evlilkte sorumluluk....

canım ben kinaye yaptım o yorumda, seni boşamasa sen daha çekecektin yani bu adamı öyle mi, çektiğine değilde seni boşamasınamı üzülüyosun

canım ben kinaye yaptım o yorumda, seni boşamasa sen daha çekecektin yani bu adamı öyle mi, çektiğine değilde seni boşamasınamı üzülüyosun

ya tabiki çektiklerime üzülüyorum.ama normalinde sana bu kadar ilgi ve alakayla davranan değil eşin bi arkadaşın dahi olsa böle mi yapmak gerekirdi....

ya tabiki çektiklerime üzülüyorum.ama normalinde sana bu kadar ilgi ve alakayla davranan değil eşin bi arkadaşın dahi olsa böle mi yapmak gerekirdi....

xxxxxxxxxxxxxx demişler canım, sen çok şımartmışsın adamı, adam o rahatlığa alıştıktan sonra dikiş tutmaz zaten gör bak, hayatına başka bi kadın girsede herkes sen değil, çekmez

Son düzenleyen: Moderatör:

sen hala buradamısın güzelim yaaaaaa....:) geç artık şu adamı bi kalemde geeeçççç...ben bi kurtulayım bak ağzıma bile alıyomuyum adını...dün akçam benden boşanma davası için mahkemeye verilecek olan harcın yarı parasını istedi adam ya...eşyalarıda satmış bugün boşaltıyo evi...kurtulduk annem bunlardan biz kurtulduk boşuna kurcalama....

Evli olmadığım için erkeğin ne sorumluluk alması gerektiğini bilmiyorum ama örnek verebilirim.
Annem...
Ailesini karşısına alarak evlenmiş babamla. Nikahına bile gelmemiş anneannemlerle dedemler, o derece.
Babam sorumluluk almaktan kaçan bir adamdı. Annem de babam da devlet memuruydu. (Kazançları çok yüksek olmasa da iyi bir para günümüz için de...) Babam yok arkadaşına kredi çeken, yok annesine para veren bir adamdı.(babaannemin durumu daha iyi olduğu halde.) Annem her zaman ev alalım, bak kızımız var, ona kalacak öderiz borcunu derdi. Babam yanaşmazdı, sanırım sorumluluktan kaçma örneği olabilir bu. 17 sene evli kaldılar, bir insan 17 senede ev alamaz mı? İstese alır. Asgari ücretle çalışsa bile alır. Babam her kavga ettiklerinde bavulunu toplayıp babaanneme giderdi. Akşama geri gelirdi. Babam annemi hiç aldatmadı, hiç şiddet görmedi, az içkisi vardı o da şimdi bende ya da annemde neyse o kadar. Ama annem bu sorumsuzluklara dayanamayıp 17 senenin sonunda babamı kapının önüne koydu, boşandılar.
Sende kendini üzme, belki on sene sonra sen dayanamayıp boşanacaktın.
Kurtulduğuna sevin.

Son düzenleme:
Bu durumda eşinize yapacak pek birşey kalmamış.Keşke onu bu kadar rahata alıştırmasaydınız.

Araba isteyen adam çalışır kazanır alır.Maalesef iki arkadaşım da aynı sizin durumunuzda.Siz yine kurtulmuşsunuz.
Onlar da bütün evin sorumluluğunu tek başlarına üstleniyorlar.
Eşleri ne mi yapıyor,geziyor,tozuyor,iddia oynuyor,bekar gibi yaşamaya devam ediyor yani.
Arkadaşımın biri ayın 16'sında borç aramaya başlıyor.
Bir diğeri sürekli annesinden istiyor.
Çok üzülüyorum onların bu hallerine.

:)))))))kızım bu senden nafaka da ister bak yazıyom buraya:))) baş belaları yaa...

:)))))))kızım bu senden nafaka da ister bak yazıyom buraya:))) baş belaları yaa...

kız geçen gün bakim ne tepki vericek diye dedimki borçlar varya şimdi bizimkiler bana arada harçlık falan verirlerse yardım ederim bende sana dedim olur dedi boşver sen bu adamı hala ölemiydi bölemiydi die düşünmeyi...dün söledim valla açık açık bu kadar karaktersiz olabileceğin hiç aklıma gelmemişti beni senden kurtardığın için çok teşekkür ederim bana büyük iyilik yaptın dedim....hak etti ama ...

allah razı olsun ha.ya eskisi kadar yanmıyo içim artık rahatım aslında.sen nasılsın?

allah razı olsun ha.ya eskisi kadar yanmıyo içim artık rahatım aslında.sen nasılsın?

bilmiyorum...onun bu yüzünü göremediğim için kendime çok kızıyorum...daha önce seviyorum die üzülüyodum dünden beri sevgimde yerini derin bir öfkeye bıraktı artık biran önce arkama bakmadan kaçmak istiyorum...sonrasında nasıl olacağım konusunda bir fikrim yok yanlız...ama senin kadar takılmayacağım kesin :) boşandın artık sen bitti...sürekli geri dönüp ölemiydi bölemiydi die kendini heba etmenin anlamı yokki...

arkadaslar durumunuz a cook üzüldum allahtan benım oyle bırr kocam yok benım eşim sorumluluklarını bılır cebınde parası olmasa bıle sorar ıstegın varmı var dersem alır gelırr onu cok sevıyorum ama sızlerıde gorunce üzüldum bı erkek nasıl bı bayanı hamal yerıne koyar ya herseyı kadın yapıyosa o erkege ben erkek demem valla top derım

:)))) zaten bursalı sayılr kuzum olabilir bak:)))))

ama dogru deılmı kadın elktrık kıra tel. odun komur erkek ne halta yarar yanııı bıde eşlerınden bana araba al yok sunu al bolee erkeklerı def edecen basından

ama dogru deılmı kadın elktrık kıra tel. odun komur erkek ne halta yarar yanııı bıde eşlerınden bana araba al yok sunu al bolee erkeklerı def edecen basından

doğru kuzum doğru işte o yüzden soruyorum ya evlilikte kimin görevleri nelerdir diye.artık diyebiliyorum yani Allah kurtrmış beni.Nereye kadar bakacaktım bilmiyorum artık.

hayırlısı olsun canım...
seda dikerin aslında giden erkek yoktur adlı kitabını öneririm. çok güzel tespitleri var.

Bu kadar yaptığın şeyin üstüne bide evin reisi benim, ben erkeğim diye dolaşıyordur ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…