Evlilikten ne gibi beklentilerimiz var haydi paylaşalım kızlar

Hayır bunlar standart beklentiler. Ama bunları karşılamayan bir adamla ilişki yürütüp yürütmemek de yine bizlerin elinde..

amin allah bozmasın dahada çok artırrısn inşallah darısıda herkese olsun

10 aylık evliyim, çok şükür eşim her konuda yardım eder, yemek yaparken, sofrayı toplarken, temizlik yaparken herşeyimizi beraber güle oynaya yaparız. ikimizin de ailesi çok uzakta olduğu için de çok rahatız. kavgamız olursa da ikimizin arasında, aşkımız olursa da ikimizin arasında.

evliliğin ilk aylarında beklemediğimiz şeyler yaşadık, olmayacak konulardan tartıştık, birbirimize yüklendik. ama hep derler evliliğin en zor zamanları ilk yıllarıdır diye. çok şükür biz o günleri atlattık.
özellikle yeni evliler için söylüyorum sabredin kızlar, sinirle kalkıp zararla oturmayın.

konumuza dönecek olursak evlilikten beklentilerimiz genelde aynı, sevgi, saygı, hoşgörü ve huzur.

bende ekımde evlencem bende cok mutlu olmak ıstıyorum esımın bana yardımcı olmasını ılgı gostermesını sevmesını saymasını ıstyrm ınsallah da oyle :)pek sanmıyorum ama temızlık konusunda yardım etmez

inan ben de sadece bunalrı bekledim malesef yasayamadan ayrıldım çünkü eşimin yanlış bekar ark vardı bi evliliği besleyen ilgi bence o da su yazdıkalrın bunlar kadının ruhunu doyuran gıdalar ama bazıları eşine bunları vermekte malesef çok cimriiiiiiii

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım,
bu nedenle konu "Aile,evlilik ve çocuklar"başlığına taşınmıştır.

yaklaşık 2 ay var dğünüme kısmetse.ilk beklentim Rabbim banada nişanlımada pişmanlık vermesin.huzurla,sağlıkla geçecek bir ömür bekliyorum.sağlık ve huzur herşeyin başı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…