Evlilikten nefret eder oldum...

arkadaşalar baba evine geldim. 1 haftadır burdayım. bu defa tamamen bitti. iş arıyorum kendime güvenim tekrar geldi. ailem bana bırakıyor herşeyi. karar senin arkandayız diyorlar. eşime gelince yine sürekli arıyor. dön diyor. araya arkadaşları sokuyor. bende konuşmuyorum. hattımı değiştiremiyorum çünkü iş başvurularına bu numaramla başvurdum. mesaj gönderip duruyor. içimde ona karşı hiç bir şey kalmadı. huzurluyum. mutluyum.

iyi ne istediğini bilen kadın, hep mutlu olan kadındır ülkemizmdeki erkeklerin %60 kişiliksizdir,sorumsuzdur,anakuzusudur

lütfen herseye ragmen moralini yüksek tutmaya calis. sen bunu haketmiyorsun evet ama bundn sonra daha da kötü seylerin olmamasi icin bosan derim. böyle bir evlilikten dahaa kötü ne olabilir ki???

Böyle birşeye izin vermen çok üzücü. kendi degermizi bilmeliyiz...benm de basimdan zor seyler gecti ama evlilige de gecmesine izin vermedim. sende bi yerde nokta koy artik- ama kararli ol

Son düzenleme:
Sanki benim evliliğimi anlatmışsın aynılarını bende yaşıyorum canım ama sen saşlısınkiarkanda ailen var benim oda yok sadece katlanıyorum hakkında hayırlısı olsun

hakkında hayırlısı olsun canım.Rabbim oğlunla senin adına ne hayırlısı ise onu versin işl.Üzüldümmüü diyim sevidimmi diyim bilemedim.Dik durup kendine güvendikten sonra herşeyi başarırsın merak etme.Böle erkekler kendilerini hep birşey sanıyorlar.Tabi biz hep onlrı affetmek zorundayız dimi.Neden çünki adımız dul olacak ya biz bir hiç oluruz ya ondan.

Sağolun. bende karışık duygular içindeyim. gelecek endişem olmasa daha bir rahat olurdum. inşallah başaracağım. Allah bizimle. ben evliliğim boyunca (6 yıl) hem kadınlığımı hemde anneliğimi kusursuz yerine getirdim. iyi ve fedakar bir eş oldum. karşılığını bulamayınca da pes ettim. evet sizinde söylediğiniz gibi bekarken evli, çocuklu, şimdi de dul çocukluyum. yalvararak evliliğe ikna ettiği beni şimdilerde umursamadığını söylüyor kocam. sadece emeklerime, kızıma ve ömrümden giden koskoca 6 yıla acıyorum.

Bestceny, elimizden ne geliyorsa, özele bakman, özel atman yeterli. Çok doğru tespitler yapan arkadaşlar var. Hepsine yürekten katılıyorum. Sorunlar bazen çözülüyor, bazen de böyle kangren oluyor, kesip atmak tüm vücudu kurtarmak için çok gerekli oluyor. Çocuk çok değerli. Hem de çok. Yapılacak olan bişey varsa buradayızcanım. En azından kendi adıma konuşayım.

çok teşekkür ederim hepinize. zor bir sürece girdim. hakkımızda hayırlısı olsun. evet bizim evliliğimiz kangren olmuştu. kesip atmanın zamanı geldi. herkesle paylaşamıyorum. kadınlar kulübü ve siz üyeler sayesinde kararımın doğruluğunu ve ne yapmam gerektiğini öğrendim. Allah razı olsun. hayat herşeye rağmen devam ediyor. herkese mutluluklar. Allah yar ve yardımcımız olsun İnşaAllah.

Aynen bende korkar oldum evlilikten kendi kendime simdiden herseyi sorgulamaya basladım.
Hatta evli olmadıgım icin kendimi sanslı hissediyorum.
Ama sunu da söyleyim burdan hayata dair cok sey ögrendim..

Hakkında hayırlısı olsun arkadasım..
Yepyeni bir hayat seni bekliyor insallah cok mutlu olursun.

canim ya cok uzuldum kimse busekilde olsun istemiyor ama kendin ve cocugun icin yasa ve bence asla donme asla degismiycektir ayaklarinin ustunde dur !!! o da uzaktan baksin.. basini da duvarlara vursun

Canım, sıkıntını ve birşeyleri yoluna koyma çabanı anlıyorum..
Ancak durumuna dışarıdan yorum yaomak ççok zor, çünkü kendi içinde hiç net değilsin.
Çok kısa bir süre önce "2.bebeği yapsam mı, erken mi" diye bir konun vardı. Bu sene içindeydi, belki 1 ay olmadı.

Seni eleştirmek için yazmıyorum. Ancak kafanı toplamak ve ne istediğini karar vermek durumundasın.
Arada bir bile olsa, evliliğinde herşeyin yoluna girebileceğine dair ümidin oluyor demek ki..

O halde sana "bitir, arkana bile bakma" demek doğru olmaz.

Ama sıkıntıların da var, hem de ciddi. Yani önce kendi içinde bir karara varman gerek..

evet canım 1 ay öncesine kadar bebeğim olsun istiyordum. sorunlar vardı yine ama sanki kendime ikinci bir yoldaş arıyordum. evet hata olabılır. şimdi de iyiki olmamış diyorum. kızım için zaten üzücü bir durum boşanmış olmam. birde o bebek olsaydı işin içinden hiç çıkamazdım. çok özlemiştim bebek sevmeyi bakmayı ilgilenmeyi. belkide kaderime razı olup beni durdursun diye bir bebek istiyordum. bilemiyorum. kafam çok karışmıştı. şimdi git gide düşüncelerim netlik kazandı ve şunu söyleyebiliyorum. evet ben bu adamdan boşanıcam. belki hemen açmicam davayı ama geri dönmicem. ve şunu da çok iyi biliyorum ki geri dönecek olsam eşime tekrar baba evine dönmek zorunda kalıcam. umudumu kaybedince evliliğimden yana artık kararlarım da netleşti. boşanmak yada ayrı yaşamak elbette zor olacak ben ailem ve kızım için. ama biz bunları aşıcaz Allah'ın izniyle. o eşim olacak adam da bunu görecek. pişman olacak yaptıklarına inşallah. ama bu defa arkamı bile dönüp bakmıcam. yeter ki Rabbim bana o gücü versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hayat zor.

En azından bir müddet ailenin yanında kalarak kendine düşünme fırsatı vermiş olursun canım. Bir zararı olmaz. Eğer seni hayata küstürecek derecede mutsuz bir evlilik yaşamışsan, kızınla birlikte kuracağınız yeni hayatta bundan daha büyük bir zorluk yaşayabileceğini sanmıyorum.

Allah yardımcın olsun, her zaman buradayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…