Çok doğru söylemiş. İki insanın evlilik yoluna girmesi, birbirine çok aşık olması pat diye evlenemeye sebep mi ? Nişan bu günler için var, iyice tani-ailesine gir, bak bakalım oluyor mu diye (ki sizde o bile yok)
Ama ne hikmetse bizde Nişan atmak için birbirini bicaklayacak hale gelmeyi bekliyor insanlar,yoldaki işaretleri takip etmeden ,anlamadan - müstakbel eşinin kötü taraflarını farketmek istemeden evleniyorlar, sonra 'neden mutsuzuz'
O yüzden ben çocuğa hak verdim
Akıllı bir adammis. Ayrıca ister ailesi,ister sülalesi size hak versin, o bir birey. Kocaman bir adam. El,alem onaylamaz diye umursamamasi onun olgun olduğunu gösterir - ki bu davranışı ve teklifi de bence oldukça olgun.
Ben sizin yerinizde olsam madem stresten uzak kalmak ve ilişkimizi degerlendirmek için biraz yavaşlama kararı aldık ve ben bu karardan memnun değilim, yeniden sevgilik aktiviteleri yapmaya başlardım. Biliyorum,pandemi var ve çok şey mümkün degil. Ama akşam yürüyüşleri, bahar piknikleri,hamakta uzanıp doğayı dinlemek, neseli sohbetler etmek flaan...gergin konulardan, yakın gelecekte bir ton masraf gerektirecek nişan-dugun-taki-ev konularından uzak, yine eski günlerdeki gibi takılmak ikinize de iyi gelecektir.
bazen çiftlerin arasına kavgalar, soğukluklar girebilir. Çok doğal bir süreç
madem doğal bir süreç, içinden sevgiyle ayrılmaya bakin