Evliyim ama esimi cok kiskaniyorum gecmisindan dolayi

Kendi kendine evliliğine zarar veriyosun..

Birbirlerine çok aşık olsalardı aldatmayla son bulan bır evlilikleri olmazdı..

Sende kıskanacak başka bişey mi bulamadın.

Cok tsk.aslinda can sıkıntisindan digil isim cok iki cocugum var biri bebek 7 aylik isim cok zamanim yok gelinler evima kafami karistirib gitiyo iste.

Ya bayanlar bazen cok acimasiz yorum yapiyorsunuz ya.sonucta biz kadinlar bir birimizni iyi anlamamiz lazim digilmi.her kesin dusuncesina saygi duyarim

Tatlım, ben anliyorum seni.
Aslinda dogru olanin kafaya takmamak oldugunu biliyorsun; fakat boyle seyler duydukca kiskanmamak elinde olmuyor malesef.
Bence esinin mazisi hakkinda konusan arkadas grubunu uyarmalisin. Surekli gorusuyor musun bi kisilerle bilmiyorum fakat bu kimseler surekli gorusmen gereken kisilerse bir sekilde rahatsizligini dile getirmelisin. Hoslanmadigini belirt.

Belki baskalarina rahatsiz oldugunu belirtmek istemezsin, çekinebilirsin, bunu da anlarım. O halde bu kişilerle görüşme.

Eşine söyle, senin yaninda böyle konuşanlarla görüşmeyin. Sana ne diye anlatıyorlar eski eşini, resmen fesatlık bu. Eşini kıskanma, ben de senin gibiydim takmıştım kafama. Sonunda baktım eşim ciddi anlamda zarar goruyor, adam hayattan kopmaya başladı ancak hatamı anladım. Seni sevmese senin icin ta oralara gelmez, senle evlenmezdi. Ne cikarı olabilir bundan? Ulkede kadin mi kalmadi? Demekki seni gercekten cok sevmiş. Içine kıskançlık ekenlerle gorusmeyin, evinizin huzuru bozulmasın.

Geçmişi ne zaman unutmayı düşünüyorsunuz? Eşiniz sizinle evli eski eşiyle değil. Üstelik kıskanmanızı gerektirecek bi durum da yok anladığım kadarıyla. Kuruntu yapmayın kendi kendinize..

Konuyu silmek yasak.
Konunuza gelicek olursam .( birisi alintilamis ordan okudum)

Adamim daha onceden evli oldugunu biliyordunuz neden madem evlendin boyle kiskancaksan.
Dunyayi neden kendine zindan ediyorsun
Adam eger eski esini sevseydi onu aldatmasina ragmen bosanmazdi.
Dertsiz basina dert aramaaaa.
Yada suan bossun sanirim kafaya bunlari takiyorsun.
Aklini mesgul edecek baska seyler yap...

sana açık söyliyim eşin sana duymak istediğin şeyleri söylemiş sırf sen şu takıntından kurtul diye.severek evlenmiş diyorsun iyi yada kötü bir evi ve hayatı paylaşmışlar unutmasını bekleme ama o bir karar vermiş ve seninle evlenmiş yani seni seçmiş o defteri de kapatmış.senin de 2. evliliğinmiş unuttun mu hayır kötü anılarla bile olsa hatırlarsın bu normal bir durum önemli olan eşinin sana olan sevgisi ve ilgisi.ama sana bir tavsiye durup durup adamın aklına bu konuyu sokma sen böyle yaptıkça unutacağı varsa da unutmaz geçmiş geçmişte kaldı sen kocanla ve çocuğunla ilgilen onlara odaklan evliliğini boşuna yıpratma

Valla eşinin geçmişi kıskanılacak tipten değil.
Kadın eşini aldatmış bu kıskanılacak bişey değil. Böyle eskileri hatırlatarak sürekli işkence yaparsın ikinize de.
Bence eşinin eski dostlarını tatlı bir dille uyar. Geçmişe mazi derler benim yanımda onun hakkında konuşmayın.Konuşmaya değecek konular değil gibisinden.

Senin sorunun eşini kıskanıp adamın burnundan getirmek değil ki canım. Senin sorunun yeni eşinin yanında eski eşinden bahseden o hadsiz terbiyesiz insanlarla görüşüyo olman. Belliki onlar bahsedince oluyo snde bu kıskançlık durumu ki bu insanalr belli ki seni de kıskandırmak için yapıyorlar. Benim tavsiyem o insanlardan uzak durman.

Back
X