merhaba kadınlar külbü bi derdim var aşamıyorum 6 aylık evliyim ve bu evlilik bana çok zor geliyor eşim beni 5 yılık sevgilimden zorla ayırdı ve evlendik kardeşime bi iyilik yaptığı için ona söz verdim seveceğime ama yapamıyorum eşime dediğimde zaman ver seveceksin diyor ailedeki herkes biliyor sevmediğimi ama kimse bişey demiyor eşim çok iyi gerçekten ama yaptığı ihaneti kaldıramıyorum belki beni zor durumda bırakmasaydı sevdiğim adamla şimdi hala birlikteydik aklıma gelince çıldırıyorum eski sevgilimi stakladığım zaman telefonumu zorla alıyor vermiyor 2 defa inthar ettim her seferinde kurtardı bilmiyorum neden vazgeçmiyor aklım başkasında bildiği halde onu seveceğime inanıyor bide çocuk istiyor ben korunuyorum bunu da bilmiyor aileme anlattığımda unutacaksın x senin için çok şey yaptı nankörlük yapma diyor ailemle iletişimi kestim kimse anlamıyor beni o kadar mutsuzum ki 56 kilodan 42 kiloya geldim boşanın diyeceksiniz ama onun rızası olsun kardeşimin hayatını kurtardı kardeşim çok üzülür zaten yeni yeni iyileşmeye başlıyo bazen sanki ölsem herşey bitecek eski sevgilim hiç bişeyden haberi yok beni sevmediğimi düşünüyor herşey para için yaptığımı sanıyor ismimi koluna dövme yapmıştı onu bile sildirmiş ya dayanamıyorum o benim çocukluk aşkım onunla 16 yaşımda tanışmıştım lise aşkım her yaşım onunla geçti nasıl unuturum nasıl geçer bu iskenceler kendimi affedemiyorum ben ölüyorum her gün ama kimse neden diye demiyor lütfen yargılamadan bana yardımcı olun çok çaresizim kimsem yok dertleşmek için düşünüyorum o evlenirse naparım bilmiyorum bunları düşünmekten hergün ölüyorum ama yine nefes alıyorum