Evlisiniz..peki mutlu musunuz?

Ara sıra çok acaip detaylara takılır didişiriz kaydirigubbakcemile
Sonra da çoooook pişman oluruz nie didiştikki die :1hug:
Sonra da fark ederiz ki didişmeler de bibirimize deli gibi önem verdiğimizden yarattığımız konular Şeniz

en sevdiğim hep sevdiğimle birlikte uyanıyor, birlikte yiyor, birlikte evde takılıyoruz, çok acaip çok tatlı bişi evlilik... kaydirigubbakcemile5

ne güzel yazmışşınız..özendim..allah nazardan korusun hepinizi..ben 7 aylık evliyim ama kötü gidiyo..eşim her insanın aslında tek başına bir birey olduğun düşünüyo..ben saat 20,30 gibi evde oluyorum.o ise akşam en 18.00 da.eve gidiyorum koşturarak yemek hazırlıyorum o tabi beklemekten acıkmış ve sıkılmış olduğundan saat 9,30 gibi uyuyo..toplamda her akşam yarım saat görebiliyorum..ve git gide kopuyoruz:( çok üzgünümü:(

bence mutluluk kişiye göre değişiyor mesela ben derin bir bakış
güzel bir söz benim için ufacık birşey yapması yeter ama tipik balık işte
ama bazısınada dünyayı verirsin benim için ne yaptın der oysa güzel bir
söz milyonlarca değerindeki bir pırlantadan daha değerlidir mutlu olmasını bilene
bir tutam saygı azıcık sevgi eee sağlığınızda yerindeyse mutlu olmak için
yeterde artar bile biraz annelerimizin çektiği sıkıntıları düşünelim şükredelim

ne güzel yazmışşınız..özendim..allah nazardan korusun hepinizi..ben 7 aylık evliyim ama kötü gidiyo..eşim her insanın aslında tek başına bir birey olduğun düşünüyo..ben saat 20,30 gibi evde oluyorum.o ise akşam en 18.00 da.eve gidiyorum koşturarak yemek hazırlıyorum o tabi beklemekten acıkmış ve sıkılmış olduğundan saat 9,30 gibi uyuyo..toplamda her akşam yarım saat görebiliyorum..ve git gide kopuyoruz:( çok üzgünümü:(

Canım; sen daha geç evde oluyorsan onunda sana biraz yardımcı olması gerekir, bazı erkekler mutfağa hiç dokunmazmış seninkide onlardansa bence sen, akşamdan yemeğini yap 2 gün gidecek kadar 2 gün rahat et bittiğinde ise yatmadan yap bu çok daha iyi olacak senin için göreceksin. Benim eşim mutfak konusunda yardımcı oluyor çok şükür ama ben yine de elimden geldiğince kendim yapmak istediğim için ara sıra akşamdan hazır ediyorum yemekleri. ve inan çok rahat oluyor yemeği sadece mikrodalgada yiyeceğin kadarını yada ocakta ısıtıyorsun ve hemen yiyorsun beklemende gerekmiyor. Eşinde çok acıkıyorsa ısıtıp yer, açlıktan ve evde kimse olmayınca uykusunun gelmesi normal, yemeğini yerse en azından uykusu açılacağını düşünüyorum, ardından birde sen kahvesini yaptımmı tamamdır CADIARZU

konunun cevabına gelince: Çok şükür mutluyuz bir çoğunuzun dediği gibi 3. şahışlar karışmasın yeter Şeniz

bende cok mutluyum daha yenı evlıyım ama nasıl baslarsa oyle gıdermış derler umarım hep boyle mutlu olurum

EVLİYİM MUTLUYUM yazanlara imreniyorum evliyim ama mutlu değilim bir tek kızım var benim için herşeye onun için katlanıyorum yeter ki çocuğum boşanmış bir ailenin çocuğu olmasın diye (şiddet yok sorumsuzluk var)

Mutluluk da mutsuzluk da insanın kendi elindedir...Şimdi istesem kafaya takacak bişey bulurum ve pekala da mutsuz olmayı başarırım...Ama bakıyorum da onca sıkıntı varken, onca insanın ne dertleri varken benim kafaya bunu takmam iş mi!!! Ayıp olur anca...fisfisfis
Kafaya güzel şeyler takmak lazım illaki takılacaksa ,hiç mi güzel huyu yok kocişimin ya,,,onları düşünüp mutlu olmak lazım, ben kusursuz muyum...
velhasıl kelam mutluyum ben :nazar:

allahıma şükürler olsun beklemediim bi mutlulukta evlilik yaşıyorum allahım herkesi mutlu mesut etsin

mutluluk göreceli bışey bence..anlık mutluyuz belkı.bence hayatta kımse çok mutlu oldum dıyemez..ınsanlar bencıl öncelılıklı olduğu için mutsuzluk çok..benım mutlu olmam için sen uzulursen eger o nekadar mutluluk olabılır kı..ben zamana göre mutluyum:çok üzgünüm:

her birey kendinin mutlu edilmesini istiyor peki biz karşımızdakini ne kadar mutlu edebiliyoruz?hiç düşündünüz mü?ben ce mutluluk verildiği kadar alınandır. nekadar mutlu olmak istiyorsan o kadar mutlu et! formül bu!

mutluluk sadece andır ,heran değildir.
tıpkı evliliktede böyledir,bazen mutluluk tavan yapar,bazen dibe batar.
bendede durum böyle.

Back
X