arkadaşalar baba evine geldim. 1 haftadır burdayım. bu defa tamamen bitti. iş arıyorum kendime güvenim tekrar geldi. ailem bana bırakıyor herşeyi. karar senin arkandayız diyorlar. eşime gelince yine sürekli arıyor. dön diyor. araya arkadaşları sokuyor. bende konuşmuyorum. hattımı değiştiremiyorum çünkü iş başvurularına bu numaramla başvurdum. mesaj gönderip duruyor. içimde ona karşı hiç bir şey kalmadı. huzurluyum. mutluyum.
gercekten bu tespit dogrumu o zaman bekar kalmaya layiklar....evlenipte kizlarin basini yakmasinlar....iyi ne istediğini bilen kadın, hep mutlu olan kadındır ülkemizmdeki erkeklerin %60 kişiliksizdir,sorumsuzdur,anakuzusudur
arkadaşalar baba evine geldim. 1 haftadır burdayım. bu defa tamamen bitti. iş arıyorum kendime güvenim tekrar geldi. ailem bana bırakıyor herşeyi. karar senin arkandayız diyorlar. eşime gelince yine sürekli arıyor. dön diyor. araya arkadaşları sokuyor. bende konuşmuyorum. hattımı değiştiremiyorum çünkü iş başvurularına bu numaramla başvurdum. mesaj gönderip duruyor. içimde ona karşı hiç bir şey kalmadı. huzurluyum. mutluyum.
hakkında hayırlısı olsun canım.Rabbim oğlunla senin adına ne hayırlısı ise onu versin işl.Üzüldümmüü diyim sevidimmi diyim bilemedim.Dik durup kendine güvendikten sonra herşeyi başarırsın merak etme.Böle erkekler kendilerini hep birşey sanıyorlar.Tabi biz hep onlrı affetmek zorundayız dimi.Neden çünki adımız dul olacak ya biz bir hiç oluruz ya ondan.
Bestceny, elimizden ne geliyorsa, özele bakman, özel atman yeterli. Çok doğru tespitler yapan arkadaşlar var. Hepsine yürekten katılıyorum. Sorunlar bazen çözülüyor, bazen de böyle kangren oluyor, kesip atmak tüm vücudu kurtarmak için çok gerekli oluyor. Çocuk çok değerli. Hem de çok. Yapılacak olan bişey varsa buradayızcanım. En azından kendi adıma konuşayım.
ben bu tür evlilik hikayelerini okudukça evlilikten soğudum.
şu yaşıma kadar evlilik hayallerim vardı ama artık mutsuz olmak = evlilik sanırım. çevremde mutlu görünen o kadar evlilik varken... bu kötü evlilikleri gördükçe artık ne aşk nede evilik benim aklımda, zihnimde yok artık ...
ben böyle mutluyum...
evlilik=- , para = +, aşk,sevgi = -, çocuk sahibi olmak =-
Hayat görüşüm değişdi ya. insanlar azıcıkda mutluluklarını paylaşır. çok üzücü aslında ... ama şu cümle çok yanlış "bunları hakedecek ne yaptın"...aslında onunla evlenmeyi bir hayat sürmeyi sen seçtin...
yaşayacağın şeyler belliydi ama belki sen gözlerini yumdun görmedin.
büyükler çok haklı iyice araştırmadan bir kişiyi evliliğe aşk için karar verilmemeli....
Allah herkesi bir sınavdan geçiriyor... İnanın tek sıkıntı yaşayan siz değilsiniz. herkes o kadar büyük sıkıntılar çekiyor ki....
Aldatılanlar, eşi tarafından dayaktan öldürülenler... kuma görenler....
o yüzden bir karar vericen ya hayatına onunla devam edicen..
yada bu evliliğe bitiricen ....
Canım, sıkıntını ve birşeyleri yoluna koyma çabanı anlıyorum..
Ancak durumuna dışarıdan yorum yaomak ççok zor, çünkü kendi içinde hiç net değilsin.
Çok kısa bir süre önce "2.bebeği yapsam mı, erken mi" diye bir konun vardı. Bu sene içindeydi, belki 1 ay olmadı.
Seni eleştirmek için yazmıyorum. Ancak kafanı toplamak ve ne istediğini karar vermek durumundasın.
Arada bir bile olsa, evliliğinde herşeyin yoluna girebileceğine dair ümidin oluyor demek ki..
O halde sana "bitir, arkana bile bakma" demek doğru olmaz.
Ama sıkıntıların da var, hem de ciddi. Yani önce kendi içinde bir karara varman gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?