- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Bence cok mantikli bi dusunce. Biz de uzun sure ayri sehirlerde devam ettik simdi birlikteyiz ama hala soru isaretleri var kafamda herkes bosaniyo aldatiliyo vs. Cok korkuyorumHahah süper aynı kafadan olmamıza sevindim yani çok seviyorum dediğim 3 yıllık ilişkimde bile şehirler ayrılınca yeni yeni huylar çıktı ortaya dedimki ilişkileri uzak şehirlerde de denemek lazım tanıdım sandığınız insan kıskançlıktan sizi bi fanusa koyacak dereceye gelebiliyor herşey yanyanayken süt liman gbi görünsede öyle olmadığını görüyr insan ve sevgiden ziyade sanırım artık alışkanlık oluyor evlendiğinde eşinden sıkılan var mı acaba ya öyle denk olmalı ki birlikte herşeyden zevk almalı insan o spora gitmeyi seviyorsa bunu sevmeyen insan ne işin var neden gidiyosun gibi saçmalıklar yapıyor bilmiyorum ama en iyi arkadaşınızla evlenin yazmıştı birisi
Bence cok mantikli bi dusunce. Biz de uzun sure ayri sehirlerde devam ettik simdi birlikteyiz ama hala soru isaretleri var kafamda herkes bosaniyo aldatiliyo vs. Cok korkuyorum
Bunları istiyor insan çünkü erkeklerin sevgisini göstermesi çok zor oluyor maddesel olarak alıp gelince diyorsun aa hatrlamış falan :) benimde en çok istediğim sevdiğini hissetmek ama bazı erkekler biz kadar heyecanlı olmuyor yada belli etmiyor soğukkanlılar daha çok içlerinde yaşıyorlar ama hissettrmeyince bana ne fayda
Hayat kk üyeleri ve çevrendekilerden ibaret değil.Bir derdim var köşesine tabiki derdi olan yazar.Mutlu evlilikler diye topic olsa ona da yazan olur merak etme.Evlilik karşılıklı ilişkiye bağlı.İyi insan tek başına iyi değildir.İyi akşamlar bayanlar 26 yaşndayım bütün kuzenlerim evlendi ama mutsuzluklarını görüyorum etrafımda hiç evlendiği için mutlu olanı görmedim üstüne birde kk da okuyorum evlenenler hep eşlerinin değiştiğini ilgilerinin bittiğini söylüyor kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür maddi olarak kimseye ihtiyacım yok sadece çok sevilmek ilgi görmek istiyorum ama evliliklerde bu ilgi sevgide azalıyorsa niye sürdüreyim insanlar neden evlenir çocuk sahibi olmak için mi yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyorum duygularımın gelip geçici olduğunu görüyorum mantık evliliği olsa onunda ruhsuz bi şekilde gitmeyeceği kanısındayım bilmiyorum ben masıl evlenirim :))
İyi akşamlar bayanlar 26 yaşndayım bütün kuzenlerim evlendi ama mutsuzluklarını görüyorum etrafımda hiç evlendiği için mutlu olanı görmedim üstüne birde kk da okuyorum evlenenler hep eşlerinin değiştiğini ilgilerinin bittiğini söylüyor kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür maddi olarak kimseye ihtiyacım yok sadece çok sevilmek ilgi görmek istiyorum ama evliliklerde bu ilgi sevgide azalıyorsa niye sürdüreyim insanlar neden evlenir çocuk sahibi olmak için mi yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyorum duygularımın gelip geçici olduğunu görüyorum mantık evliliği olsa onunda ruhsuz bi şekilde gitmeyeceği kanısındayım bilmiyorum ben masıl evlenirim :))
Ben sevgiliyken bile beklentiyi en ustte tutuyorum benim gibisini nerede bulacak cok sanali oldugunun farkinda olmali beni kaybetmemek icin ustume titremeli falan diye dun biletlerimizi aldik tatile gidecektik bana aksam iptal olabilir islerim cikti diyor yalan soyluyor gibi gelior bi tarafim neden yalan soylesin plani yapan o biletleri alan o diyor bilmiyorum kendimide elestriyorum cok mu ben merkezliyim acaba ama bi kerede hayatindaki oncelik ben olayim kardesi olmasin annesi olmasin bi kerede bana kiymet verip onlari ertelesinDoğru adamı seçersen mutlu olursun
Ben 35 e kadar kaçtım ama şimdi mutluyum
Sevgi olunca her şey iyi oluyor
Sorunsuz hayat mümkün değil, illaki olacak
Evlilik bir yaşam biçimi önce bunu kabul etmek gerek
Beklentiyi en aza indireceksin, o zaman küçük şeylerle mutlu olunuyor
İyi akşamlar bayanlar 26 yaşndayım bütün kuzenlerim evlendi ama mutsuzluklarını görüyorum etrafımda hiç evlendiği için mutlu olanı görmedim üstüne birde kk da okuyorum evlenenler hep eşlerinin değiştiğini ilgilerinin bittiğini söylüyor kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür maddi olarak kimseye ihtiyacım yok sadece çok sevilmek ilgi görmek istiyorum ama evliliklerde bu ilgi sevgide azalıyorsa niye sürdüreyim insanlar neden evlenir çocuk sahibi olmak için mi yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyorum duygularımın gelip geçici olduğunu görüyorum mantık evliliği olsa onunda ruhsuz bi şekilde gitmeyeceği kanısındayım bilmiyorum ben masıl evlenirim :))
Ben sevgiliyken bile beklentiyi en ustte tutuyorum benim gibisini nerede bulacak cok sanali oldugunun farkinda olmali beni kaybetmemek icin ustume titremeli falan diye dun biletlerimizi aldik tatile gidecektik bana aksam iptal olabilir islerim cikti diyor yalan soyluyor gibi gelior bi tarafim neden yalan soylesin plani yapan o biletleri alan o diyor bilmiyorum kendimide elestriyorum cok mu ben merkezliyim acaba ama bi kerede hayatindaki oncelik ben olayim kardesi olmasin annesi olmasin bi kerede bana kiymet verip onlari ertelesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?