daha yazdım on senelik onbir girdik sayılır
bekarken arkadaşlarım vardı akrabalarımda halende var.ben çalışmaya başladıktan bir sene sonra eşimle tanıtım.aynı işyerinde ve bir gezide.arkadaş gurubumuzdaydı bu arkadaşlık sonra aşka dönüştü ve evlendik.dolayısıyla arkadaşlarımız hep oradan ortak oldu.benim daha önceki okuldan vs arkadaşlarımla zamanla koptuk.hobi olarak resim yapıyordum halada yapıyorum bir gün sergi açacağım.
karşılıklı mutluysan hiiç de kölelik değil bence
mesela durum raporu verir gibi her yaptığını sevgilisine aktaran kızlardan iğrenirdim hep,hala da itici geliyolar ama artık çok normal gelmeye başladı,hatta bahane oluyo konuşmak için ne güzel.arayacağın yoksa bile arıyosun şöyle şöyle yapçam bitanem/iyi bakalım dikkat et kendine/seni seviyorum falan..gün içinde sohbet etmiş oluyosun :)
yani artık ben de durum raporu veriyorum ama daha önce gördüğüm gibi esaretimden değil,sevdiğimden-istediğim için
siz de bütün bu hoşlukları içinizden geldiği için yapıyosanız eşiniz içinize çok güzel hitap ediyo demektir ki,ne mutlu :))
diyordum zaten ben uzaylı değilim beni anlayanda çıkacak ve eşin istediği gibi biri olmak onun istediklerini yapmak kölelik değildir olsa olsa aşk olur.
bence bu asla yapmam,kölelik bu,kişiliksiz diyen kadınlar klavye kabadayısıgerçekte benim gibi benim düşüncemde olmasada bana yakın düşünce içinde olduklarını biliyorum.
Bence de kölelik, kişiliksiz demem, çünkü hakaret etmeyi sevmem, klavye kabadayısı değilim. Gerçekte de düşüncelerim aynı zaten istesemde sizin gibi olamam dominant bir yapım vardır.
Farklı düşünceleriniz için saygı beklerken sizin gibi düşünmeyenlere bu şekilde atıfta bulunmanız çelişkiden ibaret. Siz topik açarsanız tabi ki karşıt görüşlerde olacaktır. Ve hala düşüncelerinizi ispatlama çabanızı, topiğinizin amacını anlayamıyorum.
aslında güzel bir tartışma konusu.evlilik bazen fedakarlık da gerektirir tabi ama sizinki biraz fazla olmuş sanki.tabiki zaman zaman alttan alacaksınız ama bazan de eşiniz alacak.zaman zaman eşinizin istdiği olacak,zaman zaman da sizin.siz ne kadar fedakarlık ediyorsanız eşiniz de etmeli.işte o zaman kölelik olmaz.
ama siz hep kendinizden ödün vererek maalesef eşinizin kendisini sizden üstün görmesine sebep oluyorsunuz.sizin eşinize karşı saygınlığınız,ağırlığınız kalmıyor.va anladığım kadarıyla sizden hiçbir konuda korkmuyor,zira sizin huzursuzluk çıkmaması için her şeyi kabul edeceğinizi alttan alacağınızı biliyor.
şunu da belitmek isterim ki evlilik bir gemi değildir,bir bütün olmak ve hayatı paylaşmaktır.
konunuz gerçekten güzel.bu konuda farklı görüşler,yorumlar bir çok kişiye yardımcı olabilir.ama yukarda yazdıklarım da benim görüşüm.herkes kendi doğrusuyla mutlu.
mutluluğunuz daim olsun...
süper bir konu eğer seviyeli devam ediyorsa gerçekten tartışılması gereken bir konu şu anda hiç vaktim yok ama geri gelip bütün yorumları okuyup bende kendi fikrimi yazıcam
allah allah bir ara hararetlenmiş ama pek ilgilenen yok artık konuyla.aslında tatışmaya değer bir konu.
3.şahıslar karışmayacak arkadaşlar ben onu bilir onu sölerimm.eş anasının babasının lafına bakmayacak kendi aklına yattıgı gibi davranacak.sonuçta karı koca 4 duvar arasında yaşıyo bi ömür aynı hayatı paylaşıyor..kaynanaya kayınpedere laf düşmez onlarda kendi başlarının çagresine baksın..allahh allahh sinirlerin zıpladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?