Evlilkte mutluysan eğer eşin her istediğini yapmak kölelik midir?

ben sevdiğimle evlenseydim valla kölesi olmaya hazırdım ama kısmet işte ne yapalım nasip değilmiş .

konu sahibi!peki merak ettim hiç eşiniz sizin hatrınıza bazı fedakarlıklar etti mi.yani sizin huzursuzluk olmasın diye eşinizin görüşlerine,kararlarına göre davrandığınız gibi eşiniz de size aynını yaptımı.yoksa sizin zaten eşinizin görüşleri doğrultusunda davranacağınızı bildiği için(huzursuzluk çıkmasından çekindiğinizi bildiği için)hiç kasmıyor mu kendisini.
eğer sadece sizseniz fedakarlıklarda bulunan kusura bakmayın ama nasıl böyle mutlu oluyorsunuz anlayamadım.sizin gibi düşünmeye çalıştım,anlamaya çalıştım ama yok ben yapamazdım heralde.fedakarlık yaparım ama karşılığını görüyorsam.yoksa bir arkadaşın da dediği gibi giden sadece benden gider.o zaman ne anlamı var evliliğin,eşitliğin,karşılıklı saygının.

Bana istemediğim şeyi eşim de dahil olmak üzere kimse yaptıramaz.İstediği şey hoşuma gitmeyen bir şeyse yapmıyorum. :))

Bu konunun suyu çıktı bence. Herkesin kendi fikri, karakteri.... Boşuna tartışılıyor.

Sevdiğim insanın ricası benim içinn emirdirrrrr, ancak şöyle de bir söz vardır ki herkes başkasının sınırlarını işgal etmeyecek başkalarını rahatsız etmeyecek kadar özgürdür.
Sevdiğim insan beni seviyorsa zaten istemediğim birşey için beni zorlamaz. Ve ben onu seviyorsam çok kötü brşey olmadığı sürece ne derseee benim içinn çok değerlidir.
Yeterki mutluluğumuz daim olsunnn. Sevgi ve huzur herşeye bedeldir herşeyeeeeeeeee bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…