Evlililten vazgeçme sebebime çare bul

Ayy sinir olurum ben bu tiplere çalışmazsa da senin başına dert.. ewde de durmaz bu dışarı çıkcam diye kocandan para ister.. olan senin emeklerine olur seni çok ii anlıyorum...

nişanlınla konuş çalışsın ama çar çur ederse de sen yardımda bulunma de..

olmadı ewe 15 gnde 1 temzlkçi alırsın canım... ewi dip köşe temizler... sende sadece mutfağı toparla yemek yap.. ya da mutfakta sen yıka o makinaya koysun falan...

böle böle de bikaç gün sürer işe girse çıkar bu kız aaa. her türlü başına dert.. ewi ayrı olsun o zaman ewinde naparsa yapsın...

ayy ne tuhaf bi aile yaaaaa... anası babası sahip çıksın bu nedir yaa zorunda mısın sanki....

Dimi yani bana neeee anası zor ugraşıyo öglene kadar yatıyo sabah kalkıp ekmek arasına bişiy koyup yiyo dışarı çıkcaksa ertesi günden kalan makyajın üstüne makyaj yapıp çıkıyo bide habire bnm makyaj malzemelerimi kullanır şimdi bile valla düşündükçe daralıyorum. Şimdi diyelim konuştuk babası bizle kalsın falan dese bile ilerde orda kadınla anlaşamıyıp bize gelmiyceği ne malum? Veya kaynanam şimdi diğer küçük oğlunu yurt dışına götürüyo yanında sonradan o türkiyeye dönmek isterse oda yanımıza gelcek valla bıktım ailesinden ya
Bnmde annem tek babam yok. Bnde annemle oturmak istiyorum oda çocuk oldugu zaman. En azından ben çalışırken evi temizler çocugma mis gbi bakar. Çocugmu diğerine bıraksam küçücük bebekte onun pisliğinden nasibini alır

walla bilemedim canım aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...

şimdi sen görümcenle ilgili bişey desen nişanlına sen kötü olursun kardeşimi istemiyorsun der...

ewde beraber otursanız kardeşin böle böle yapıo bıktım desen kötü yine sen olursun bu devran böle sürer gider....

ne diyceğimi bende bilemedim canım :/

Bence böyle birşeyi baştan kabul etmeyin. Yoksa sonraları evliliğin bozulabilir. Bence nişanlını al karşına konuş herşeyi anlat onu kırmayacak şekilde istemediğini açık açık belirt. Yani bu nasıl bir kız ki senin jiletine kadar kullanabiliyor. İnsanda hiç iğrenme duygusu falan olmaz mı? Evlenince ne olur biliyor musun? Sen sabahtan akşama kadar gider çalışırsın eve gelirsin temizlik bulaşık görümcenin dağıttıklarını toplarsın. Görümcende sen işteyken sen kıyafetlerinle makyaj malzemelerinde süslenir püslenir gezer. Tek yapman gereken bence konuşmak önce nişanlınla ve olmazsa görümcenlede.

Icınde bulunmak ıstemedıgınız bır durumu düşünmek bile cok zor.. Bence siz nişanlınızla duzgun bı sekılde gorusunuzu anlatın.. Ama annenızı yanınızda ıstıyor olmanız nısanlınız tarafından nasıl karşılanır onuda duşunun..

Ben annemi şuan istemiyorum. Çocuk olunca doğum iznim bittikten sonra istiyorum. Sonuçta 3 aylık bebeği tek bırakamam. Gecede bizde kalması gerek ki ben yorgun olur uyanamazsam annem gece uyanır ne bilim kim ne düşünürse düşünsün zaten ben en baştan nişanlıma annem bizle oturcak demiştim oda kabul etmişti hem annem hem görümcemle oturamayız bide annem görümcemin pisliğnimi temizliycek

ben sızın durumunuzu anlayabılıyorum, Fakat nısanlınız bu duruma nasıl bakar empati yaparak konuşmaya calısın.. cok hassas bır konu bu..

Böyle rahat insanları oldum olasi hic sevmem bence acikca soyle çekinme istemiyorum de anasinin babasının yanind kalsin ben mevburmuyum diye acikca soyle ilerde cok buyuk dert olur bunun dusuncesi bile ne hale getirmis birgunle bile boyle sinirlenmisin bide yasamayi dusun bence utanma çekinme söyle

Bu nasıl bir saçmalık ya kp.kv leyde birlikte oturmaktan sonra birde görümceyle mi oturmak çıktı,

sakın kabul etme yoksa çok başın ağrıyacağa benziyor

annesi babası düşünmüyor size mi kaldı düşünmesi. hem kendi evi varmış tek kalabilir bile
İşte evde tek nasıl kalcak ki aylık evin taksitleri var. Görümce çalışmıyo etmiyo nasıl ödesin her ay evin taksidini. Bizi evlendirip görümcenin aldıgı eve atcaklar gÖrümceyle birlikte hem oturcaz hemde onun evinin taksitlerini ödiycez. Nişanlımada kendi evini sat iş kur diyolar.
Düğünümüzle ilgili şahane planlarıda kredi çekicekmiş annesi bizde düğün takılarıyla ödiycekmişizzz!!!

Bnden başka herkes bnm hayatımla ilgili plan yapmış!

konunu ve yorumların çoğunu okudum ben olsam kesinlikle kabul etmem görümceyle filan oturmak neymiş yaa... bide üstte senin yorumunu okudum kredi çekilecek düğünde takılanlarla ödenecekmiş yuh diyorum artık... milletin borcunu ödeme bence nişanlınla evlenmeyi tekrar gözden geçir

İşte o yüzden şuan kendine çeyiz almayı kestim düğüne 10 ay var yatak odası takımı alıp ödiycetim düğüne kadar ama sırf bu sebeplerden nolcagmız belli değil diye almadım şaka gbi ya

Ay orayada gelirrrr! Geçen ben bi semt söyledim orda oturcam diye kaynanam hemen dioki kızım sende orda oturur musun? Oda hemen otururum dedi nereyr gitsek gelcek belli

yakınlarda olması neyse de, aynı ev sıkıntı. gerçi yakınlarda da gelir rahatsız eder seni gibi geldi bilemiyorum. özel eşyalarını saklarsın hiç olmazsa. ama emin olamadm. nişanlın sana sahip çıkabilecek biri mi?

Ayyyy ne güzel, herkes kendi işine göre ayarlamış herşeyini... ve nişanlın tüm bunlara karşı sesini çıkarmıyor mu?

Nişanlınız ilerde annenizin sizle yaşamasını kabul ettiği için böyle bir teklifte bulunabiliyor, doğal olarak..

Bunun dışında hastalık vs. gibi zorunlu durumlar olmadıkça böyle birlikte kalmalara vs sıcak bakamıyorum.

Ayyyy ne güzel, herkes kendi işine göre ayarlamış herşeyini... ve nişanlın tüm bunlara karşı sesini çıkarmıyor mu?
İşte en son annesi kredi çekip düğün yapıcam size. Sizde ödersiniz dediği zaman nişanlımda ona 'sen kendine düğün yap bizi boşver di diyip masadan kalktı sonrada baana soruyo oğlum niye kızdı ki diyo

Ama bunu aklına sokan kaynanam yoksa nişanlım bunları düşünmez aaa o annesini eve alcaktı bnde kardeşimi alim demeZ. Hem bnm her işimizi halleden annemle onun bişiyi beceremeyen tembel pis kardeşi bir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…