kızlar ben bir çok konuyu okudum bu bölümde herkes kaynanasından şikayetçi ben henüz nişalıyım ama evlilikten beklentim ;
eve geldigimde sevdiğim insanı görmek(çok şükür sevdigim insanla evleniyorum )
ikimizden işten gelcegimiz için ona yorgunda olsa yemek yapmak ben yaparken onun bana yardım etmesi
daha sonra ben kaldırım sofrayı sonra bir çay demleyip ayaklarımı uzatıp eşimle tv seyretmek
hafta sonları gec uyanmak öğlene kadar ona sarılıp uyumak daha sonra kalkıp evimi toparladıktan sonra gezmeye gitmek aradada olsada sabahları kahvaltıya gitmek ardından doğa yürüyüşü yapmak vs vs vs işte özel günlerde özle bişeyler yapmak hediye çiçek vs demiyorum özle bişeyler
ve hep istediğim ömrümün sonuna kadarda isteyecegim tek şey sevgi ,saygı, ilgi ........................
ONU ÇOK SEVİYORUM
evt kızlar benim bu kadar siizn neler paylaşımlarınızı bekliyorum
8 ay oldu evleneli ve tamda senin anlattığın gibi bir evlilk yaşıyorum çokda mutluyum :) ikimizde çalışıyoruz işten eve gelince yemek yapıyoruz beraber sofrayı beraber kurup kaldırıyoruz ev temizliğini bile beraber yapıyoruz :) ben toz alırken yada banyoyu temizlerken oda süpürge takar falan hanii çok çok iyi yani herşey beklentimden fazlası oldu açıkcası. Bu kadar beklemiyodum. şuanda ise tek beklentim ömür boyu böyle gitmesi :)) inşallah hep böyle olur :)
sadık bır koca,benı 1. plana alabılecek bı koca ah ah nerdeeeeeeeeeee
valla sadık konuusnda tabiki ama 1. planda malesef çok zor canıım işte bunu unutsan iyi olur başak düşünceler paylaş canım
dogru soyluyosun galıba gene de fakırın ekmegı umududuren azından aılesıne karsı korusun ya korkuluk gıbı olmasın onun ıcın de cesaretlı bı erkek gerekıyo
cnm sen bizden baya etkilenmişsin...az önce benim konumdaki endişelrin bu konuyada sıçramış
herkesin evliliği aynı değil bitanem..kiminin ki çok güzel kiminikide işte bizlerinki gibi sorunlu maalesef..
soruna gelince ben eşimin evlenmeden önceki halini istiyorum sadece..zaten yeterde arta bile bana...bu erkekler hakketen evlenince değişiyomuş bence buda kesin...10 yıllık flort,1 yıllık nişanlılık, 11 aylık evlilik ama adam sanki başka adam ya
İşin içine 3., 4., ..., 10. şahıslar girince (ve problemleri ile birlikte tabi) mümkün mü evliliğin flört gibi sadece güzellikten ibaret birşey olabilmesi..
Mesela biz evlenmeden evvel, kaç defa tatile gitmiştik kimseye hesap vermeden.
Hani sanıyorsun ki, evlenince daha da özgür olucaz.
Ama evlendik daha balayımız sorun oldu, dedesi "ben hastayım, beni bırakma oğlum" dedi.
Yüzüğü eline verip "dedenle mutluluklar dilerim, senin bir eşin varmış zaten" deyince benim dediğim oldu.
Ama birkaç ay sonra bayram geldi ve tatil rezervasyonu yaptık. Eşim bu defa dedesinin tepkisini en baştan söndürmek için "iş seyahatine çıkıyoruz" dedi.
Ben çok bozuldum, ya düşünsene evlisin, kaç yaşında koca herifsin..
Karınla tatile gideceksin, 80 yaşında dededen korkup yalan söylüyorsun.
Tabi ben gene itiraz ettim.
"Nişanlıyken rest çektiğim konuları, evlendik diye sineye çekecek değilim" dedim.
Çatır çatır da söyledik nereye gittiğimizi.
Ha ama ne oldu, küstü dedesi, gerginlik çıkarttı.
Flört ederken var mıydı böyle bi sorun, yoktu..
Off böyle işte..
inşallah hep böyle devam eder rabbim hiç bozmasın nazarlardan sakınsın inşallah benim nişanlımda gezmeyi tozmöayı çok sever inşallah bizde sizin gibi oluruz dualarınızı bekliyoruz ..
İşin içine 3., 4., ..., 10. şahıslar girince (ve problemleri ile birlikte tabi) mümkün mü evliliğin flört gibi sadece güzellikten ibaret birşey olabilmesi..
Mesela biz evlenmeden evvel, kaç defa tatile gitmiştik kimseye hesap vermeden.
Hani sanıyorsun ki, evlenince daha da özgür olucaz.
Ama evlendik daha balayımız sorun oldu, dedesi "ben hastayım, beni bırakma oğlum" dedi.
Yüzüğü eline verip "dedenle mutluluklar dilerim, senin bir eşin varmış zaten" deyince benim dediğim oldu.
Ama birkaç ay sonra bayram geldi ve tatil rezervasyonu yaptık. Eşim bu defa dedesinin tepkisini en baştan söndürmek için "iş seyahatine çıkıyoruz" dedi.
Ben çok bozuldum, ya düşünsene evlisin, kaç yaşında koca herifsin..
Karınla tatile gideceksin, 80 yaşında dededen korkup yalan söylüyorsun.
Tabi ben gene itiraz ettim.
"Nişanlıyken rest çektiğim konuları, evlendik diye sineye çekecek değilim" dedim.
Çatır çatır da söyledik nereye gittiğimizi.
Ha ama ne oldu, küstü dedesi, gerginlik çıkarttı.
Flört ederken var mıydı böyle bi sorun, yoktu..
Off böyle işte..
Beklentilerinizi ne kadar az tutarsanız o kadar mutlu olursunuz...
kızlar ben bir çok konuyu okudum bu bölümde herkes kaynanasından şikayetçi ben henüz nişalıyım ama evlilikten beklentim ;
eve geldigimde sevdiğim insanı görmek(çok şükür sevdigim insanla evleniyorum )
ikimizden işten gelcegimiz için ona yorgunda olsa yemek yapmak ben yaparken onun bana yardım etmesi
daha sonra ben kaldırım sofrayı sonra bir çay demleyip ayaklarımı uzatıp eşimle tv seyretmek
hafta sonları gec uyanmak öğlene kadar ona sarılıp uyumak daha sonra kalkıp evimi toparladıktan sonra gezmeye gitmek aradada olsada sabahları kahvaltıya gitmek ardından doğa yürüyüşü yapmak vs vs vs işte özel günlerde özle bişeyler yapmak hediye çiçek vs demiyorum özle bişeyler
ve hep istediğim ömrümün sonuna kadarda isteyecegim tek şey sevgi ,saygı, ilgi ........................
ONU ÇOK SEVİYORUM
evt kızlar benim bu kadar siizn neler paylaşımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?