- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.879
- 308
- 34
- Konu Sahibi Hayalperestpiyonnn
Nette mi tanıştınız? Ailenizin araştırması konusuna gelince neden öyle bir olanak yok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap veriyorum, evlilikten emin olunmaz anacım. Avokado diye alıyorsun, hıyar çıkıyor. Jakuzide romantizm yaşayacağım diye evleniyorsun, duş başlığındaki lekeleri cifle yok etmeye çabalıyorsun. Su çok güzel değil, gelme!
Lütfen evlilik hayatınızı aynen bu dille anlattığınız bir kitap yazın yaa. Pucca gibi bloggerlardan eksiğiniz yok fazlanız var vallahi çok gülüyorum okurken.
Teşekkür ederim de benim koca beni boşar yazarsam. Buraya bile gizli sekmeden giriyorum ahshd. Mabedim burası benim. Kimsecikler bilmiyor. Kitap yazarsam ifşa olurum. En nihayetinde gün aşırı halıdaki ekmek kırıntılarını süpüren, mutfak tezgahında çamaşır suyu bekleten bir faniyim. Er kişi niyetine kalas yetiştiriyorum iki boy. Birini annesi tam şaapamamış, eksikler ancak emekli olunca tamamlanacak. Öteki de çocuk görünümlü chucky. Ben cif ile ilişkimi aksatmayayım, kitap beni bozar.
Kesinlikle...Uzak memlekete evlenmek hayatımın en büyük hatasıydı.. ailenden uzak kaldığın yetmezmiş gibi bütün arkadaş çevrenden de uzaklaşıyorsun.. huyunu suyunu kültürünü bilmediğin bir memlekette çat kapı kahveye gidip dertleşecek bi arkadaşın olmadan, dara düştüğünde yetiş anne diyeceğin annen çok uzaktayken yaşamak çok zor.. her şey yarım kalıyor![]()
Önünde saygıyla eğiliyorumTeşekkür ederim de benim koca beni boşar yazarsam. Buraya bile gizli sekmeden giriyorum ahshd. Mabedim burası benim. Kimsecikler bilmiyor. Kitap yazarsam ifşa olurum. En nihayetinde gün aşırı halıdaki ekmek kırıntılarını süpüren, mutfak tezgahında çamaşır suyu bekleten bir faniyim. Er kişi niyetine kalas yetiştiriyorum iki boy. Birini annesi tam şaapamamış, eksikler ancak emekli olunca tamamlanacak. Öteki de çocuk görünümlü chucky. Ben cif ile ilişkimi aksatmayayım, kitap beni bozar.
Ayy bu saatte sesli güldüm :))) ama iyi geldi , bu gece ki bdv konuları beni çok gerdiydi :)Cevap veriyorum, evlilikten emin olunmaz anacım. Avokado diye alıyorsun, hıyar çıkıyor. Jakuzide romantizm yaşayacağım diye evleniyorsun, duş başlığındaki lekeleri cifle yok etmeye çabalıyorsun. Su çok güzel değil, gelme!
Tabiki güzel yanları var cacık seven biri hıyar ciksada üzülmez :))Evliligin güzel yanlari var hanimlaremin olunur mu hayir. Ben dügünden bir gün önce vazgecicektim az kalsin
simdi evlendigim icin mutluyum
Zirvede bıraktığın iyi olduEvet ablalar arkadaslar az once aldatildigimi ogrendim. Bilmem kacinci oluyor bu da artik. Noktayi koyuyorum bu islere
Kesinlikle emin olmadan evlenme.millet evliliğe tesvik eder.sonrada boşanma vs olursa kimse yanında olmaz.asla iyice tanımadan anlaştığini görmeden evlenme.hele farklı sehirlerdeyseniz daha dikkatli ol ve zamana yay.Biriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok.daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis.
ne yapayim sizce ? Not: hissim var ona karsi ama ask degil