Evlilikten ne gibi beklentilerimiz var haydi paylaşalım kızlar

seven_up

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
236
0
46
Adana
kızlar ben bir çok konuyu okudum bu bölümde herkes kaynanasından şikayetçi ben henüz nişalıyım ama evlilikten beklentim ;

eve geldigimde sevdiğim insanı görmek(çok şükür sevdigim insanla evleniyorum )
ikimizden işten gelcegimiz için ona yorgunda olsa yemek yapmak ben yaparken onun bana yardım etmesi
daha sonra ben kaldırım sofrayı sonra bir çay demleyip ayaklarımı uzatıp eşimle tv seyretmek
hafta sonları gec uyanmak öğlene kadar ona sarılıp uyumak daha sonra kalkıp evimi toparladıktan sonra gezmeye gitmek aradada olsada sabahları kahvaltıya gitmek ardından doğa yürüyüşü yapmak vs vs vs işte özel günlerde özle bişeyler yapmak hediye çiçek vs demiyorum özle bişeyler

ve hep istediğim ömrümün sonuna kadarda isteyecegim tek şey sevgi ,saygı, ilgi ........................

ONU ÇOK SEVİYORUM

evt kızlar benim bu kadar siizn neler paylaşımlarınızı bekliyorum

evliliğim malesef çok olaylı geçtiği için beklentim sadece sorunsz devam etmesi şuan için...:26:

9 gün sonra evleniyorum kısmetse ve çok çok büyük beklentim yok.. sadece bir yetişkin gibi kendi evimi kendi düzenimi yaşamak istiyorum, etraftan,3.kişilerin müdahalelerinden uzak, huzurlu, rahat bir hayatım olsun istiyorum.

Ben çok beklenti içine girmeden evlenmek istiyorum. Çünkü hayal edersin, beklersin, bu kez umduğun gibi çıkmaz, o zaman daha çok hayal kırıklığı yaşarsın. Herşeyi akışında yaşamak istiyorum.

Elbetteki bende sen gibi sevdiğim insanla uyanmak, onunla güzel vakit geçirmeyi düşlüyorum. Ama bir taraftanda çok beklenti içinde olmamaya özen gösteriyorumki, hayal kırıklıkları olmasın fazla diye..

8 ay oldu evleneli ve tamda senin anlattığın gibi bir evlilk yaşıyorum çokda mutluyum :) İkimizde çalışıyoruz işten eve gelince yemek yapıyoruz beraber sofrayı beraber kurup kaldırıyoruz ev temizliğini bile beraber yapıyoruz :) Ben toz alırken yada banyoyu temizlerken oda süpürge takar falan hanii çok çok iyi yani herşey beklentimden fazlası oldu açıkcası. bu kadar beklemiyodum. Şuanda ise tek beklentim ömür boyu böyle gitmesi :)) İnşallah hep böyle olur :)

inşallah hep böyle devam eder rabbim hiç bozmasın nazarlardan sakınsın inşallah benim nişanlımda gezmeyi tozmöayı çok sever inşallah bizde sizin gibi oluruz dualarınızı bekliyoruz ..

ben esimle 4 yillik sevgililik, 1 yillik nisanlilik doneminden sonra evlendim. su anda alti aylik evliyim ve tum isteyenler icin olsun hamileyim, ikimizde calisiyoruz ama esim isine fazla duskun kendi evimize cika bilmemiz icin gece gunduz calisiyo bazn eve gece 12-de 1 de geliyodu, sukur su aralar yogunlugu bir az azldi ama yine de bana beklediyim ilgiyi gostermiyor, hamile oldugum icin bulasik yikayamiyorum yemek yapamiyorum o da bir gun yardim ediyor sonra etmiyor dokunmasam bulasiklara dokunmaz bile o kadar tembel ki ev islerine nefret ediyorum su huyuna , beklentim daha sevgi ve sefkat dolu olmasi hamileliyi ciddiye almasi, ablasi yengesi sorunsuz hamilelik gecirdi diye bana da sanki her sey yolundaymis gibi davraniyo, ama kizlar inanin bulantidan oluyorum

sadık bır koca,benı 1. plana alabılecek bı koca ah ah nerdeeeeeeeeeee

valla sadık konuusnda tabiki ama 1. planda malesef çok zor canıım işte bunu unutsan iyi olur başak düşünceler paylaş canım

dogru soyluyosun galıba gene de fakırın ekmegı umududuren azından aılesıne karsı korusun ya korkuluk gıbı olmasın onun ıcın de cesaretlı bı erkek gerekıyo

9 aylık evlııym mukemmel 4x4lük bir eşim var. ikimizde çalısıyoruz.
temızlıgımı ben pazar gunlerı yapıyorum.
eşimin ve benım duzenlı bir işimiz var ancak evde kaynanam var..
her ne kadar 'siz çalısıyorsunuz pazar gunu geç kalkın yatın öglene kadar dese bıle kalbi bunu demıyo işte.. belli ediyo..
örneğin geçen pazar 12de kalktık. ben wc ye kalktım 11.de.kapı sesını duydu hemen oda ayaklandı.hadi ben yufkaları hazırladım dedi. (ne demek bu e hadi kalkın artık demek)
isterdım kı eşimle pazar gunlerı kalkınca yatakta şekerleme yapmayı.ama kaynana olunca ınsan kasıyo kendını hemen kalkmak ııcin acele edıyo..(o sabah namazında kalkıyo)
isterdımkı işten beraber gelleım yemek yapıp yardımlaşalım eşimle.
saolsun kaynannam yemek konularında yardımcı oluyor fakat insan eşiyle basbaşa yemek yemek ıstıyor yerı geldııgnde..

cnm sen bizden baya etkilenmişsin...az önce benim konumdaki endişelrin bu konuyada sıçramış

herkesin evliliği aynı değil bitanem..kiminin ki çok güzel kiminikide işte bizlerinki gibi sorunlu maalesef..

soruna gelince ben eşimin evlenmeden önceki halini istiyorum sadece..zaten yeterde arta bile bana...bu erkekler hakketen evlenince değişiyomuş bence buda kesin...10 yıllık flort,1 yıllık nişanlılık, 11 aylık evlilik ama adam sanki başka adam ya

İşin içine 3., 4., ..., 10. şahıslar girince (ve problemleri ile birlikte tabi) mümkün mü evliliğin flört gibi sadece güzellikten ibaret birşey olabilmesi..

Mesela biz evlenmeden evvel, kaç defa tatile gitmiştik kimseye hesap vermeden.
Hani sanıyorsun ki, evlenince daha da özgür olucaz.
Ama evlendik daha balayımız sorun oldu, dedesi "ben hastayım, beni bırakma oğlum" dedi.
Yüzüğü eline verip "dedenle mutluluklar dilerim, senin bir eşin varmış zaten" deyince benim dediğim oldu.
Ama birkaç ay sonra bayram geldi ve tatil rezervasyonu yaptık. Eşim bu defa dedesinin tepkisini en baştan söndürmek için "iş seyahatine çıkıyoruz" dedi.
Ben çok bozuldum, ya düşünsene evlisin, kaç yaşında koca herifsin..
Karınla tatile gideceksin, 80 yaşında dededen korkup yalan söylüyorsun.
Tabi ben gene itiraz ettim.
"Nişanlıyken rest çektiğim konuları, evlendik diye sineye çekecek değilim" dedim.
Çatır çatır da söyledik nereye gittiğimizi.
Ha ama ne oldu, küstü dedesi, gerginlik çıkarttı.
Flört ederken var mıydı böyle bi sorun, yoktu..
Off böyle işte..

Son düzenleme:

öyle cnm çok haklısın...evlenmeden önce seninle vakit geçirmek için ailesiyle papaz olan adamlar evlendikten sonra ailelerini kırmamak için senle papaz oluyolar...söylüyosun kabul de etmiyolar

off ya valla 11 ayda 11 yıl yaşlandım yemin ederim...öğh geldi ya artık

inşallah hep böyle devam eder rabbim hiç bozmasın nazarlardan sakınsın inşallah benim nişanlımda gezmeyi tozmöayı çok sever inşallah bizde sizin gibi oluruz dualarınızı bekliyoruz ..

İnşallah canım inşallah allah herkese nasip etsin mutlu yuva kurmayı :)

o kadar doğru ki bizde üniverstede okurken giderdik tatile ohh kimseye hesap verme yok bişey yok ama şimid en son bomba kayınvalidem sevgililer gününde sinir krizi gecirdi bende süslendim püslendim gittim meger hastaymış birde misafirler geldi zaten işten çıkmışım çokda yogundum o gün yorgun argın artık misafir ağırla bilmem ne ıyyyyy düşündükçe sinir oluyorum olmasın ya cevre baskıları olmasın istemiyorum ya offf offff

Beklentilerinizi ne kadar az tutarsanız o kadar mutlu olursunuz...

iyide arkadaşım yorumları okudunuz mu bilmiyorum da milletin zaten çok bi beklentisi yok sadece ilgi sevgi saygı arada değişik bişeyler yapmak hatta evimizde kimse karışıp müdahale etmeden eşimizle zaman geçirmek bunlar çok mu şeyler sence

Allah bozmasın anlattıklarınızın hepsini bir bir yaşıyorum
2 yıllık evliyim allahım bozmasın umudum bu güzelliğin uzuuuun sağlıkla devam etmesi...
Çünkü ben babamdan canım cicim bi sevgi ilgi görmedim sağolsun hiçbirşeyimi ihmal etmedi ama sevgisini maalesef gösteremedi.Benim yaşam tarzımdaki kız çocukları bu sevgiyi ilgiyi kocalarından beklerler genelde.Allahıma bin şükür olsun ki bunu eşimde buldum.Allahım herkese mutlu evlilikler nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…