• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten nasıl emin olunur ?

Hayalperestpiyonnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
77
11
3
28
Biriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok. :( daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis. :( ne yapayim sizce ? Not: hissim var ona karsi ama ask degil

Cevap veriyorum, evlilikten emin olunmaz anacım. Avokado diye alıyorsun, hıyar çıkıyor. Jakuzide romantizm yaşayacağım diye evleniyorsun, duş başlığındaki lekeleri cifle yok etmeye çabalıyorsun. Su çok güzel değil, gelme!
hahahahaahah. Ay ne güldüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap veriyorum, evlilikten emin olunmaz anacım. Avokado diye alıyorsun, hıyar çıkıyor. Jakuzide romantizm yaşayacağım diye evleniyorsun, duş başlığındaki lekeleri cifle yok etmeye çabalıyorsun. Su çok güzel değil, gelme!

Ne vardı şu yorum yıllar önce karşıma çıkaydı :)
Jakuzi-cif ilişkisi beni yıkıp tarumar eden :))

Duş başlığındaki lekeler:KK70:

Biriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok. :KK43: daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis. :KK43: ne yapayim sizce ? Not: hissim var ona karsi ama ask degil

Evlenince de acaba oluyor.Paylaşım arttıkça iyi ki dediğim şeyler arttı.5.5 sene sevgiliydik ama evlilik bambaşka bişey

Ay çok güldüm.Ne umdum ne buldum diyen milyonlara tercüman olmuşsun :KK70:

21 yaşında aşık olmadan evlenmiş olmak için evleneceksin! Sana mantıklı geliyorsa yap , ama bana yazması bile bir acayip geldi. Ne acelen var yahu, daha önünde kocaman bir hayat var. Deli gibi aşık olacagin birileri de çıkacak karşına, daha bu duyguları yaşamadan bu ne acelen?

Son düzenleme:
Back
X