Evlililten vazgeçme sebebime çare bul

4 yıldır bekliyoruz tam beşinci yılımızda evimizi arabamızı aldık evlenmeye hazırız derken çıkan sorunlara bakın ya
ya nie sorun ki nişanlınla konus annenle baban gidince bu nolacak de ben kabul etmem de onun vereceği cevaba göre yoluna bakarsın yani annesi var babası var madem biri alsın götürsün sanane ya alla alla ay sinirlendim

ben de sevgilimden bu nedenle ayrılmıştım. annesi ve ablası kocalarından boşandılar. hep beraber oturmayı teklif etmişti. annesi yine iyi bi kadındı da. ablası çok fenaydı ya. çok meraklı, fesat bi tip. mümkün değildi yapamazdım onlarla yapım gereği. nişanlınızla oturup anlaşın, o da kardeşine durumu uygunca anlatsın. umarım sorun çıkmadan sizin istediğiniz yönde hallolur.

1. Ne alaka,elden ayaktan düşmemiş sapa sağlam genç kız.
2. Annesi babası hayatta üstelik ikiside yeniden evlenebilecek durumda.
3. Kendisine evde almışlar..
4. Büyükler demişki *ev ev üstüne olmaz* nede güzel demişler.
5. Anladığım kadarıyla, biçok eksi özelliklere sahip biri,yüksek ihtimalle çok problem çıkarır..

Görümcenizin bir anne-babası varken velisi siz değilsiniz eşiniz de değil. Net bir şekilde ben bu evi arabayı alıp hazırlığımı yaparken görümcemin bizle oturacağından haberim yoktu resmen yumurta deliğe dayandığında oldu bittiye getiriyorsunuz bana evliliğimin ilk yıllarını kimsenin zehir etmeye hakkı yok onun ne annesiyim ne babası evlenmeyi düşüneceklerine kızlarını düşünsünler deyin

Canım tek yapman gereken görümcene koca bulmak :)) saka bi yana nisanlinla konus ikiniz disinizle tirnaginizla kaziyip kendinize ev araba almissiniz gelip baskasinin mutlulugunuZa golge dusurmesine musade etmeyinn sonra kurtulamazsiniz

Nişanlınızla konuşun. İstemediğinizi söyleyin. Görümcenizin anne babası ölmemiş ki. Hala hayattalar, alsınlar yanlarına madem. Baktınız ki ileride anlaşabildiğinizi ve sizin için de artık sorun olmadığını fark ettiniz, o zaman beraber oturursunuz.

Aslında sohbet muhabbet ederken iyi biri o konuda anlaşıyoruz ama hayat geçirilcek tarzda değil. Daha kızı dişini fırçalarken bile görmedim şu zamana kadar. Bi kere kız arkadaşı çocugnu bırakmış buna baksın diye buda çocuga çekirdek yediriyo ama çekirdekleri ağzında biriktirip salyalı salyalı veriyo. Dedim agzına sokmadan soysana çekirdeği aman böyle yiyo nolcak dedi! Ya 3 yaşındaki kız senin yosun tutmuş ağzındaki salyalarına niye maruz kalsın ki. Yani çocugum falan olsa evde ona bırakıp gitmem annemde o var diye gelmez yani evliliğimin ilk yılları değil çocuk falan olursada sorun bnm için. Çocugmu onun büyütmesini istemezdim. Çünkü kardeşinede ders çalıştırmak yerine evde temixlik yaptırırdı!

Anne si baba si düşünsün siz bakmak zorunda değilsiniz ... İnsan kayin valide si ne bile bakmak zorunda değil sadece vefa için bakilir...bu sorunu evlenmeden cozun derim nişanlıniza anlatın yoksa ilerde çok canınız sıkılır

Konu makyaj malzemelerinizi kullanması vs... değil ki sadece. Herkes kendine ait bir özel hayatı olsun ister. Bu insanın anne babası varken sizin yanınızda kalması çok ilginç. Ayrı bir düzen kurmak hakkınız. Bence nişanlınızla konuşun. Böyle saçmalık olur mu ya?

Burası bitirdi beni, ömrümü yedi ...

Iyyyy aman aman su isi bi an once coz. Degil omur , 1 gun bile gecmez...

Allah yardımcın olsun canım.. kendimi senin yerine koydumda çok kötü bi durum yaaa....

madem sizinle kalacak tek bi şartla kabul et.. o da çalışsın.. ewde oturmasın kös kös...

akşam da napıosa yapsın.. sende ne bulursan onu pişirirsin özel bişeyde yapmana gerek yok...

mutfagıda o toplasın.. gelinsin diye yapmak zorunda hissetme kendini...

nişanlına böle söleyebilirsin...

İşte yeni evliyken kocama güzel sofralar hazırlamak istiyorum ama o varken yapmak gelmez içimden o var diye akşam yemeklerini geçiştirmek istemiyorum. Ben onların evinde asla bardağmı tabagmı yıkamadan kullanmam kendi evimdede o pasaklı yüzünden rahat rahat çatal bıçak bardak kullanamıycam hep acaba bunu nasıl yıkadı diye düşüncem gerçekten çok pis biri ya daha çalışsa bile gider ya lens alır ya kaynak alır ya gider dövme yaptırır o kadar saçma sapan bi kız ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…