evlilkte sorumluluk....

cok ıyı bundan sonra vakıtlerını aılene kızına ayırırsın dertlerle sıkıntılarla ugrasmak zorunda kalmassın.. ve aldıgın parayıda kızına kendıne harcarsın en ıyısı

kurtulmuşsun işte,zor tabiki.Allah yardımcın olsun.
bundan sonra minik yavruna yapacaksın herşeyi,
demekkki adam seni hiç haketmemiş.sen çocuğunla ilgilen.Hayırlısı olmuştur senin için inşallah

kurtulmuşsun işte,zor tabiki.Allah yardımcın olsun.
bundan sonra minik yavruna yapacaksın herşeyi,
demekkki adam seni hiç haketmemiş.sen çocuğunla ilgilen.Hayırlısı olmuştur senin için inşallah

beni hiç haketmediği kesin.bundan sonra ilgimi, paramı, sevgimi,
herşeyimi aileme ve kızıma harcıyorum zaten.yani değen insanlara..........

canım, seni diğer konularından biliyorum. senin o eski kocan senin tırnağını bile haketmiyor. ara ara gene arar o seni demedi deme, bu kadar sorumsuz adamı kimse çekemez çünkü, hala da işsiz güçsüzdür o anasının yanında, yakında oradan da dehlerler... sana yamanmaya kalkar. sakın kanma bunlara....

ne kadar canını yaktı, boşandıktan sonra bile ne dengesiz davrandı sana. bana kendi ayağının üstünde duramaz gibi geliyor ama gene de inşallah iyi olur sonuçta çocuğunun babası yarın bir gün ona yük olmaması için kendi kendine geçinir hale gelir inşallah.

evet canım arada arıyo ama açmıyorum.geçende msj yollamış işe girdim çalışıyorum diye.girse ne olacak en fazla 5 ay o da sürükleye sürükleye gider.kendi çalıştığını kendi yer.neyse canım Allahhepimizin yolunu açık etsin bundan sonra bana uzak Allah'a yakın inşallah...

Hiç üzülme baksana nasılda evi çekip çevirmişsin. Sırtın yere gelmez, gül gibi geçinir gidersin güzel kızınla. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..

bence hayırlı olmuş o evlilikte .çocukta dengesiz olabilirdi ama halen geçmişdesin artık gelecekte yaşa hayat geçmişle yaşanmaz yaşın genç hayata sarıl, ex kocanıda aklından çıkar

Rabbim hakkımızda hayırlısınıversin.Bazı ayrılıklar hayırlı oluyo benimki de onlardan biriydi heralde..Kızım ve ailemle çok şükür hayatımıza devam ediyoruz.Sağlığımız yerinde çok şükür gerisi önemli değil.
O asalağa gelince kendine bakıttıracak birini bulmuş heralde evlilik planları yapıyo.Hiç içimden hayırlı olsun demek de gelmiyo açıkcası.Rabbim onun önünden engelleri kaldırmasın hep yüce yaradana havale ettim ....

bence hayırlı olmuş o evlilikte .çocukta dengesiz olabilirdi ama halen geçmişdesin artık gelecekte yaşa hayat geçmişle yaşanmaz yaşın genç hayata sarıl, ex kocanıda aklından çıkar

Aynen canım onun yanında kızımı da kaybedebilirdim.Ama şu an kızım inanın benden bile mutlu ve çok şükür; çok akıllı, çok olgun, bi kızım var.(6 yaşında olmasına rağme).Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın..

senin lçln ve kızın içinde hayatta en güzel ve hayırlı olanını diliyorum,yolun açık olsn umarın bugünnünüz ve yarınınız mutluluk i.çinde geçsin

Hiç üzülme baksana nasılda evi çekip çevirmişsin. Sırtın yere gelmez, gül gibi geçinir gidersin güzel kızınla. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..

Çok şükür Rabbim herşeyin sabrını ve gücünü veriyo canım.Allah yanımızda olsun da herşeyi hallederiz inşallah.Güzel yorumun için çok teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…