- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
İşte yeni evliyken kocama güzel sofralar hazırlamak istiyorum ama o varken yapmak gelmez içimden o var diye akşam yemeklerini geçiştirmek istemiyorum. Ben onların evinde asla bardağmı tabagmı yıkamadan kullanmam kendi evimdede o pasaklı yüzünden rahat rahat çatal bıçak bardak kullanamıycam hep acaba bunu nasıl yıkadı diye düşüncem gerçekten çok pis biri ya daha çalışsa bile gider ya lens alır ya kaynak alır ya gider dövme yaptırır o kadar saçma sapan bi kız ki.
Dimi yani bana neeee anası zor ugraşıyo öglene kadar yatıyo sabah kalkıp ekmek arasına bişiy koyup yiyo dışarı çıkcaksa ertesi günden kalan makyajın üstüne makyaj yapıp çıkıyo bide habire bnm makyaj malzemelerimi kullanır şimdi bile valla düşündükçe daralıyorum. Şimdi diyelim konuştuk babası bizle kalsın falan dese bile ilerde orda kadınla anlaşamıyıp bize gelmiyceği ne malum? Veya kaynanam şimdi diğer küçük oğlunu yurt dışına götürüyo yanında sonradan o türkiyeye dönmek isterse oda yanımıza gelcek valla bıktım ailesinden yaAyy sinir olurum ben bu tiplere çalışmazsa da senin başına dert.. ewde de durmaz bu dışarı çıkcam diye kocandan para ister.. olan senin emeklerine olur seni çok ii anlıyorum...
nişanlınla konuş çalışsın ama çar çur ederse de sen yardımda bulunma de..
olmadı ewe 15 gnde 1 temzlkçi alırsın canım... ewi dip köşe temizler... sende sadece mutfağı toparla yemek yap.. ya da mutfakta sen yıka o makinaya koysun falan...
böle böle de bikaç gün sürer işe girse çıkar bu kız aaa. her türlü başına dert.. ewi ayrı olsun o zaman ewinde naparsa yapsın...
ayy ne tuhaf bi aile yaaaaa... anası babası sahip çıksın bu nedir yaa zorunda mısın sanki....
Dimi yani bana neeee anası zor ugraşıyo öglene kadar yatıyo sabah kalkıp ekmek arasına bişiy koyup yiyo dışarı çıkcaksa ertesi günden kalan makyajın üstüne makyaj yapıp çıkıyo bide habire bnm makyaj malzemelerimi kullanır şimdi bile valla düşündükçe daralıyorum. Şimdi diyelim konuştuk babası bizle kalsın falan dese bile ilerde orda kadınla anlaşamıyıp bize gelmiyceği ne malum? Veya kaynanam şimdi diğer küçük oğlunu yurt dışına götürüyo yanında sonradan o türkiyeye dönmek isterse oda yanımıza gelcek valla bıktım ailesinden ya
Bnmde annem tek babam yok. Bnde annemle oturmak istiyorum oda çocuk oldugu zaman. En azından ben çalışırken evi temizler çocugma mis gbi bakar. Çocugmu diğerine bıraksam küçücük bebekte onun pisliğinden nasibini alır
Bence böyle birşeyi baştan kabul etmeyin. Yoksa sonraları evliliğin bozulabilir. Bence nişanlını al karşına konuş herşeyi anlat onu kırmayacak şekilde istemediğini açık açık belirt. Yani bu nasıl bir kız ki senin jiletine kadar kullanabiliyor. İnsanda hiç iğrenme duygusu falan olmaz mı? Evlenince ne olur biliyor musun? Sen sabahtan akşama kadar gider çalışırsın eve gelirsin temizlik bulaşık görümcenin dağıttıklarını toplarsın. Görümcende sen işteyken sen kıyafetlerinle makyaj malzemelerinde süslenir püslenir gezer. Tek yapman gereken bence konuşmak önce nişanlınla ve olmazsa görümcenlede.Meraba kızlar
Böyle bişiyin başıma gelceğni hiiiiç düşünmezdim ama görümcem başıma dert oldu. Konu şu ki benim görümcem onlara gittiğmiz zaman ne kahvaltı ne yemek hiç bişey hazırlamaz bana (bnm annemi geçen ramazan iftara çagırmışlardı ve bana ne yemek yapcan diye sormuşlardı. Bnde madem ben yapıcam bize gelseydiniz iftara demiştim şakayla karışık) genelde bişey yiyceksem onların evinde bn hazırlarım normaldede nişanlıma yemek yapmazlar , görümcem evde oldugu halde yatak çarşafları ayda 1 değişir , bulaşık yıkar ama o tabak bardak sabuna değmez suyun altından geçirir. Şimdi diyceksiniz ki sana neeee. Bnde aynen öyle diodum zaten ' aman banane evlenince evim ayrı barkım ayrı istediğni yapsın ' diodum ama öyle olmadı. Kaynanam ikinci evliliğni yaptı başka şehre gidio kayınprderde ikinci eşle evli. Kaynanam gidince nişanlımla görümcem birlikte kalcaklar. Evlenincede birlikte oturcakmışız. Bende aşırı titiz biri sayılmam dağınığımdır biraz ama görümcem benden beter o yüzden birlikte oturmak istemiyorum.
Ve bide saçma sapan arkadaşları var ben işteyken kız arkadaşlarının evime gelmesini istemiyorum. Gelen giden illaki makyaj malzemelerimi kullancak. Odamı karıştırcak çünkü arkadaşları öyle tipler. Benim bi sürü cilt bakım ürünüm vardır o yüzüne sabun bile sürmez ama bnde varsa kullanır eee aynı evde ortak kullancaz. Kullanmaz demeyin geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış aynı evde olsak nelerimi kullanır. Malın ne kıymetliymiş diyceksiniz belki ama aynen öyleeee aynı yaştayız ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum herşeyimi alın terimle alıyorum. Bide kendisi çalışmıyo bizle oturursa biz bakıcaz resmen kazık kadar kıza kısacası birlikte oturmak istemiyorum kaynanam bana bişey demedi ama evlilik vakti gelince bişey derlerse ne diyim nasıl belirtim? Nişanlımda haklı kızlardeşi tek otursun istemio ( görümceme ev aldılar orda oturabilir) bu kızın anası var babası var resmen ikinci evliliklerini yapıp başıma atıolar çok sinirliyim!!!!
Ben annemi şuan istemiyorum. Çocuk olunca doğum iznim bittikten sonra istiyorum. Sonuçta 3 aylık bebeği tek bırakamam. Gecede bizde kalması gerek ki ben yorgun olur uyanamazsam annem gece uyanır ne bilim kim ne düşünürse düşünsün zaten ben en baştan nişanlıma annem bizle oturcak demiştim oda kabul etmişti hem annem hem görümcemle oturamayız bide annem görümcemin pisliğnimi temizliycekIcınde bulunmak ıstemedıgınız bır durumu düşünmek bile cok zor.. Bence siz nişanlınızla duzgun bı sekılde gorusunuzu anlatın.. Ama annenızı yanınızda ıstıyor olmanız nısanlınız tarafından nasıl karşılanır onuda duşunun..
Ay orayada gelirrrr! Geçen ben bi semt söyledim orda oturcam diye kaynanam hemen dioki kızım sende orda oturur musun? Oda hemen otururum dedi nereyr gitsek gelcek bellimümkünse cudi mahallesinden ev tutun ona. yakınıma gelirsen seni öpiciğim deyin
Ben annemi şuan istemiyorum. Çocuk olunca doğum iznim bittikten sonra istiyorum. Sonuçta 3 aylık bebeği tek bırakamam. Gecede bizde kalması gerek ki ben yorgun olur uyanamazsam annem gece uyanır ne bilim kim ne düşünürse düşünsün zaten ben en baştan nişanlıma annem bizle oturcak demiştim oda kabul etmişti hem annem hem görümcemle oturamayız bide annem görümcemin pisliğnimi temizliycek
Böyle rahat insanları oldum olasi hic sevmem bence acikca soyle çekinme istemiyorum de anasinin babasının yanind kalsin ben mevburmuyum diye acikca soyle ilerde cok buyuk dert olur bunun dusuncesi bile ne hale getirmis birgunle bile boyle sinirlenmisin bide yasamayi dusun bence utanma çekinme söyleMeraba kızlar
Böyle bişiyin başıma gelceğni hiiiiç düşünmezdim ama görümcem başıma dert oldu. Konu şu ki benim görümcem onlara gittiğmiz zaman ne kahvaltı ne yemek hiç bişey hazırlamaz bana (bnm annemi geçen ramazan iftara çagırmışlardı ve bana ne yemek yapcan diye sormuşlardı. Bnde madem ben yapıcam bize gelseydiniz iftara demiştim şakayla karışık) genelde bişey yiyceksem onların evinde bn hazırlarım normaldede nişanlıma yemek yapmazlar , görümcem evde oldugu halde yatak çarşafları ayda 1 değişir , bulaşık yıkar ama o tabak bardak sabuna değmez suyun altından geçirir. Şimdi diyceksiniz ki sana neeee. Bnde aynen öyle diodum zaten ' aman banane evlenince evim ayrı barkım ayrı istediğni yapsın ' diodum ama öyle olmadı. Kaynanam ikinci evliliğni yaptı başka şehre gidio kayınprderde ikinci eşle evli. Kaynanam gidince nişanlımla görümcem birlikte kalcaklar. Evlenincede birlikte oturcakmışız. Bende aşırı titiz biri sayılmam dağınığımdır biraz ama görümcem benden beter o yüzden birlikte oturmak istemiyorum.
Ve bide saçma sapan arkadaşları var ben işteyken kız arkadaşlarının evime gelmesini istemiyorum. Gelen giden illaki makyaj malzemelerimi kullancak. Odamı karıştırcak çünkü arkadaşları öyle tipler. Benim bi sürü cilt bakım ürünüm vardır o yüzüne sabun bile sürmez ama bnde varsa kullanır eee aynı evde ortak kullancaz. Kullanmaz demeyin geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış aynı evde olsak nelerimi kullanır. Malın ne kıymetliymiş diyceksiniz belki ama aynen öyleeee aynı yaştayız ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum herşeyimi alın terimle alıyorum. Bide kendisi çalışmıyo bizle oturursa biz bakıcaz resmen kazık kadar kıza kısacası birlikte oturmak istemiyorum kaynanam bana bişey demedi ama evlilik vakti gelince bişey derlerse ne diyim nasıl belirtim? Nişanlımda haklı kızlardeşi tek otursun istemio ( görümceme ev aldılar orda oturabilir) bu kızın anası var babası var resmen ikinci evliliklerini yapıp başıma atıolar çok sinirliyim!!!!
İşte evde tek nasıl kalcak ki aylık evin taksitleri var. Görümce çalışmıyo etmiyo nasıl ödesin her ay evin taksidini. Bizi evlendirip görümcenin aldıgı eve atcaklar gÖrümceyle birlikte hem oturcaz hemde onun evinin taksitlerini ödiycez. Nişanlımada kendi evini sat iş kur diyolar.annesi babası düşünmüyor size mi kaldı düşünmesi. hem kendi evi varmış tek kalabilir bile
İşte o yüzden şuan kendine çeyiz almayı kestim düğüne 10 ay var yatak odası takımı alıp ödiycetim düğüne kadar ama sırf bu sebeplerden nolcagmız belli değil diye almadım şaka gbi yakonunu ve yorumların çoğunu okudum ben olsam kesinlikle kabul etmem görümceyle filan oturmak neymiş yaa... bide üstte senin yorumunu okudum kredi çekilecek düğünde takılanlarla ödenecekmiş yuh diyorum artık... milletin borcunu ödeme bence nişanlınla evlenmeyi tekrar gözden geçir
Ay orayada gelirrrr! Geçen ben bi semt söyledim orda oturcam diye kaynanam hemen dioki kızım sende orda oturur musun? Oda hemen otururum dedi nereyr gitsek gelcek belli
İşte evde tek nasıl kalcak ki aylık evin taksitleri var. Görümce çalışmıyo etmiyo nasıl ödesin her ay evin taksidini. Bizi evlendirip görümcenin aldıgı eve atcaklar gÖrümceyle birlikte hem oturcaz hemde onun evinin taksitlerini ödiycez. Nişanlımada kendi evini sat iş kur diyolar.
Düğünümüzle ilgili şahane planlarıda kredi çekicekmiş annesi bizde düğün takılarıyla ödiycekmişizzz!!!
Bnden başka herkes bnm hayatımla ilgili plan yapmış!
Ben annemi şuan istemiyorum. Çocuk olunca doğum iznim bittikten sonra istiyorum. Sonuçta 3 aylık bebeği tek bırakamam. Gecede bizde kalması gerek ki ben yorgun olur uyanamazsam annem gece uyanır ne bilim kim ne düşünürse düşünsün zaten ben en baştan nişanlıma annem bizle oturcak demiştim oda kabul etmişti hem annem hem görümcemle oturamayız bide annem görümcemin pisliğnimi temizliycek
İşte en son annesi kredi çekip düğün yapıcam size. Sizde ödersiniz dediği zaman nişanlımda ona 'sen kendine düğün yap bizi boşver di diyip masadan kalktı sonrada baana soruyo oğlum niye kızdı ki diyoAyyyy ne güzel, herkes kendi işine göre ayarlamış herşeyini... ve nişanlın tüm bunlara karşı sesini çıkarmıyor mu?
Nişanlınız ilerde annenizin sizle yaşamasını kabul ettiği için böyle bir teklifte bulunabiliyor, doğal olarak..
Bunun dışında hastalık vs. gibi zorunlu durumlar olmadıkça böyle birlikte kalmalara vs sıcak bakamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?