ben 32 yaşında 3 yaşında oğlu olan çalışan bir bayanım. eşimle görücü usulu evlendik ama onu hiç sevemedim. eşim kötü bir insan değil ama ben mutlu değilim. ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum. birkaç keç ayrılmaya karar verdim ama hep çocuk için vazgeçtim. şimdide çalıştığım yerde eşinden ayrılmış birine ilgi duyuyorum. sanırım onunda bana ilgisi var. yanında çok mutluyum ve bilmiyorum belkide aşık oluyorum ona. eşimede haksızlık yapmak istemiyorum. kafam çok karışık. bana bir akıl verin kızlar, sizce ne yapmalıyım?
insanız beşeriz şaşarız.
arkadaşım bu hayatta herşey olabilir ama etik açıdan sen bu kişiyle ilgilenme. önce evliliğini ölç tart biç, bitirmeye gerçekten karar verirsen , bitirdikten sonra yeni bir ilişkiye başla.
yoksa senin için kötü sonuçlar doğurabilir. emin ol eşinden sıkıldığın için duyguların karışmıştır. üç evlat diyorsun.. yapma.. herşeyden önce annesin. evliliği bitirmek istemen normal olabilir ama bir başkası için evliliğini bitirme. eğer geçekten istiyorsan kendin için bitir. ama lütfen anne olduğunu unutma ve evliyken bir başkasıyla ilgilenme. eşini kandırma, aldatma. birgün eşinle yollarını ayırırsan o zaman istediğini yaparsın ama şuan sadece hata yaparsın. sakın bir başkası için evliliğini bitirme derim ben.
Biz size ne diyebiliriz ki. Ne kadar sevmeseniz de siz bir annesiniz eşinizi düşünmeseniz de oğlunuzu düşünmek zorundasınız. İlerde onun yüzünü yere eğecek bir davranışta bulunmaktan sakının. Aldatma meselesine hiç girmiyorum. Bir şeyler yaşanacaksa illa ki boşandıktan sonra yaşanmalı sadece bunları söyleyebilirim.
yukarıdada yazdım, birşey yaşanması söz konusu değil. zaten oğlumu düşündüğüm için bu kadar sürdü evliliğim, yoksa çoktan biterdi. şunuda biliyorumki etrafımdan ayrılınca herşey çokta güzel olmayacak. evet çalışyorum (memurum) ailem her zaman yanımda ama oğlumu babasından mahrum etmeye hakkım yok ki zaman çok kötü, Allah tüm evlatlarımızı görünen görünmeyen tüm kötülüklerden, hastalıklardan, belalardan, kazalardan korusun. diyeceğim hakkımda ne hayırlıysa o olsun..
ben 32 yaşında 3 yaşında oğlu olan çalışan bir bayanım. eşimle görücü usulu evlendik ama onu hiç sevemedim. eşim kötü bir insan değil ama ben mutlu değilim. ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum. birkaç keç ayrılmaya karar verdim ama hep çocuk için vazgeçtim. şimdide çalıştığım yerde eşinden ayrılmış birine ilgi duyuyorum. sanırım onunda bana ilgisi var. yanında çok mutluyum ve bilmiyorum belkide aşık oluyorum ona. eşimede haksızlık yapmak istemiyorum. kafam çok karışık. bana bir akıl verin kızlar, sizce ne yapmalıyım?
banamı dıyosunbence eleştirmek yerine doğruya güzele yönlendirelim
belkide bizim yazdıklarımız telkinlerimiz sayesinde hatanın kıyısından dönecek..
lap diye girip eleştirenleri hiç anlamıyorum
eleştireceğinize güzel yönlendirseniz insanlara bir faydanız olsa ne olurki..
banamı dıyosun
bunu bı erkek yazsa neler dıyecektınız agza alınmıcak laflar etmıcekmıydınız
belalar okımıcakmıyıdınız
yahu bunu bı kere kalbıne sokmus bı ınsana ne dersen de yapar zaten kocamı ıstemıorm o adamı ıstıorm dıo
kocaman kadın gelmıs taaa kac yasına
coluk cocuk sahıbı
ne dıyebılırız
yukarıdada yazdım, birşey yaşanması söz konusu değil. zaten oğlumu düşündüğüm için bu kadar sürdü evliliğim, yoksa çoktan biterdi. şunuda biliyorumki etrafımdan ayrılınca herşey çokta güzel olmayacak. evet çalışyorum (memurum) ailem her zaman yanımda ama oğlumu babasından mahrum etmeye hakkım yok ki zaman çok kötü, Allah tüm evlatlarımızı görünen görünmeyen tüm kötülüklerden, hastalıklardan, belalardan, kazalardan korusun. diyeceğim hakkımda ne hayırlıysa o olsun..
bence güzel yönlendirelim bu konuda ısrarcıyım.
zararın neresinden dönülürse kardır.
yıkıcı değil yapıcı olalım.
Burası forum ortamı herkes sizin açınızdan sizin istediğiniz şekilde yorum yapamaz. Kimisi eleştiricek kimisi olaya aldatılan eş kimisi evlat açısından bakıcak. Konu sahibi de ona göre hayatına yön vericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?