Evlisiniz eski sevgilinizi grseniz ne yaparsnz?

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
merhaba

evlisiniz eski sevgilinizi görseniz ne yaparsınız?

Son düzenleme:
ben daha 1 haftalık evliyken askımla gezmeye gitmiştik eski sevgülümü gördüm oda mersindeydi ama evlenip yurt dısına gitmişti ve biz istanbulda karsılastık sasırdım sasırmadım desem yalan olur eşimde ne oldu dedi daha önce anlatmıstım bak o dedim eşim bile şaşırdı yurt dısında deilmiydi burda ne işi var dedi oda beni görünce eşinin fotografını cekiodu makineyi yere düşürdü kilo almıs biraz şaşırdım sporcuydu nasıl aldıysa

bende görmüstüm...zaten her tatile gitmemiizde memlekete görüyorum....gözgöze gelme durumu cok sakincali görünce kafami ceviririm hep...1 yildirda görmedim..zaten ggörsemde görmesemde önemi yok yanimda kocam varken banane ondan ....

Valla benim için bitmiş bitmiştir.Eşimin yanında görmüş olsam heralde eşimin elini daha sıkı tutardım.Çatlasında patlasın.

kızlar tuttum zatennn
e hamıleyımde...
başka cevaba gerek varmı?
canım kocacım

Evliyken görmüştüm eskilerden birini..
Ciddi bir ilişki değildi aynı muhitte oturduğumuz için çok sık karşılaşırız zaten kendisi ile..
Selamlaşıp geçtim..

simdi aklima geldide..o nisanliyken pesimi hic birakmamisti...evlendik esimle memlekette bi dügüne gittik tam arkamizdada o duruyor tip tip bakiyor bende sarildim kocama.....dedim icimde ne fenayim yahuuu

inş bende evlenirim ve eski sevgilimi görürüm ve ona ne kaçırdıgını gösteririm bana zamanında çok acı çektirdi inş beni mutluyken görürü tek dilegim bu rabbimdeb istegim belki evlenirsem hiç ımrumda bile olmaz şimdi aldatılmanın verdigi üzüntü belki

valla eski sevgili derecesine göre değişir, adamla yıllarımı geçirip ayrıldıysam, üstüne başkasıyla evlenmişsem olay mahalini terk ederim görmemiş gibi yaparım. gereği yok. selam da vermem.

kizlar bende bu hafta sonu eski sevgilimle burun buruna geldim.mecburen elini siktim cünkü kayinvaldemin uzaktan akrabasi oluyor.düsünün esimin dayisinin ogluna gittik.evin ici bi dolu insan esim kayinvaldem herkes.aman valla hic umrumda olmadi.benim iki askim var biri oglum digeri esimmm.dediginiz gibi eski adi üstündeeeeeeelülülülülülülülülülülülü

hiç bişey yapmam diğer hiç tanımadığım insanların yanından nasıl geçıosam onun yanında öle geçerim ..aklımaa takılmaz eski sevgilimi gördum bugun yanımdan geçti bilmem ne die..

böle bişey yaşamadım,yaşasaydım hiç bişey olmamış gibi tanımadıgım bir insanmış gibi hareket ederim, selam vermem olay yerinide terk etmem

tabiki insan kendine deşifre etmez ama.yinede kişinin içinden eski yaşananlar film olur göz önünde.:)

bende karsilasmistim ama o sirada ben degil o evliydi..gecerken bana gozlerini ayirmadan arkasi donuk kaslarini catarak bakip yuruyordu onu fark ettigimde..neden evli biri hala bakma geregi duyarki benneyaptımkikafami cevirdim hic umursamadim.:1closedeyes:suan gorsem yanimda esim olsa yine ayni tepkiyi veririm..

yoldan geçen biriymiş gibi tarafına bile bakmam. biten bitmiştir sonuçta evliysem işim olmaz.

Benim ilk sevgilim nikahımdaydı...
Çünkü o benim en sevdiğim dostum dediğim insanlardan biri artık.... Lise 2de tanıştık, çok iyi arkadaştık, çok iyi anlaşıyorduk, herkes sevgili yakıştırması yapınca heralde öyleyiz dedik sözüm ona çıkmaya başladık. Ama saçma b ilişkiydi, arkadaşkan çok iyi anlaşan biz, sevgili olunca sürekli tartışmaya başlamıştık... Üniv. sınavını etkileyecek diye de ayrılalım dedik ve ayrıldık....
Sonra o başka şehreeee ben başka şehre... Hatta o daha sonra Amerika'ya gitti ve hala orada yaşıyor...
Benden önce evlendi.. Çok da tatlı bir kızı oldu.....Vee nikah günü gelmiş, eşi kızı ve onu karşımda görünce çok şaşırmıştım....
Hala da özel günlerde e-maileşiriz...
Haa ondan sonra sevgililerim olmadı mı oldu, evlendikten sonra gördüm mü? bir tanesini gördüm o da ortak bir arkadaşın düğününde, görmezden geldim....
Önemli olan nasıl bir ilişkin olduğu, nasıl ayrıldığınız çok önemli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…