- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Hayalperestpiyonnn
Canım ne kadardır tanıyorsun ki
Kaç yaşındasın
Okulun vs bitti mi
Kaç yaşındasın
Okulun vs bitti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 sene sozlu kalmayacagim 1 yil goruscez. 1 yil sonra anca soz nisanHa 3 sene sözlü kalcan yani. Yap bence kesin yap.
Hiç bir zaman emin olamazsın. Ask gelıp gecici sevgi sevmek onemliBiriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok.daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis.
ne yapayim sizce ? Not: hissim var ona karsi ama ask degil
Öyle demişsin, aileler tanışssın vs. Her neyse, sevmediğin ısınmadığın biriyle bu yaşta yaşım geçiyor diye görüşmek çok saçma.3 sene sozlu kalmayacagim 1 yil goruscez. 1 yil sonra anca soz nisan
Hayat sen plan yaparken basina gelenlerdir. Oyle dersin ama baska turlu olur sen bile sasirirsin nasil oldu diye. Cok erken. Asik olmayip evde kalma korkusu ile evlenenlerim yasini sen bilyo msn?3 sene sozlu kalmayacagim 1 yil goruscez. 1 yil sonra anca soz nisan
Su an görüşmüyoruz musunuz? Sen kimi gördün?3 sene sozlu kalmayacagim 1 yil goruscez. 1 yil sonra anca soz nisan
Anlatmiyacak misin ?Evet ablalar arkadaslar az once aldatildigimi ogrendim. Bilmem kacinci oluyor bu da artik. Noktayi koyuyorum bu islere
Biriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok.daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis.
Nasıl ya ?? Şaka mı bu?Evet ablalar arkadaslar az once aldatildigimi ogrendim. Bilmem kacinci oluyor bu da artik. Noktayi koyuyorum bu islere
Ya bırak, beklediğin ilgiyi görmedi konun aksiyon mu yaramaya çalışıyorsun? Yaz tatilinde amma da fake oluyor...Evet ablalar arkadaslar az once aldatildigimi ogrendim. Bilmem kacinci oluyor bu da artik. Noktayi koyuyorum bu islere
Biriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok.daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis.
Bu neydi şimdi yaEvet ablalar arkadaslar az once aldatildigimi ogrendim. Bilmem kacinci oluyor bu da artik. Noktayi koyuyorum bu islere