ben bu tür evlilik hikayelerini okudukça evlilikten soğudum.
şu yaşıma kadar evlilik hayallerim vardı ama artık mutsuz olmak = evlilik sanırım. çevremde mutlu görünen o kadar evlilik varken... bu kötü evlilikleri gördükçe artık ne aşk nede evilik benim aklımda, zihnimde yok artık ...
ben böyle mutluyum...
evlilik=- , para = +, aşk,sevgi = -, çocuk sahibi olmak =-
Hayat görüşüm değişdi ya. insanlar azıcıkda mutluluklarını paylaşır. çok üzücü aslında ... ama şu cümle çok yanlış "bunları hakedecek ne yaptın"...aslında onunla evlenmeyi bir hayat sürmeyi sen seçtin...
yaşayacağın şeyler belliydi ama belki sen gözlerini yumdun görmedin.
büyükler çok haklı iyice araştırmadan bir kişiyi evliliğe aşk için karar verilmemeli....
Allah herkesi bir sınavdan geçiriyor... İnanın tek sıkıntı yaşayan siz değilsiniz. herkes o kadar büyük sıkıntılar çekiyor ki....
Aldatılanlar, eşi tarafından dayaktan öldürülenler... kuma görenler....
o yüzden bir karar vericen ya hayatına onunla devam edicen..
yada bu evliliğe bitiricen ....
ben bu tür evlilik hikayelerini okudukça evlilikten soğudum.
şu yaşıma kadar evlilik hayallerim vardı ama artık mutsuz olmak = evlilik sanırım. çevremde mutlu görünen o kadar evlilik varken... bu kötü evlilikleri gördükçe artık ne aşk nede evilik benim aklımda, zihnimde yok artık ...
ben böyle mutluyum...
evlilik=- , para = +, aşk,sevgi = -, çocuk sahibi olmak =-
Hayat görüşüm değişdi ya. insanlar azıcıkda mutluluklarını paylaşır. çok üzücü aslında ... ama şu cümle çok yanlış "bunları hakedecek ne yaptın"...aslında onunla evlenmeyi bir hayat sürmeyi sen seçtin...
yaşayacağın şeyler belliydi ama belki sen gözlerini yumdun görmedin.
büyükler çok haklı iyice araştırmadan bir kişiyi evliliğe aşk için karar verilmemeli....
Allah herkesi bir sınavdan geçiriyor... İnanın tek sıkıntı yaşayan siz değilsiniz. herkes o kadar büyük sıkıntılar çekiyor ki....
Aldatılanlar, eşi tarafından dayaktan öldürülenler... kuma görenler....
o yüzden bir karar vericen ya hayatına onunla devam edicen..
yada bu evliliğe bitiricen ....
evlilik danışmanı sözü gülmeme sebep oluyor türk insanı o yerlere gitmez sosyete ve parası bol olanlar gider bu şiddet uygulayan erkeklerin anaların kuaföre dahi gitmemişlerdir kültür ile alakalı bu tür erkeklerin anaları babalarından gördükleri şiddeti hanımlarında uygularlar çözüm ya boşanacaksın yada dayak atmasına razı olacaksınSiz kac yasinda evlediniz? ve esinizi yani birbirinizi sevrek mvi evlendiniz? sizce evlilik icin acelemi ettiniz? on yargi yapmak istemem ama ask ile baslayan fakat cok acele edip evlenen ve evliligin sorumlulugunu dusunmeden ve toz pembe olarak evlilik yapanlarin sorunlari boyle oluyor.. hep hakaret hem siddet.. Once sorunlari ve olabilicek cozumleri dusunmenizin gerektigi kadar da esiniz ile onun anlayacagi dilden konusmaniz lazim. Anlayacagi dil derken siddeti kastetmiyorum ama guzel ogutler ile..vs.. simdi diyebilirsinizki benim kocam anlamaz o tarz sozlerden.. Esiniz ile iletisim bir gozden geciremenizi tecrubesiz biri olarak tavsiye ederim. Eminim ki evli bayanlar size daha cok yardimci olacaktir.. birde unutmayin ki evlilik danismanlari da size yaridm edebilir..
Arkadaşlar mrb,
Bana evlenirmisin dediklerinde asla derdim.Çevremde çok mutsuz evli çift olduğundan korkardım.Araştırma yaptığımda kavga sebepleri hep aileydi.Aman dedim kendimce ben evlensem bu saçmalıkları yaşamam.
5 yıldır evliyim.Çok sevdiğim bir eşim ve çocuğum var.4 yıl süper mutlu geçen evliliğim gerçekten aile faciasına uğradı.Artık ev zından gibi sevgi yok saygı yok çıldırmak üzereyim.Dünyalar tatlısı eşimin yerine bambaşka biri geldi.Tanıyamıyorum....
4 yıl ailesinden uzak yaşadık.bu son yıl yakınımıza geldiler ve geldikleri gibi huzurum değişmeye başladı.Demek ki ailenin bu kadar etkisi oluyormuş.
Eşinin ailesine ne kadar uzak olursan o kadar mutlu oluyor muşsun.Evlenecekler çağrım size asla yakın oturmayı kabul etmeyin asla.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?