kurtulman cok ıyı olmus.. pekı tamamen bosandınızmı ve cocuk falan varmı
boşandık canım tel celsede.bi tane kızım var onun da velayeti bende.
Bu kadar yaptığın şeyin üstüne bide evin reisi benim, ben erkeğim diye dolaşıyordur ortalıkta
o çoktan kurtuldu ama daha ne istiyo anlamadım benalışmış hergün sorunlarla uğraşmakla şimdi ister istemez dert arıyo kendine
hım buyuk gecmıs olsun ya pekı su an neler yapıyosun calısıyormusun ve yalnızmı yasıyosun yoksa aılenlemı
aşkolsun burcu:)))
kurtulmuşsun işte,zor tabiki.Allah yardımcın olsun.
bundan sonra minik yavruna yapacaksın herşeyi,
demekkki adam seni hiç haketmemiş.sen çocuğunla ilgilen.Hayırlısı olmuştur senin için inşallah
canım, seni diğer konularından biliyorum. senin o eski kocan senin tırnağını bile haketmiyor. ara ara gene arar o seni demedi deme, bu kadar sorumsuz adamı kimse çekemez çünkü, hala da işsiz güçsüzdür o anasının yanında, yakında oradan da dehlerler... sana yamanmaya kalkar. sakın kanma bunlara....
ne kadar canını yaktı, boşandıktan sonra bile ne dengesiz davrandı sana. bana kendi ayağının üstünde duramaz gibi geliyor ama gene de inşallah iyi olur sonuçta çocuğunun babası yarın bir gün ona yük olmaması için kendi kendine geçinir hale gelir inşallah.
canım çalışmayı pek sevmiyodu.adamakıllı bi yerde çalıştıramadım.ben çalışuıyodum ve ev kirası el.su.ev ahtriyaçları bi evin geçinmesi için ne gerekliyse işte hepsini ben almak zorundaydım.bu arada onun giderleri de vardı tabi.kredi kartlarını mı yatırmadım,odun kömür,telefon paraları,ehliyetini bile benle evlendikten sonra benim sayemde aldı.gerisini anla artık..
bence hayırlı olmuş o evlilikte .çocukta dengesiz olabilirdi ama halen geçmişdesin artık gelecekte yaşa hayat geçmişle yaşanmaz yaşın genç hayata sarıl, ex kocanıda aklından çıkar
senin lçln ve kızın içinde hayatta en güzel ve hayırlı olanını diliyorum,yolun açık olsn umarın bugünnünüz ve yarınınız mutluluk i.çinde geçsinAynen canım
onun yanında kızımı da kaybedebilirdim.Ama şu an kızım inanın benden
bile mutlu ve çok şükür; çok akıllı, çok olgun, bi kızım var.(6 yaşında
olmasına rağme).Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın..
senin lçln ve kızın içinde hayatta en güzel ve hayırlı olanını diliyorum,yolun açık olsn umarın bugünnünüz ve yarınınız mutluluk i.çinde geçsin
Hiç üzülme baksana nasılda evi çekip çevirmişsin. Sırtın yere gelmez, gül gibi geçinir gidersin güzel kızınla. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?