Evlisiniz eski sevgilinizi grseniz ne yaparsnz?

benim eski sevgilim yok :lepi::lepi:
böyle terreddütüm olmucak maalesef, nişanlım ilk sevgilim opuyorumnanaktan
ama hep merak etmişimdir nasıl bi duygu acaba, hani filmlerde olur ya şok olmuş şekilde birbirlerine bakarlar:1shok:
eğer beni çok üzmüş biriyse heralde havalı havalı kocamı öperdim ohh canıma deysin yapardım :lepi:

Bayramda dugunde her aile ortaminda karsilasiyoruz esimle karsi karsiya oturmak zorunda kaliyorlar valla hic sIKILIp daralmam ama ailemden cogu kisi biliyor herdefasinda ayni ortama geldiigimizde malesefki gozler bizim uzerimizde oluyor bennekadar rahat davransamda davranim inceliyor insanlar gerci onemide yok hic bisey hissetmiyorum oda ayri bi durum ayrica esi ile eski sevgilimin oturup sohbet ediyoruz :)) insanlar b u rahatligimi hayretle izliyorlar yillardir

bende yaşadım böyle bişey eski sevgilimle karşılaştım hemde düğünümde benim düğünüm olduğunu bildiği halde gelmişti(meğer eşimin arkadaşıymış o akşam öğrendim)Biz salonda düğün bittikten sonra arkadaşlarımızla yemeğe gitmiştik bi yerlere kutlamak için ve o benim masada tam karşıma oturacak cesareti göstermişti ben hiç tanımamazlıktan geldim eşime dahada sokuldum oda sürekli gözgöze gelmeye çalıştı bende hep bakışlarımı kaçırdım umrumda bile değildi oda farkına vardı ve çok hüzünlüydü hala hatırladıkça gülerim niye gelmişti mutluluğumu görmek içinmi beni rahatsız etmek içinmi ama hiççççç rahatsızda olmadım diğer arkadaşlarım gibiydi demekki içimde sevgisi bitmişti ve eşimi çok sevdiğimi anlamıştı ve o sondu bir daha hiç karşılaşmadık.

bende köyümüzde düğün vardı ilk defa görmüştüm tanıyamadım arkadaşım söyledi baksana orda diye babamın dükyanının yanın da duruyordu eşimde dükkandaydı eşimi çağırdım gel hayatım çıkalım dedim elini tuttum sarılarak yanın dan geçtim kaydirigubbakcemile2 eşime deli gibi aşığım ben :asigim::asigim:

valla ben evlenmeden önce bi ilişkim olmustu 3 yıl bunu eşimlede paylaştım:):) ama ayrıldıktan snr dost olarak kalabildik hatta ben nıkahımada cagırdım:):) evlendikten snrda karsılastım konustuk halada konusuruz...):)içimde ona karsı bişi olmadıgı için rahatım:):) kocacıgmı çok çok çok seviorum:):) opuyorumnanaktan

çokkk tuhafffkafamçokkarıştı

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ben gördüm geçenlerde,
hiçbişey ifade etmedi benim için görmezlikten geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…