsuz mutsuzluk...

evlilikte bunları yaşıyorsun ...

artık bunların hangisi fazla ise kendini o grupta görüyorsun

Herkesin bir hayat görüşü var tabi ama bu şekilde mutlu olmak zor
Seni memnun etmek için en büyük değeri verse de günün birinde sen kimsin lafını duyarsın
Sen değerliysen karşındaki de değerlidir, bir insanın diğerine üstünlüğü yok
Bunlar tehlikeli görüşler, kendini değerli kılmak bence böyle bir şey değil hele de seni ailesinden üstün tutmasını beklemek çok hatalı bir görüş, istediğin şeyleri kendin de yapabilmelisin, ilişkiler karşılıklıdır. Ailenin yeri başka eşin yeri başkadır. İnsanlar flört eder, evlenir ilişkileri olur ama birlikte olduğun kişi zaman içinde değişebilir, ayrılmak diye bir şey de var ancak aileni değiştiremezsin. Başka insanlara anne, baba, kardeş diyemezsin eşinden de demesini beklememelisin

Sen şu bekaretten kurtulup depresyona girmeyen bayan degilmiydin ...evlilik şans işi

bende ilişkilerimde çok hırpalandım .. hak etmediğim şekilde davranıldı .. hep sevgiyi ön plana koydum .. elimden gelen herşeyi yaptım . belki çok üstüne düştüm insanların ama hep iyi niyetimdendi .. açıkcası bu saatten sonra kimsenin peşinde koşmak istemiyorum ..değer görmek istiyorum .. beni yıpratıcak erkeklerden kaçıyorum .. kaliteli bir evlilik yapmak gerek yoksa sürünürsün ...bende çok mutlu evlilikler görmüyorum .. kadınlarda kendini salma erkeklerde ise ilgislizlik var ... aslında sorunlar tek taraflı değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…