• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten nasıl emin olunur ?

Aileler tanışınca iş resmiyete biniyor genelde hemen söz nişan olsun istiyorlar. Sen buna hazır mısın el içine girmeye? Aileler de evleniyor diye boşuna söylemiyorlar iyi düşün derim. Ki 3 sene sözlü kalmak da işi ayrı Bi uzatmak demek illa ki ikinizden biri hadi evlenelim artık diyecek

Biriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok. :KK43: daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis. :KK43: ne yapayim sizce ? Not: hissim var ona karsi ama ask degil
Hiç bir zaman emin olamazsın. Ask gelıp gecici sevgi sevmek onemli

Daha okul okuyorsunuz anladığım kadarıyla ve yaşınız 21. Bu ne acele? Ne gerek var . Önce bir okuyun işinizi elinize alın , ayaklarınızın üzerine basın. -tabi ortam çok kötü işi ele almakla da bitmiyor , insanları tanıyın- kuzu diye tanışıyorsun kurt çıkıyor. Bu devirde aceleye getirme.

3 sene sozlu kalmayacagim 1 yil goruscez. 1 yil sonra anca soz nisan
Hayat sen plan yaparken basina gelenlerdir. Oyle dersin ama baska turlu olur sen bile sasirirsin nasil oldu diye. Cok erken. Asik olmayip evde kalma korkusu ile evlenenlerim yasini sen bilyo msn?
40 ve üzeri . ve bir cogu meslegi eline almis mantikli yasamaya doymus kisiler (sozum meclisten disari) .
Sakin ha diyorum . 25 yasnda evlendim o zaman sorsan askimdan geberiuordum. Smdi diyorum keske bi iki yil daha geberseydim.
Sen asik bile degilsin. Hayatini mahfetme ki bence asik olmadan da evlenme...

Biriyle tanıştım ve benimle ciddi düsünüyor. Ailesine bahsediyor. Ama sorun şu ki... o baska sehirde. Bilirsiniz aileler her zaman titizlenir arastircaz diye tuttururlar. Ama maalesef boyle bir olanak yok. :KK43: daha da kotusu ben emin miyim evlilikten bilmiyorum. Aslinda istiyorum... ama sanki yapamam gibi geliyor. Cok da iyi bir cocuk. Herkesi kacirirsan kimse kalmaz elinde diyorlar bana. Yasim da gelmismis. :KK43: ne yapayim sizce ? Not: hissim var ona karsi ama ask degil

Yas 21?
Yas gelmis oyle mi?

ben küçüklüğümden beri spor yaparım gelişimim yaşıtlarıma göre biraz daha erken oldu 14 15 yaşında başlamıştı komşu kocakarılar bu kız kocaman olmuş evlendirelim bunu benim ahretliğin torunu var 25 yaşında diye başlarlardı. o zaman da sinir olurdum zamanla daha da sinir olmaya başladım 25 yaşındayım hala daha evlenmiyor musun yaşın geçiyor diyene gelin duvağı yutturasım geliyor. 40 yaşında da olsan evlenmek için kendini haır hissetmiyorsan yaşın geçmiş sayılmaz şekerim bizim insanımız pek meraklıdır herkesi bir kalıba koymayı pek sever.

kaldı ki yaşın genç çok genç sevgililiği bile tam anlamıyla bilmiyorsun evlenmeyle alakalı fikrin yok. çok da aman aman bir şeyler hissetmiyorsun anladığım kadarıyla karşı tarafa. bırak daha adı geçer geçmez kalbini pır pır attıran biriyle tanışacaksın belki aşkı yaşamadan hayatın tadını çıkaramazsın ki. bu çocuk için de geçerli belki ikiniz de kafalar uuşuyor yaş geçiyor diye evleneceksiniz 2 yıl sonra sen olmazsa o gelecek başkasına aşık oldum diye. acele etmeyin derim mantık evliliği yapmak istiyorsan bile 21 yaş bunun yaşı değil inan bana.

Gerçekten evlenmek istesen, karşısındakinden emin olsan, bu soruyu sormazsın

Back
X