Yaşlı bir tyze vardı. Erkeğin omuzundan yükü aldınız mı kı.ı da s..i de kalkar yapmayın sakın başınız ağrır derdi.
işte benim de anlamadığım ben bunları hatta daha fazlasını da yaptım.evet söylendiğim kızdığım oldu ve en sonunda dayak yedim.onu da yedim yani.nasıl bi anlayıştır karakterdir anlayamadım işte.
canım ben kinaye yaptım o yorumda, seni boşamasa sen daha çekecektin yani bu adamı öyle mi, çektiğine değilde seni boşamasınamı üzülüyosun
ya tabiki çektiklerime üzülüyorum.ama normalinde sana bu kadar ilgi ve alakayla davranan değil eşin bi arkadaşın dahi olsa böle mi yapmak gerekirdi....
işte benim de anlamadığım ben bunları hatta daha fazlasını da yaptım.evet söylendiğim kızdığım oldu ve en sonunda dayak yedim.onu da yedim yani.nasıl bi anlayıştır karakterdir anlayamadım işte.
Bu durumda eşinize yapacak pek birşey kalmamış.Keşke onu bu kadar rahata alıştırmasaydınız.canım çalışmayı pek sevmiyodu.adamakıllı bi yerde çalıştıramadım.ben çalışuıyodum ve ev kirası el.su.ev ahtriyaçları bi evin geçinmesi için ne gerekliyse işte hepsini ben almak zorundaydım.bu arada onun giderleri de vardı tabi.kredi kartlarını mı yatırmadım,odun kömür,telefon paraları,ehliyetini bile benle evlendikten sonra benim sayemde aldı.gerisini anla artık..
evet canım aynen benimkine rahat battı.en son zaman araba alalım diye tutturdu.13 milyar kredi çektim araba aldık.ilk taksitini ödedi.ikinci gelmeden boşanacam diye tutturdu.bende dayanamadım zaten devamlı en ufak kavgada boşanacam diyodu,ağzına tesbih olmuştu.bende boşadım.
sen hala buradamısın güzelim yaaaaaa....:) geç artık şu adamı bi kalemde geeeçççç...ben bi kurtulayım bak ağzıma bile alıyomuyum adını...dün akçam benden boşanma davası için mahkemeye verilecek olan harcın yarı parasını istedi adam ya...eşyalarıda satmış bugün boşaltıyo evi...kurtulduk annem bunlardan biz kurtulduk boşuna kurcalama....
:)))))))kızım bu senden nafaka da ister bak yazıyom buraya:))) baş belaları yaa...
kız geçen gün bakim ne tepki vericek diye dedimki borçlar varya şimdi bizimkiler bana arada harçlık falan verirlerse yardım ederim bende sana dedim olur dediboşver sen bu adamı hala ölemiydi bölemiydi die düşünmeyi...dün söledim valla açık açık bu kadar karaktersiz olabileceğin hiç aklıma gelmemişti beni senden kurtardığın için çok teşekkür ederim bana büyük iyilik yaptın dedim....hak etti ama ...
allah razı olsun ha.ya eskisi kadar yanmıyo içim artık rahatım aslında.sen nasılsın?
arkadaslar durumunuz a cook üzüldum allahtan benım oyle bırr kocam yok benım eşim sorumluluklarını bılır cebınde parası olmasa bıle sorar ıstegın varmı var dersem alır gelırr onu cok sevıyorum ama sızlerıde gorunce üzüldum bı erkek nasıl bı bayanı hamal yerıne koyar ya herseyı kadın yapıyosa o erkege ben erkek demem valla top derım
ama dogru deılmı kadın elktrık kıra tel. odun komur erkek ne halta yarar yanııı bıde eşlerınden bana araba al yok sunu al bolee erkeklerı def edecen basından
arkadaslar durumunuz a cook üzüldum allahtan benım oyle bırr kocam yok benım eşim sorumluluklarını bılır cebınde parası olmasa bıle sorar ıstegın varmı var dersem alır gelırr onu cok sevıyorum ama sızlerıde gorunce üzüldum bı erkek nasıl bı bayanı hamal yerıne koyar ya herseyı kadın yapıyosa o erkege ben erkek demem valla top derım
canım çalışmayı pek sevmiyodu.adamakıllı bi yerde çalıştıramadım.ben çalışuıyodum ve ev kirası el.su.ev ahtriyaçları bi evin geçinmesi için ne gerekliyse işte hepsini ben almak zorundaydım.bu arada onun giderleri de vardı tabi.kredi kartlarını mı yatırmadım,odun kömür,telefon paraları,ehliyetini bile benle evlendikten sonra benim sayemde aldı.gerisini anla artık..
kurtulman cok ıyı olmus.. pekı tamamen bosandınızmı ve cocuk falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?