evliyim ama eşimle cinsel ilişkiye giremedik

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
40
kızlar durum biraz karışık evlendik ama ilşkiye giremedik.hale babamın evindeyim neden derseniz.düğünmüz yazın olcak.ama biz nikahımızı kıydık.evlilik yıldönümüzle doğum gününü aynı güne getirdik.beraber olmak istiyo doğal olarak evliyiz ötesi var mı diyo.napcamı şaşırdım... bende istiyorum :asigim:aslında ama düğün gecesi olsa daha iyi olur diyorum kendi kendime...sonra babamın evinde nasıl yatarım eşimlee:roflol:
napmalıyım şimdi ben kocamla beraber olmalımıyım olmamalımıyım

Ya hayatım nikahlı kocan niye tereddüt ediyorsun ki...Bunda günah yok ayıp yok...bide sende istiyormuşsun başka ne sorun olabilirki...Bunlar en güzel zamanlarınız en iyi şekilde değerlendirmeye bak...
Eee düğününüz oldu babanlara yatılı geldiniz, istedi eşin babanın evi diye yapmıycanmı?

Size kalmış bir durum bu..:sm_confused:
Ben nikahınızın kıyılmış olmasına değil de evde büyükler varken ilişkiye girmek konusuna takıldım..:uhm:
Ben olsam yapamazdım sanırım..:utangac:

Eee canim biraz sabretsin, nikah olmasa yine de israr edecek miydi?
Tabii ki sen karar vericeksin ama bence dugun gecesini bekle, buyusu bozulmasin:)

baba evinde gerdeğe girmeyi düşünmüyorsunuz herhalde .bizimde nikahımız erken kıyıldı ama düğün günü oldu ilk cinsel beraberliğimiz

15 yıldırda evliyim yıllık izinlerimizi babamın evinde ğeçiririz eşim birlikte olmak istediği zaman reddederim asla kabul etmem bana doğru gelmiyor

öyle anlar vardır ki istesende geri getiremezsin bir daha yaşayamazsın...
herşey vaktinde güzeldir...
yinede kararı size bırakıyorum...

bencede beklediniz beklediniz bunca zaman
acıkta bekleyin siz
daha zevkli olur ilk gece kııız
şimdi oldumu ilk gecenin bir anlamı olmaz

15 yıldırda evliyim yıllık izinlerimizi babamın evinde ğeçiririz eşim birlikte olmak istediği zaman reddederim asla kabul etmem bana doğru gelmiyor

Evet işte ben de bunu demek istedim..a.s
Artı ben evlilik öncesi cinselliğe de karşı değilim ama ana baba evdeyken beraber olmayı hoş bulmuyorum kendi adıma.:utangac:

bence de sorun olmaz zaten ama
ilk gecenin buyusu bozulmasin istemiyorsaniz bekleyin
ama gende kendiniz bilirsiniz bu sizin isteginize kalmis bi sey

bence yapma canım kendi evinde olsun tamam nikahın varmış ama olsun ailene saygısızlık olur bilmeselerde yine de ihanet gibi olur işte

Bencede doğru değil üstelik bana ayıp gelir tabi kendi hissettiğim bu sadece.

Son düzenleme:
o senın kocan yanlış olan bişi yok ama babanın evınde bıraz yanlış olur tabı

bide ilk gece kendi evınde kendı yatağında gelınlıklerınde daha hoş olmazmı bence sonra pişman olursun yanı bırazdaha bekleyebılırsenız eşını ıkna edebılırsen kendı evıne sakla bu güzel anı derım ben

haklısınız olmaz baba evinde ayıp bikere demi...
bende öle düşünüyorum zaten ama biyerden sonra ben bile dayanamıyorum yazık kim bilir aşkım ne duruma geliyodur:utangac:.yaptık diyelim sonra ne olcak(kan felan oluyo ya ondanda korkuyorum doğrusu)
zapt etmeye çalışcam artık buarada düğünümüz temmuz13 da

:asigim:

baba evinde gerdeğe girmeyi düşünmüyorsunuz herhalde .bizimde nikahımız erken kıyıldı ama düğün günü oldu ilk cinsel beraberliğimiz

Birsu gibi bizde erken nikah yapmıştık ama düğün gününü bekledik

O anın özelliği gelinliği giydiğiniz zamandır bence bekleyin özel olsun a.s.

beyaz gelinliğin anlamı saflıktır.gelinliğini düğünde giyeceğine göre bence bu işi düğün gecesine sakla ki herşey anlamını bulsun ama tabiki de bu ikinizin kararı,mutluluklar dilerim a.s.

düğün günü olmasının tabi ayrıcalığı var,ama ikinizde istiyorsanız ertelemenin bir anlamıda yok..sadece babnın evinde olman zor bir durum olsa gerek....en iyisi biraz daha sabır..

Back
X