- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
canım enim klavye kabadayılığı atıf değil hakaret değil bu bir deyim hani herkes kullanıyor.
Konuyu açmamdaki amaçsa buradaki hanımların aslında benim gibi düşündüğünü fakat işte farklı söylediklerini bildiğimden.alışmışız hep asarım keserim boşarım diyen kadınlara haliyle ben yadırganıyorum ama inanın kötü bir şey değil sizde itiraf edin istiyorum.
Her şeyin bir sınırı vardır.Yapmayan eşini sevmiyor mu yani ? Tabiki seviyor,ama herkesin bir karakteri var.İstemediğim şeyi kimse bana yaptıramaz.Gönlü olmadan ,aman eşim kırılmasın vs niyetiyle yapanlar da benim gözümde modern kölelerdir.
Her şeyin bir sınırı vardır.Yapmayan eşini sevmiyor mu yani ? Tabiki seviyor,ama herkesin bir karakteri var.İstemediğim şeyi kimse bana yaptıramaz.Gönlü olmadan ,aman eşim kırılmasın vs niyetiyle yapanlar da benim gözümde modern kölelerdir.
Ben bu şekilde hiç mutlu olamazdım. Evet nedense bana kölelik gibi geldi bu. Dikkat ettim de hep bir taraftan gidiyor giden...
kendi ayakları üzerinde durmak ekonomik özgürlükse bende duruyorum .sizde kıymetlisiniz tabi değer verilmiyorsunuz demiyorumki.bir çok kişi anlattıklarım karşısında kölelik bu diyor ama evlilikte bir taraf diğerine uymak zorunda bu kadındır bazende erkektir bizde benim uyumlu olan.
Ne kadınlar gördüm köle gibi davranıp kocalarını kendilerine köle eden:d adamlar ancak kendini kandırır
işte bu .dizi izlelmemi istemiyor bende izlemiyorum buna parlıyor bazı arkadaşla ne var bunda mantıklı bir şey istiyr,diziler beyin uyuşturuyor dizikolik oldu çıktı toplum bunun yerine belgesel yada haber izleyelim diyor ben ara sıra bir iki dizi izlemek istediğim için yapıyor bunu.izlemiyorum kültürümü arttırıyorum bunun nesi kölelik
tuvalete gitmeme karışmıyor tabi ama onun gideceği zaman tuvalet doluysa kızıyor ne çok tuvalete gidiyorsun diye bende öbürüne gitsin diye uyarıyorum tuvaletteyim diye..bunu nesi kölelik
ben günlük hayatımdan abartısız yalansız örnekler verdim herkeste oluyordur bunlar ama hayır dizi izliycem diye tutturursan hem uyuşursun hem kavga çıkar huzursuz olursun
örnek işte
Ayda yılda bir iki dizi islemek için izin alıyorsunuz eşinizden.
Ona dahi hoşgörüyle yaklaşamıyorsa burada sıkıntı vardır bence.
Pekala.Özür dileyerek düzeltiyorum:izin istiyorum dedimmi ben açıyorum diziyi kapat şunu belgesel açalım diyor hepsi bu.konuyu çarpıtıyorsunuz.
dizi izlemekten o istemiyor diye izlemiyorum arada sırada kaçamak yaaapıp izliyorum gönlünü alarak.
Pekala.Özür dileyerek düzeltiyorum:
Konunuzdan alıntıladım.
Çok da fark yok gibi.
izin istemek yapabilirmiyim edebilirmiyim diye sormaktır gönül almaksa işve cilvedir arada çok fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?